Şimdi Ara

Maçımın analizini yapar mısınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yüksek elo arkadaşlarımdan rica ediyorum resime göre analiz yapar mısınız ? Mesela şu yönden kötüsün vs.

Maçımın analizini yapar mısınız ?

• Şimdi sana şöyle yorumlar gelecek

Asistin yok tabi kazanamazsıncılar ama bildiğin unlucky olmuşsun yapcak bir şey yok hocam bu oyun böyle bi oyun emeğini hiç edebiliyor bu kadar kolay bir şekilde.Ben şu oyunu sezon 3 den beri oynuyorum 4 senede attıgım ranked oyun 300 ü geçmemiştir hep normal girdim nasıl ki yenilsende S alabiliyorsan yenilsende LP alabildiğin bir sistem gelmedikçe bu oyunda Solo q oynanmaz hadi Fle rank anlarım 5 kişi girersin takımca kaybedersin ama solo q da gidip de başka insanların kötü oynaması yüzünden ben cezalandırılıcaksam niye emek vereyim.

He zamanı bol olanlar spamlasın günde 7-8 maç ben zaten günde 2 maç filan atan biriyim taş çatlasa 4 oluyor ve bu attıgım oyunlardada emek verip karşılığını alamayacaksam ve üstüne puan kaybediceksem ne gerek var su oyun senin bilgisayar başında saatlerce kalmanı istiyor.

Sana diyeceğim böyle maçları kaybedince üzülme kafaya takma zaten hep böyle oynuyorsan yükselirsin rahatça.Ama işte dediğim gibi mesela hakettiğin yere 30 maçta çıkman gerekiyorsa oyun sana 100 maç attırıyor düzgün takım filan gelmiyor yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ORGANIKHOSAF -- 15 Temmuz 2017; 13:32:41 >

• Eğer dediğiniz gibi asist konusuna laf edenler olursa ben takım öldükten sonra veya tek başıma alıyordum killeri lane aşamasında zaten kastırmışlardı yani bende fazla gank atmayıp ormanda kasmayı denedim kastım da ayrıca fakat yeterli gelmedi bu arada 1 v 4 bile alabildim ama malzahar 1 ulti atınca direk öldüm ve oyunu bitirdiler :\

Doğru düzgün pre de bulanamıyor hocam ya veya oyunda iyi oynayana rast gelip eklersin senin elinde feedlerler :D Tabi bende feedliyorum zamanı gelince ama bilerek ölmüyorum takımımın yaptığı gibi
  • 11_serhat_11 kullanıcısına yanıt
    Biliyorum hocam işte su oyunda kazanmak için takımında bir şeyler yapması gerek Elwind vs profesyonel oyuncularda dedi bunu yayınlarda vs bu oyun iyice takım oyunu oldu gelen itemler vs tek başına bir şey yapamıyorsun senin yanında en az 1 tane daha beyni olan adam lazım ki kazanabilesin dicek sözüm yok bu oyunu fazla ciddiye alma at oyununu çık eğer çok yükselmek istiyorsanda artık spamlaman gerekecek metanın güçlü şampiyonlarını oynayacaksın ustalaşacaksın öyle bir şeyler yapmaya çalışacaksın.
  • olan şey şu iki takımda da supportlar hasar kasmış ne totem atma var ne de totem temizleme.bu sup oynamayı bilmeyen kolsuzlar yüzünden takım görüş olmayan yerlerde gezip öldü.ve totem olan yerlerde gezip rakip tarafından yakalanıp öldüler .oyun uzadı ölüm süreleri arttı son tf de rakip daha iyi tf çıkardı ve oyunu aldı burada senin yapacağın şey takımını sürekli kontrol etmen lazım sup oynayan kolsuza oyun başlayınca diyeceksinki ilk eşya totem eşyası ve tarayıcı alırmısın daha sonra hasar kasmak istiyorsan kas ama görüş önemli.bunun gibi bu kolsuzları idare etmye çalışıcan yada 2 kişi girip 2 niz taşıyacaksınız oyunları
  • ermandgn kullanıcısına yanıt
    Hocam tf falan oldu mu onu bile bilmiyorum takım daha barona bile gelmedi mide gel diyorum herkes arı yerde tek tek ölüyor bende birinin yanına gidiyorum bir kaç kill alıyorum ama yasuo geliyor çatur çutur kesiyor beni bide bot jung report diyordu ona sinir oldum illa gank mi atmam lazım bunlara boşu boşuna çimde onların geri çekilmesini bekleyeceğime orman dönsem daha mantıklı değil mi ?
  • Maçımın analizini yapar mısınız ?

Supportlar için söylüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu izlemeden bir şey diyemem fakat her oyun böyle oynayıp kaybetmiyorsundur. Her oyunu da kazanamazsın zaten.
    Ve yaptığın hatalar mutalaka vardır onları azaltarak kazanma oranını daha da arttırabilirsin.
  • Picklere göre değerlendirirsek diana late gamede düşüyor büyük ihtimalle 1 tf de tek atamadan öldün ve oyunu bitirdiler.
    Karşı takımın hepsi late gamede canavar sizin takımın geri kalanıda ezilmiş bu oyunu kazansan sürpriz olurdu.
    Senin yapıcağın şeyde oyun sırasında diğer dörtlüye ne kadar kolsuz ve useless olduklarını söylemekti.
    Ben böyle yapıyorum come back umudum yoksa en azından sinirini biraz atıyorsun.
  • Herkesin arada kötü oyunları olur. Faker'ın bile.
  • Jax banlamak nedir ya ? Orianna banla, Diananın en büyük counteri.
  • Aspiratör kullanıcısına yanıt
    Çok mantıklı fakat yine de korkudan diyemiyorum bazı maçlarda. Belki cesaret verince tf de falan iş yaparlar diye :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim Bey

Jax banlamak nedir ya ? Orianna banla, Diananın en büyük counteri.

Jax banlayan ben değilim ben lee sin banladım. Ve mid olmadığım için mid herolarını banlamıyorum ..
  • quote:

Jax banlanir zaten?ben bir terslik göremiyorum orada

Karşıda malzhar varken kesikle 1 itemden feragat edip qss al.Eğer diana akali tarzi all in heroysan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rutzelq

quote:

Karşıda malzhar varken kesikle 1 itemden feragat edip qss al.Eğer diana akali tarzi all in heroysan

qss olarak banshee malzahara karşı hiç bir işe yaramıyor çünkü adam bizde kalkanı görünce direk u atmıyor hasar verip öyle atıyor o yüzden civa bile çıkarım yani :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11_serhat_11

quote:

Orijinalden alıntı: Rutzelq

quote:

qss olarak banshee malzahara karşı hiç bir işe yaramıyor çünkü adam bizde kalkanı görünce direk u atmıyor hasar verip öyle atıyor o yüzden civa bile çıkarım yani :)

QSS(Quicksilver Sash)Civa Kuşagan zaten hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.