Şimdi Ara

GAZAP ATEŞİ (DENZEL WASHİNGTON) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: uykusuzhergece

quote:

Orjinalden alıntı: elif1907

quote:

Orjinalden alıntı: uykusuzhergece

ya adam ölmeyebilirdi aslında o filmde. senaristin kurbanı oldu. sırf siz ağlayın diye öldürttü yani ver rehineni kötü adamlara al küçük kızı. sen de yaşa mutlu mutlu. ben sinir olmuştum sonuna.

iide adamın ölüp ölmediğini bilmioruzki..öleesine götürolar bi yere

madem bilmiyorsunuz neden ağlıyorsunuz? belki hastaneye götürüp yaralarını sararlar

ii demişsin ama illa ölmesimi lazım ağlamk için..etkileyici olan kendini feda etmesiydi orda kız içintabe inş yaralarını sarmışlardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elif1907 -- 19 Nisan 2007; 0:11:14 >

• filmde denzel zaten ruh olarak çökmüştür.devlet adına yaptığı onca kirli işten sonra çektiği vicdan azabı yüzünden bitmiş durumdadır.filmin sonunda ise hiç çekinmeden kendini ortaya koymuştur.çünkü yapacağı son iyi iş olsa da o kadar kötü anıdan sonra hayatını iyi bir sonla bitirmek istemektedir.ve tony scott bunu yaptığı için duygusal bir durum oluşmuştur bence.yoksa bir sürü filmde bir sürü kişi ölüyor.bu ölümün bu kadar duygusal olmasının sebebi de budur.müziğin etkisini ve Dakota Fanning in ağlaması da cabası.
  • Güzel filmdi, izleyeli çok oldu ama hatırladığım kadarıyla etkilendiğim filmlerdendi.

Yağmurun altında elinde tek kurşunla kendini, etrafını sorguladığı bir sahne vardı sanki..
  • ya evet öle bi sahne vardı mermiyi koydu kendini vurmaya çalıştı ama silah boşta saydı olmadı gitti birine o da mermiler yyalan söylemez dedi en sonlarına doğru mermiyi kızın babasına verdi mermiler yalan söylemez dedi (aslında kızını kaçırttıran babası yanlış hatırlamıyosam) sonra odadan çıktı silah sesi duyuldu kızın babası sizlere ömür (denzel washington dan bahsediyorum)
  • Denzel Washigton u bu alemde tek geçerim
    George Clooney de çok iyi ama
  • bu arada filmi izleyeneler hatırlar..çoğu sahnede bir şarkı çalıodu..dinlemek isteyenler için;)
    CARLOS VARELA-UNA PALABRA
  • Filmin müzikleri sanki Gladiator den alınmış gibi geldi bana
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkuş

ARKADAŞLAR BU FİLM ÇEKİLELİ VE GÖSTERİLELİ BAYA OLDU VE BEN BU FİLMDE BAYA AĞLADIM SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZİ ALABİLİRMİYİM?

Güzel filmdir evet...
    O zaman sen bide Denzel'ın JonhQ'sunu seyret..Çok daha derinden etkileyecek..
    İzlemediysen kesinlikle seyret..
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkuş

ya evet öle bi sahne vardı mermiyi koydu kendini vurmaya çalıştı ama silah boşta saydı olmadı gitti birine o da mermiler yyalan söylemez dedi en sonlarına doğru mermiyi kızın babasına verdi mermiler yalan söylemez dedi (aslında kızını kaçırttıran babası yanlış hatırlamıyosam) sonra odadan çıktı silah sesi duyuldu kızın babası sizlere ömür (denzel washington dan bahsediyorum)

Evet, hatırlattığın için sağol.
  • cok hoş ve etkileyici bi film
    bi insanın prensip sahibi oldugunu ve bunun sevgiyle nasıl birleştirilmesini
    gerektigini anlatan ii bi hikaye
  • Güzel filmdi ya..unutulmaz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.