Şimdi Ara

Maçlar Oynanmadığı Halde Ödediğimiz Faturalar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
4.885
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
153 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kutu arızası dolayısı ile servis ücreti ödediğim ben bayiden değiştireyim dememe rağmen eve gelen ve buna ücret yazan bir firma. Üstelik mahkemede haklı bulundu. Sonuç olarak stsl oynandığı sürece ben herhangi bir iade yapacaklarını sanmıyorum. Sözleşmesiz kullandığım için ertelendiği gün alt pakete geçtim mutluyum.
  • şöyle düşünmek lazım sepetinize 5 ürün eklediniz (ligler). size sadece 2 tanesi ulaştı. size ulaştıramadıkları 3 ürünün iadesi yapılmalıdır. ben digitürk kullanmıyorum ama %100 haklısınız.
  • Amerika'da yasiyorum hocam (Kuzey Yarim kurede bulunan buyuk bir ulke, Dunya kureye benzer bu arada). Arac kaskom $100 dolar iade etti Corona'dan (son 4 ayda basimiza bela olan bir vorus turu) dolayi daha az kullaniyorsun diye, gerci aynen kullanmaya devam ediyorum ama yine de odediler. Bu miktar toplam yillik sigorta bedelinin 2%'si. (Burada yillik kaskonun $5,000 oldugundan sitem ediyorum)

2%'lik bir yardim yaptilar yani, sifirdan iyidir :) (Yani 100 parcanin 2 tanesi, yani 50'de biri)

TV yayinciliginda (gorsel iltisim saglayan bir yayin araci) da boyle bir geri odeme yapabilirler.

Parantez icinde yazdiklarimi forumdakilerin 60%'i anlayamiyor, kusura bakmayin, 2 yasinda cocuga anlatir gibi anlatma karari aldim artik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensaura -- 21 Mayıs 2020; 18:48:57 >
  • pop-up kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Dondurma veya tahhüt öteleme talep edebilirsiniz.

BTK üzerinden şikayet kaydı oluşturun durumu anlatın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ekimden beri ip tv aldım kullanıyorum tüm maçlar her takım için tüm kanallar belgeseller dizi içerikleri blu tv netflix içerikleri bi çok platformun içerikleri sürekli yeni filmler ekleniyo falan 2 yıllık 165 tl :)
    Aylık maç izlemek için benim nerdeyse 2 yıl ödediğim parayı ödemek ve maç izleyememek nasıl bi soygunculukmuş ya . Şuan iptv yi daha çok seviyorum .
  • İşin kotusu ben yillik parayi peşin odedim sporun yildizi paketine. Kısmet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • KSKcarpediem kullanıcısına yanıt
    Adamlar da ona göre anlaşma yapıyor ve ücret ödüyor. Bu sefer firma zarara girmiş olacak. İki ucu b*klu değnek yani

• bende aynı dertten muzdaribim. kredi kartına her ay ödüyoruz, maç yayını alamıyoruz. nasıl olacak böyle hiç bilemiyorum.

digitürk açıklama yaptı mı acaba konu ile ilgili ?

başlık ve içerik için ayrıca teşekkür ederim yazar dostum.
  • ben mh yi aradım paketimi en aza indirdiler 25 tl ödüyorum maçlar acılana kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hikaye816

bende aynı dertten muzdaribim. kredi kartına her ay ödüyoruz, maç yayını alamıyoruz. nasıl olacak böyle hiç bilemiyorum.

digitürk açıklama yaptı mı acaba konu ile ilgili ?

başlık ve içerik için ayrıca teşekkür ederim yazar dostum.
    Rica ederim, forumun amacı birbirimize destek olmak değilmi? Ben konuyu açarken alamadığımız hizmete ücret öderken haksızlık yaşadığımı düşünüp benim gibi düşünenleri bulmaktı.

• Metin Bilgin kullanıcısına yanıt
    Dondurma ve öteleme diğitürk e 2 ay fazladan ödemedir btk şikayetleri diğitürk e göndermekte onlar dönüt yapmakta ve yapabileceğimiz birşey yok denmekte yanlış yönlendirme yapmayalım...

• Er5252 E kullanıcısına yanıt
    Hocam Merhabalar

Tamamdır. Kusura bakmayın :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.