MB Air 2017 kullanıyorum. Üstünde desteklenen son sürüm Monterey kurulu. OpenCore ile Sonoma kurmuştum ama hiç stabil değildi, ben de resmi olan son sürüme geri döndüm. Sadece basit ofis işlerinde ve toplantılarda PDF veya Office dosyaları göstermekte kullanıyorum. Satın almak isteyen var. Bilgisayardan hem mennunum hem de 8 bin liralara satarsam ihtiyacım da olduğu için üst model almak için durduk yere masraf açılacak. Açıkçası hiç satmak istemiyorum. Monterey daha ne kadar götürür? |
Macbook'ta Monterey daha ne kadar götürür?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Monterey, 2017 MacBook Air için hala uygun ve stabil bir sürüm. Apple, genellikle eski Mac’ler için 5 yıl boyunca büyük güncellemeler sunar, bu da Monterey’in birkaç yıl daha destek alacağı anlamına geliyor. Şu an için stabilite açısından iyi bir seçim olmuş.
Monterey’in güvenlik güncellemeleri ve uyumlu uygulamalar açısından sorunsuz bir şekilde çalışmaya devam edecektir, fakat ilerleyen zamanlarda yeni özellikler ve uyumluluk açısından bazı sınırlamalar olabilir.
Eğer ihtiyacınız yoksa, şimdilik satmayı bekleyip Monterey’in bir süre daha kullanabilirsiniz. Yine de yeni bir üst model Mac almak isterseniz, bu fiyat seviyesinde ikinci el piyasasında MacBook’lar da ciddi şekilde değer kaybı yaşayabiliyor.
-
Teşekkür ederim hocam. 1-2 yıl daha kullansam elimde mi kalır peki, satabilir miyim?
Benzer içerikler
- out of delivery ne demek
- bilgisayar wifi görüyor ama bağlanmiyor
- laptopa harici ekran kartı takma
- ethernet girişi olmayan laptop
- bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok
- klavye kısayolları
- ekran kaydı alma
- laptop menteşe tamiri
- oem açılımı
- bilgisayar hızlandırma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X