Şimdi Ara

GAZAP ATEŞİ (DENZEL WASHİNGTON)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: x3x Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BU FİLM ÇEKİLELİ VE GÖSTERİLELİ BAYA OLDU VE BEN BU FİLMDE BAYA AĞLADIM SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZİ ALABİLİRMİYİM?

• her arşivde bulunması gereken bir film.ayakta alkışlanacak bi yapım.senaryo basit olmasına rağmen denzel washington her zaman ki gibi iyi iş çıkartmış.bu arada küçük kız olan dakote fanning de unutmamak lasım.(zaten onun için geleceğin nikole kidmanı diyorlar).izlenmeye değer yani.
  • dacota fenning ile denzel washington arasındaki bağ çok güzeldi.
    Film boyunca adım adım bu ağ örülüyordu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkuş

ARKADAŞLAR BU FİLM ÇEKİLELİ VE GÖSTERİLELİ BAYA OLDU VE BEN BU FİLMDE BAYA AĞLADIM SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZİ ALABİLİRMİYİM?

izliyeli bir kac ay oldu gercekten cok guzel bir filmdi ( 8/10 )
    ama oyle aglanacak bi film degildi bu yaww...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moribito -- 17 Nisan 2007; 17:04:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaplanmete

quote:

Orjinalden alıntı: berkuş

ARKADAŞLAR BU FİLM ÇEKİLELİ VE GÖSTERİLELİ BAYA OLDU VE BEN BU FİLMDE BAYA AĞLADIM SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZİ ALABİLİRMİYİM?

izliyeli bir kac ay oldu gercekten cok guzel bir filmdi ( 8/10 )
    ama oyle aglanacak bi film degildi bu yaww...

ya sonunda falan öldü diyolarda aslında yaşıyo ya sonra kızı kurtarmak için kendini veriyo kan kaybından ölüyo ora larda üzüldüm zaten bu konuyu hortlarmamın amacı acaba ben ağladım çok mu sulugözüm yoksa gerçektn ağlanabilir m? teşekkürler eleştirileriniz ve fikirleriniz için
  • Çok kaliteli bir filmdi ozellik Denzel Washington'ın oyunculu insanı büyülüyordu
  • walla süper bir film ..izlenmesi ve arşivlerde olması gereken bir film..10 /9
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok güzel filmdi ya hele o adamı öldürüş tekniği hani bombaya müsait biyere koyup adamı patlatma
  • konu ve oyunculuk adına bende çok başarılı bulmuştum bu filmi.sonunda valla baya bi ağlamıştımçok duygusal çook!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: elif1907

konu ve oyunculuk adına bende çok başarılı bulmuştum bu filmi.sonunda valla baya bi ağlamıştımçok duygusal çook!!

Duygusallık var ozellikle cocuk ile kurdugu bag falan cok iyi islenmis ama aglanıcak bir yanı yok bence o kadar abartı degil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Resident Evil

quote:

konu ve oyunculuk adına bende çok başarılı bulmuştum bu filmi.sonunda valla baya bi ağlamıştımçok duygusal çook!!

Duygusallık var ozellikle cocuk ile kurdugu bag falan cok iyi islenmis ama aglanıcak bir yanı yok bence o kadar abartı degil.

duygusuz seni dermişim..burdada bayan ve erkek ayrımı ortaya çıkıo galiba.ben sonundan çok etkilenmiştimkendini feda etmesi filan

• quote:

quote:

quote:

duygusuz seni dermişim..burdada bayan ve erkek ayrımı ortaya çıkıo galiba.ben sonundan çok etkilenmiştimkendini feda etmesi filan

Gaddar erkekler

• quote:

quote:

quote:

quote:

Gaddar erkekler

aynen öylesiniz..diorum işteee

• denzel Washington ın en iyi filme bana göre özellikle belirtiyorum(kendi fikrim)
    Training Day dir.Muhteşem bir performanstı
  • hayatımda tek ağladığım film yaa..ağlanacak film değil demişsiniz

ama çok güzeldi gerçekten..
  • çok güzel bir filmdi
  • ya adam ölmeyebilirdi aslında o filmde. senaristin kurbanı oldu. sırf siz ağlayın diye öldürttü yani ver rehineni kötü adamlara al küçük kızı. sen de yaşa mutlu mutlu. ben sinir olmuştum sonuna.
  • İzlemeden ölmeyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uykusuzhergece

ya adam ölmeyebilirdi aslında o filmde. senaristin kurbanı oldu. sırf siz ağlayın diye öldürttü yani ver rehineni kötü adamlara al küçük kızı. sen de yaşa mutlu mutlu. ben sinir olmuştum sonuna.

iide adamın ölüp ölmediğini bilmioruzki..öleesine götürolar bi yere
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: uykusuzhergece

ya adam ölmeyebilirdi aslında o filmde. senaristin kurbanı oldu. sırf siz ağlayın diye öldürttü yani ver rehineni kötü adamlara al küçük kızı. sen de yaşa mutlu mutlu. ben sinir olmuştum sonuna.

iide adamın ölüp ölmediğini bilmioruzki..öleesine götürolar bi yere

madem bilmiyorsunuz neden ağlıyorsunuz? belki hastaneye götürüp yaralarını sararlar

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.