http://www.canliradyodinle.com/radyo_spor.php Maçı izleyemeyen arkadaşlar bu adresten canlı dinleyebilir..İnş turu geçcez..
quote:Orjinalden alıntı: @Yqut Çalışmıyo ya başka radyo yokmu? hangisi çalışmıyo eğer benim verdiğim ise çalışıyor ben dinliyorum
radyo d url: 32 kbps için : mms://84.16.230.44/Radyod 24 kbps için:mms://yayin.radyod.com/radyod winamp wmp ye "url ekle" diyerek ekleyip dinleyebilirsiniz.
quote:Orjinalden alıntı: Let Down radyo d url: 32 kbps için : mms://84.16.230.44/Radyod 24 kbps için:mms://yayin.radyod.com/radyod winamp wmp ye "url ekle" diyerek ekleyip dinleyebilirsiniz. saol dostum en güzeli bu
www.naklenfutbol.com şu an sadece gs maçı var. ses kalitesi 48 kbps FB maçının son yarım saatini verecek. radyo8.kolayradyo.com:5000 radyo3.kolayradyo.com:5000 radyo4.kolayradyo.com:5000 radyo1.kolayradyo.com:5000 radyo2.kolayradyo.com:5000 gene aynı şekil winamp ya da wmp ile dinleyebilirsiniz.
quote:Orjinalden alıntı: Error 404 quote:Orjinalden alıntı: Let Down radyo d url: 32 kbps için : mms://84.16.230.44/Radyod 24 kbps için:mms://yayin.radyod.com/radyod winamp wmp ye "url ekle" diyerek ekleyip dinleyebilirsiniz. saol dostum en güzeli bu umarım kazanırız 8her iki takımımızda tabi) ..