bu konuda bilgi alabileceğim bir internet sitesi ya da ofis adresi var mıdır?
hangi firmalara güvenilmez? hangileri güvenli sayılabilir?
VIP fena bir firma değil. Bir kaç kere kullandım; fiatları normal düzeylerde, oteller de falan sorun yaşamadım, uygun taksit seçenekleri var ve muhtelif tur falan da yapıyorlar. Bir arayıp bilgi edinmenizi tavsiye ederim.
maçi piçu ya en az bi yıl gidilmez. gecen ayların birinde sel götürdü oraları. bilginiz olsun.
@Draugnar
teşekkür ederim. arayıp soracağım.
@fizisyen
hemen gitmeyi düşünmüyorum ama ölmeden önce yurtdışında gitmek istediğim 3-5 yerden birisi. diğerleri norveç fiyortları, mısır, şam ve moğolistan aileye bağımlılıktan ne zaman kurtulursam o zaman gideceğim.
ohhoo işin zor dostum senin o zaman:))
mogolistana gitsem annem arar yediklerine içitiklerine dikkat et, terli terli su içme diye:)) bi bakmıssın cantadan ekstra havlu çıkmış filan:))
doğrudur...
ama bi şekilde gitmek lazım. çantada fazladan iç çamaşırı çıkmasını bile göze aldım
malum bizim toplumda anneler için çocukluğun bitme yaşı 30 40 falan... fazla üstelememek lazım
cocuklugun bitmesi bişi ifade etmiyoki onlar için:)) hep cocuk hep cocuk:))
ama gercekten baslamak lazım bence şam dan basla. en azından daha yakın kültür. ulaşım kolay. biraz dil sorunu olur ama. acemiligi orda atarsın.
inşallah başliycaz bigün =) şama gitmek çok zor olmaz ama machu picchuya bir gidersem tamamdır yani olmuşum demektir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme