< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NvdiaAmd -- 7 Aralık 2023; 15:10:47 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
macOS Kullanıcıları (30. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
full sürüm öncesi beta kullanıcılara sunulan full sürüm , rc2 geldi bu arada.
-
macbook pro 2017 cihazıma son sürüm sonoma’yı nasıl yüklerim?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sence güncelleyeyim mi hocam
bence evet
-
Neyin nasıl yapıldığını, detaylarını ve uyumluluğunu iyi okuyun.
macOS Sonoma 14.2 (23C64) Yayınlandı
Reddite bakalım , ne diyorlar yeni sürüm için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
14.3 beta 1 geldi.
-
Ventura ve safaride güncelleme almis
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Hedef diskin biçimi nedir?
hedef disk Exfat, normalde Mac mini 2012 de, her hafta aynı klasörleri kopyalayıp yapıştırdığım disk.
yaklaşık 1 saat apple teknik servis ile uzaktan bağlantı yaptık. onlar da çözemedi.
yarın sabahtan tekrar arayın dediler :)
-
İ den kaynaklanıp kaynaklanmadığını anlamak için tek bir dosyanın İ sini kaldırıp denediniz mi?
Komik bir şekilde hata veren dosyaları tek seçip kopyala yapıştır dediğimde USB ye de harici hdd ye de sorunsuz kopyalıyor.
müşteri temsilcisi en son yeniden indeksleme yaptırdı, halen bitmesini bekliyorum nedense çok uzun sürdü. Tamamlanınca bir daha deneme yapacağım, olmazsa sabah 08.00 de randevu oluşturdular.
bu arada teracopy diye bir program buldum YouTube da denk geldim. O program benim istediğim tüm klasörleri sorunsuz kopyaladı USB ye de harici hdd ye de. Mac OS sisteminin bunu kendi başarması lazım ama onun peşindeyiz :)
-
beta 2 bekliyorum bu hafta.
-
Arkadaşlar bir sorum olacak, m2 Mac mini kullanıyorum, Facetime arama yapmak için telefonunumda süreklilik kamerasını açık olmasına rağmen, telefonumu webcam olarak kullanamıyorum, yapmam gereken başka bir ayar var mı acaba?
-
Maalesef , yazanların hepsini yapmama rağmen bağlanmıyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X