Şimdi Ara

Macera dolu America ! America ! Americaaaaa... ! ( MLS LİGİ REHBERİDE MEVCUTTUR editledim ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tR_Sheriff_tR

quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

quote:

Orijinalden alıntı: michael j fox

Yok hiç oynamadım okuduğum kadarıyla bu kadar biliyorum.

tamam sağolasın insan oynadıkça öğreniyo ister istemez zaten

yaw kiralık defans oyuncum 6 ay sakatlandı, donovan da 1 ay, bekliyorum yinede maç kazanıyorum 5 maçta 13 puan lider gidiyorum

robbie keane 5 maçta 7 gol attı.

bide böyle bilinmedik takımlarda reservini meservini iyi inceleyin, 34 yaşında eski dortmundlu adamı buldum sol açığa koydum 4-2-3-1 de, adam canavar gibi çıktı. araştırmasak reservede harciycaktım adamı, ana ligi domine ediyo yaw.

Beckham nasıl oynuyor hocam ?

dostum 35-36 yaşında bile ligi domine eden bi oyuncu, amerika liginde 36- 38 yaşında bile oyuncular yararlı olabiliyor heleki beckhamsa bu.

kabul ederse kendisi ve mls, sözleşme imzaliycam tekrardan.

• Başarılar
  • play offları garantiledim liderim,

kuzey amerika şampiyonlar ligi bildiğimiz şampiyonlar ligi sistemi gibi, ön eleme ardından 4 adet 4 takımlı grup içerde dışarda oynuyosunuz. mexico takımıyla 2 kere berabere kaldım, muhtemelen lider çıkıcam gruptan karayip takımları fln kököz zaten.

yanlız dünyanın en zor ligi, kesinlikle ingiltere 6. liginden fln çok daha zor. yahu bir oyuncu sakatlanıyo kayıttan çıkıyo, lige tekrar kaydettircekken bu sefer mevcut maaşı geçtin diyo yararlı bi oyuncunu kadro dışı bırakıyosun.

İDDİA EDİYOM AMERİKA LİGİNDE BAŞARLI OLMAK GERÇEK FMCİLERİN İŞİDİR, DİĞER LİGLER YANINDA HİÇBİŞEY.

yukardaki rehberden ne demek istediğimi anlarsınız.
  • Bu kadar kural da fazla ama ben çekemezdim.
  • Dostum çok karışıkmış ya
  • Bak canım çekti şimdi mls de oynamak.

Türkçe yama çıksın istikamet Amerika...
  • aynen böyle bi lig mantığı olamaz yaw.

küme düşme, çıkmada yok mesela.

DÜNYANIN EN KAPİTALİST ÜLKESİNDE KOMUNİST SİSTEMİNDE FUTBOL OYNANIYO, KLÜPLER YÖNETİLİYO HAYATIN EN BÜYÜK İRONİSİ BUDUR.

neyse biraz kariyer yapiymda mexico ya ordanda avrupaya yada güney amerikaya geçerim.
  • yaw beyler, 2 yıl üstüste şampiyon olmuştum, kıtasal turnuvada yarı finalde meksika takımına elendim, 10 a yakın müthiş regenler buldugum kariyerim crush dumps hatasıyla yok oldu.

herşeyi yaptım, en son format attım dün yine düzelmedi. yeniden başladım americaya feci sarmıştı çünkü ama baya canım sıkıldı
  • Eski zevki vermiyor bu crash dumps hatası. Benim de geçen yıl Leeds kariyerim vardı ve 2. yılımda hata verdi. Çok üzüldüm sonra tekrar açtım ama o zevki vermedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crash dumps hatası orjinal oyunlarda olmuyor değilmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

Eski zevki vermiyor bu crash dumps hatası. Benim de geçen yıl Leeds kariyerim vardı ve 2. yılımda hata verdi. Çok üzüldüm sonra tekrar açtım ama o zevki vermedi

bakıcam ya bir daha olursa ömür boyu fmye elimi sürmem zaten. görülmemiş şey yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RévivaL

Eski zevki vermiyor bu crash dumps hatası. Benim de geçen yıl Leeds kariyerim vardı ve 2. yılımda hata verdi. Çok üzüldüm sonra tekrar açtım ama o zevki vermedi

Faruk, kardeşim sen haklı çıktın ya sezonun yarısına geldim bırakma kararı aldım. ne güzel regenlerim fln vardı şimdi armut gibi takımı baştan taşımaktan nefret ettim. tek avantajım amerikanın garip kurallarını öğrendim, ben devam etceğimi sanmıyorum ama amerika ligi alan olursa yardıma hazırım.
  • nedense bu gece devam ettim. bir sürü regen çıktı, yabancı hakkı bile satın alabiliyosunuz amerikan liginde 10 yabancı hakkım var şuan. tabi hep afrikadan getiriyorum başkası gelmiyo ama afrikadan sağlam oyuncu çıkıyo gerçekten.
  • İnönú88 devam kararı aldı
  • hemde ne devam, regenler çıkınca oyun güzelleşiyo, 12- 13 tane regen doldurdum. 150- 185 arası yetenekte. tek sıkıntı çok gençler en yaşlısı 20 yaşında, oy yüzden henüz 120 ila 100 yeteneklerine ulaştılar zaten full kapasiteye çıksa barcelonayı yenerimde.

2. sezonun sonunda, 3. sezonun başına da denk geliyo kuzey amerika şampiyonlar ligi, ilk defa finale çıktım. finalde chivas geldi, İŞİN GARİBİ FİNAL İKİ AYAKLI BU TURNUVADA. ilk maç aşırı şanslıydılar 2 atak 2 gol 2-2 bitti, ikinci maçta 3-1 yenilip kupaya finalde veda ettim.

hedefim 2-3 yıl içinde kıtalarası kupa kazanıp avrupaya gitmek.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.