standa bence gerek yok mac in mükemmel tasarımına gölge düşürür , apple ısınmayı hesaba katmıştır ve eğer 100 derecede bişey oluyo olsa bişeyler yapardı
standın gerçekten büyük bir faydası oluyormu? ben diğer laptop umda stand kullanıyorm pek bir faydasını göremedim. Hatta performanısını şu şekilde düşürdü ram yedi bende anlayamadım. :s counter oynuorm dier laptop umdan ve fanı kullandığım zaman garip bir şekilde fps em düşüyor anlam veremedim :S bir de bahsettiğiniz standlar fanlımı acaba? benim kullandığım stand zalman ın laptop için fanı
benim windows laptopumda stand yokken 8gb lık bir zip dosyasını açarken bir yandanda dvd yazdırınca sistem neredeyse kullanılmaz hale geliyordu. fanlı alüminyum stand aldım şu anda hiçbir takılma olmuyor..
quote:
Orjinalden alıntı: dreampowder
benim windows laptopumda stand yokken 8gb lık bir zip dosyasını açarken bir yandanda dvd yazdırınca sistem neredeyse kullanılmaz hale geliyordu. fanlı alüminyum stand aldım şu anda hiçbir takılma olmuyor..
nerden aldın? markası? fiyatı? fotosu? :D amma çok soru sordum:D
mavi bilgisayardan aldım...
bunu seçmemin sebebi fanının büyük olması nedeniyle çok sessiz çaılşması idi.. güzel soğutuyo hemde laptopunuzu göz hizanıza yükseltiyor tavsiye ederim..
güzelmiş bu ya fanı baya büyük bende zalman ın laptop soğutucu standını kullanıormhttp://www.mavibilgisayar.com/ud/9604. ama çok aşırı büyük bir faydasını görmedim seninkini deneyeyim birde. Fiyatı seninkinin zalmana göre daha yüksek fakat fanı daha iyi gibi duruyor. Bilgi için teşekkürler...
performans ta zaten bir artıştan öte ağır iş yükü altında sistemin performans kaybını azaltıyor ada sıfıra indiriyor. yoksa soğutma tek başına performans artıı sağlamaz tabi..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme