Arkadaşlar daha önce bir spor geçmişim yok. Sağlıklı bir şekilde biraz kilo verip kas kazanmak istiyorum. Macfit de pt ücretleri ne kadar oluyor acaba ? Örnek veriyorum ben makinelerle çalışırken sürekli bekliyor mu yanımda hareketlerin doğruluğu için, yoksa gösterip gidiyor mu hemen ? Birde diyet listesi vb şeylerde de yardımcı oluyorlar mı ? |
Macfit PT Tutmak ?

-
-
ben eski bir macfit personal trainer olarak sorunu cevaplayayım.
özellikle spor geçmişin yoksa,
hızlı bir şekilde hareketlerin doğru açılarını öğrenmek (range of motion),
güzel bir fitness veya body building programına sahip olabilmen supplement,diyet vs. gibi merak ettiklerini kullanmış veya uygulamış birinden ilk ağızdan öğrenebilmen için gereklidir.
özellikle spor salonlarında yeni başlayanlara standart bir program verilir biraz alt yapı yapıp sonra sonra hareketler değişir değiştikçe serbest ağırlıklara geçersin.
makinelerde yapılan hareketlerin, hareket menzilleri ve açıları yeni başlayanlara kolaylık sağlar. serbest ağırlıklarda böyle bir kolaylık yoktur. bilmeyen bir kişi ancak etrafına bakarak öğrenebilir.
ücret konusuna gelirsek, macfitte hocanın serbest fiyat belirlemesine izin verilir. her hocanın ders saati farklıdır. tavsiyem ise en azından besyo mezunu veya antrenörlük sertifikası olan birisinden ders almanızdır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X