Şimdi Ara

Macbook tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadas macbook pro almayı dusunuyorum tavsiyeleriniz nelerdir nelere dikkat etmem gerek diger diz ustu bilgisayarlardan farkı nedir biraz araştırdım ve gayet hosuma gitti sizinde ve kulanan uyelerinde yorumlarını bekliyorum simdiden teşşekürler doslar .. :)

• up
  • Kulanan yok mu ya ?
  • bende 2 hafta önce aldım i5 işlemcili. sadece ofis ve birkaç küçük program kurdum. hafızasına yukledıklerım 2gb bile değil. ama 2 kez donup kaldı. nedenini anlamıyorum. hatta az oncede dondu. 2 kez yenıden başlattım ama acıldığında yıne donuk olarak açılıyor. yanı bilgisayardan soğudum desem yeridir. 4yıldır datron laptop kullanıyordum. o benı bukonuda hıç üzmemişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkucuk

bende 2 hafta önce aldım i5 işlemcili. sadece ofis ve birkaç küçük program kurdum. hafızasına yukledıklerım 2gb bile değil. ama 2 kez donup kaldı. nedenini anlamıyorum. hatta az oncede dondu. 2 kez yenıden başlattım ama acıldığında yıne donuk olarak açılıyor. yanı bilgisayardan soğudum desem yeridir. 4yıldır datron laptop kullanıyordum. o benı bukonuda hıç üzmemişti.

Tessekurler .benide soguttun simdi macbooktan boyle diyince :) iyice arastirmak gerek .
  • ben almadan önce nasıl olsa apple iyidir diye hiç düşünmeden almıştım. şimdide kesinlikle kötü demiyorum ama dün biraz araştırdım. 2011 de çıkan macbook pro larda donma problemi oluyormuş. kimileri yazılımsal bir problem diyor buna ve düzeltmek için yeni bir yazılım varmış, ancak bugun bilkomu aradım, bilgisayarı gönder bir bakalım dediler. eğer giderilemeyecek bir sorunsa değişim olur dediler. bakalım,, aynı sorunu birkez daha yaparsa garanti kapsamında gönderreceğim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkucuk

ben almadan önce nasıl olsa apple iyidir diye hiç düşünmeden almıştım. şimdide kesinlikle kötü demiyorum ama dün biraz araştırdım. 2011 de çıkan macbook pro larda donma problemi oluyormuş. kimileri yazılımsal bir problem diyor buna ve düzeltmek için yeni bir yazılım varmış, ancak bugun bilkomu aradım, bilgisayarı gönder bir bakalım dediler. eğer giderilemeyecek bir sorunsa değişim olur dediler. bakalım,, aynı sorunu birkez daha yaparsa garanti kapsamında gönderreceğim..

Gecmis olsun dostum. Umarım onemli bisey degildir. Macbook air lerde aslında olabilir diyorum ama yinede iyi arastırmak lazm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.