Şimdi Ara

Macbook ProRetina HDMI Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim laptopum ve aynı anda aldığımız diğer 2 macbook proda da gördüğüm saçma bir sorundan kelli yazıyorum. aletler resmen hdmi kablo seçiyorlar, windows yüklü başka laptoplarda kullandığım uzatma kablosu ki bu gizli kablo döşemelerin altından gidiyor ve değiştirmem malesef imkansız macbooklarda çalışmıyor. bir güvenlik önlemi yüzünden midir bu sorun acaba, neden bu aletler kablo seçiyor, eklemeli yani uzattırıp iki kablo olan hdmi ile de hayatta görüntü aktarmıyor, başına gelen varsa ve çözüm önerirse çok sevinirim

• kullandığınız hdmi aparatı orjinal mi? ben de hdmi ile ilgili olarak çok problem yaşıyordum, ucuz çin malı bir lightning-hdmi aparatı kullanıyordum, orjinali ile değiştirince problemlerim bitti..
  • dreampowder kullanıcısına yanıt
    valla orjinal gibi görünüyor, benim ofisi yapan mütahit düzgün bir firma heryere de bu malı kullanıyorlar, başka laptoplarda çalışan hdmi benim mac te nasıl çalışmaz o kafayı yedirtecek bana
  • hdmi kablodan bahsetmiyorum, macbooktaki lightning-hdmi dönüştürücüden bahsediyorum
  • dreampowder kullanıcısına yanıt
    ben direk macbook çıkışındaki hdmi portuna bağlıyorum kabloyu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.