Arkadaşlar macbook pro'mu mini dvi to vga bağlantısı ile bağladığımda monitörü bazen tanımıyor. Tanımamaya başladığımda ya monitörün kablosunu komple çıkarıyorum yada adaptörden vga girişini çıkarıp takıyorum ama öyle de her zaman gelmiyor. Farklı monitörlerde bu sorumn devam ediyor. Bununla ilgili bilgisi olan var mı apple forumlarındada bu sorunu yaşayanlar olmuş ancak net bir çözüm yazmamışlar yardımlarınızı bekliyorum.. Ek olarak yeni dvi girişli monitör aldım o girişten bağlasam sorun çözülebilir mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: calvinn
Arkadaşlar macbook pro'mu mini dvi to vga bağlantısı ile bağladığımda monitörü bazen tanımıyor. Tanımamaya başladığımda ya monitörün kablosunu komple çıkarıyorum yada adaptörden vga girişini çıkarıp takıyorum ama öyle de her zaman gelmiyor. Farklı monitörlerde bu sorumn devam ediyor. Bununla ilgili bilgisi olan var mı apple forumlarındada bu sorunu yaşayanlar olmuş ancak net bir çözüm yazmamışlar yardımlarınızı bekliyorum.. Ek olarak yeni dvi girişli monitör aldım o girişten bağlasam sorun çözülebilir mi? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
Aynısı bana mavericksten sonra oldu.. sonuçta monitör bozulmuş monitörü tamir ettirdim. artık maericks'teki bir değişiklik mi bozdu yoksa aynı ana mı denk geldi bir fikrim yok...
dönüştürücünüzde bir sorun olabilir. benim hdmi dönüştürücümde sorun vardı bir teknomarkete gidip oradaki ürünlerden birisini deneyerek anlamıştım sorunun hdmi dönüştürücüde olduğunu.
Dönüştürücüde sorun olduğunu tahmin etmiyorum ama monitörde en az 2-3 farklı monitörde denedim. bu dönüştürücünün içinde çip gibi bişey var mı çünkü dönüştürücüyü farklı monitöre taktığımda sorun oluyo sonra eski çalıştırdığına takıyorum onda da hemen tanımıyor. Buarada apple forumunda biri çözdüğünü söylemiş isteyen deneyebilir.Link