Arkadaslar macbook 2.1 2gb almayi dusunuyorum. Bu modellerin 2.2 lerle cok buyuk performans farki olur mu acaba cunku bi kac sitede baktim bazi testler 2.0 olanlarin performansi bile 2.1 lerden daha fazla gozukuyor. Sizin dusuncelerinizi alabilirmiyim? Tesekkurler ..
Bütçe varsa üst modeli almak her zaman daha iyi 2.1 olan penry olduğu için avantaj...
bir sorum olacaktı cevap yazarsanız çok sevinirim. macbook almak istiyorum.ama mouse ya da yan bileşenler çok mu pahalı?mouselar ne kadar macbook için?tavsiye edermisiniz kullanan arkadaşlar?
kendi mouse/klavyesi pahalı ama piyasadaki diğer klavye/fare leri kullanabilirsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: topik
bir sorum olacaktı cevap yazarsanız çok sevinirim. macbook almak istiyorum.ama mouse ya da yan bileşenler çok mu pahalı?mouselar ne kadar macbook için?tavsiye edermisiniz kullanan arkadaşlar?
çoooook sağol cevap için. ama yeni sorular geliyor:) uyumlu fare bulmak çok zor olur mu? uyumlu farelerin fiyatları ne civarda? macbook yerine normal bir laptop almak daha mı mantıklı? alacağım yerde fiyat/performans açısından macbook, sony laptoplara oranla daha ucuza geliyor. arada kaldım:( son olarak belirtmek istedim almayı düşündüğüm sony modeli cr320e pembe renk, apple modeli mb134ll/a.
Uyumlu mouse falan yok, istediğini tak çalıştır... Ekstra fonksiyonlu mouseların çoğununda Mac OS driverları var zaten... Ben Logitech kullanıyorum, her türlü yazılım desteği mevcut çoğu modelinde... Benimkinin 9 farklı tuşu, ayrıca zoom in/out ve tekerleği var.... Bunlara istediğim fonksiyonu, kısayolu atayabiliyorum...