Herkese merhaba arkadaşlar. Öğrenci indirimi ile bir macbook almayı planlıyorum. Fakat bütçem kısıtlı aklımda 4 model var.
Bu saydığım cihazlardan hangisini tavsiye edersiniz? Bir kamu kurumunda çalışıyorum şu an pek bütçem yok seneye yapılacak olan üniversite sınavına hazırlanacağım. biraz da yazılım, borsa, video edit, grafik gibi konularda eğitim alıp kendime birşeyler katmak istiyorum. Şu an genel kullanımım webde araştırma yapmak sadece. Elimdeki PC HP Pavillion 1352et modeli. 2012 yılında almıştım şu an da işimi görür aslında da birkaç sorunu var üstüne gitsem çözülür SSD taktırdım win10 yüklü o şekilde kullanıyorum ancak güncel teknolojiye geçmek istiyorum artık prize bağlı yaşamaktan çok sıkıldım millet telefon gezdirir gibi elinde gezdiriyor. :) Bahsettiğim durumlar için bana hangi cihazı önerirsiniz karar verme aşamasındayım bu gün içinde kararımı vereceğim. fiyatları aşağıya bırakıyorum. M1 AİR 8 GB 2020: 24.000-25.000 TL M2 AİR 8GB 2022: 28.499 TL M1 AİR 16GB 2020: 31989 TL PRO M1 8GB 2020: 32888 TL |
Bildirim