Bildirim
macOS Kullanıcıları
Giriş
-
Beklemedeyiz. -
Buradan #rez alalım. (:quote:
Orijinalden alıntı: Doctor Duck
Beklemedeyiz. -
Aynen nick değiştirtti bana heyecanla bekliyoruz -
bekliyoruzquote:
Orijinalden alıntı: 2000_ankara
Aynen nick değiştirtti bana heyecanla bekliyoruz -
Imac 2008 basi modelim bu guncellemeyi alacak mi? Su an el capitan kullaniyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: İngeniurs de l avenirr
Imac 2008 basi modelim bu guncellemeyi alacak mi? Su an el capitan kullaniyorum
iMac 2009 Late ve sonrasına gelecekmiş. -
Rezerve edelim yerimizi -
ne zaman çıkıyor bu yazılım şimdi gene saat 20:00 damıquote:
Orijinalden alıntı: Guest-96C8A0517
Rezerve edelim yerimizi -
beklemedeyizquote:
Orijinalden alıntı: cem650
ne zaman çıkıyor bu yazılım şimdi gene saat 20:00 damı
Alıntıları Göster -
Arkadaşlar Sierra saat kaçta çıkacak bilgisi olan var mı? Birde, ben sürümü güncellemek değil de temiz format atmak istiyorum. Flash disk'i boot edebilecegimiz Diskmaker X programı hala Sierra'yı desteklememekte. Bunun için alternatif bi yöntem bilen var mı?quote:
Orijinalden alıntı: aydinsukru
beklemedeyiz
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: cheRnogod
Arkadaşlar Sierra saat kaçta çıkacak bilgisi olan var mı? Birde, ben sürümü güncellemek değil de temiz format atmak istiyorum. Flash disk'i boot edebilecegimiz Diskmaker X programı hala Sierra'yı desteklememekte. Bunun için alternatif bi yöntem bilen var mı?
-
quote:
Orijinalden alıntı: MK*
quote:
Arkadaşlar Sierra saat kaçta çıkacak bilgisi olan var mı? Birde, ben sürümü güncellemek değil de temiz format atmak istiyorum. Flash disk'i boot edebilecegimiz Diskmaker X programı hala Sierra'yı desteklememekte. Bunun için alternatif bi yöntem bilen var mı?
Eyvallah, aynı yazının Türkçe'si de mevcutmuş, İngilizce bilmeyenler için bu daha yararlı olur.
Apple SupportmacOS için bilgisayarı başlatabilen bir yükleyici oluşturmahttps://support.apple.com/tr-tr/HT201372
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheRnogod -- 20 Eylül 2016; 16:38:12 >
-
Merhaba arkadaşlar aşağıdaki kaynakta bu akşam TSİ 20:00'da çıkacağı yazıyor.quote:
Orijinalden alıntı: cheRnogodquote:
Orijinalden alıntı: MK*
quote:
Eyvallah, aynı yazının Türkçe'si de mevcutmuş, İngilizce bilmeyenler için bu daha yararlı olur.
Apple SupportmacOS için bilgisayarı başlatabilen bir yükleyici oluşturmahttps://support.apple.com/tr-tr/HT201372
Alıntıları Göster
Şimdiden tüm Mac kullanıcılarına hayrlı olsun.
http://www.gezegende.com/applein-yeni-isletim-sistemi-macos-sierra-aksam-cikiyor/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shosy -- 20 Eylül 2016; 17:48:30 >
-
macOS Sierra an itibariyle App Store'a düştü. Download'a başladım. Herkese hayırlı olsun.quote:
Orijinalden alıntı: Shosy
Merhaba arkadaşlar aşağıdaki kaynakta bu akşam TSİ 20:00'da çıkacağı yazıyor.
Şimdiden tüm Mac kullanıcılarına hayrlı olsun.
http://www.gezegende.com/applein-yeni-isletim-sistemi-macos-sierra-aksam-cikiyor/
Alıntıları Göster
-
Lanet AKK yüzünden hala inmedi.quote:
macOS Sierra an itibariyle App Store'a düştü. Download'a başladım. Herkese hayırlı olsun.
Alıntıları Göster -
Bende an itibariyle başladım indirmeye :) maalesef net yavas ve yavas indiriyor. Tesadüfen ulaştım Sierra sürüme. Xcode güncelleme yapayım dedim. 10.11.6 vardı bağlı olduğum WhatsApp gruba sordum Sierra çıktı ben Developer hesabından indirdim yükledim dedi derken arattım app storede buldum ve indiriyorum şuanda :) ancak konu sürekli aktif olması lazım.
Ve tüm özellikler burada toplanmalı.
Benim sistemin i5 2.3 ghz
8 gb ram
128 SSD
2011 başı ürün -
2009 macpro yu desteklemiyor sanırım bu bilgisayara yüklenemez uyarısı aldım..quote:
Orijinalden alıntı: mtrkmn61
Bende an itibariyle başladım indirmeye :) maalesef net yavas ve yavas indiriyor. Tesadüfen ulaştım Sierra sürüme. Xcode güncelleme yapayım dedim. 10.11.6 vardı bağlı olduğum WhatsApp gruba sordum Sierra çıktı ben Developer hesabından indirdim yükledim dedi derken arattım app storede buldum ve indiriyorum şuanda :) ancak konu sürekli aktif olması lazım.
Ve tüm özellikler burada toplanmalı.
Benim sistemin i5 2.3 ghz
8 gb ram
128 SSD
2011 başı ürün -
evrensel pano olayı nedense olmadı yapamadım(bir cihazdan kopyala-diğer cihazdan yapıştır olayı), 2012 macbook air ve 6s kullanıyorum. bi ayarı falan varsa da bulamadım. en çok beklediğim özellik buydu halbuki.quote:
Orijinalden alıntı: gs007tr
2009 macpro yu desteklemiyor sanırım bu bilgisayara yüklenemez uyarısı aldım..
Alıntıları Göster -
Her özellik her cihaza gelmiyor, buradan özellikleri kontrol edebilirsiniz:http://www.apple.com/tr/macos/how-to-upgrade/quote:
Orijinalden alıntı: san_jose
evrensel pano olayı nedense olmadı yapamadım(bir cihazdan kopyala-diğer cihazdan yapıştır olayı), 2012 macbook air ve 6s kullanıyorum. bi ayarı falan varsa da bulamadım. en çok beklediğim özellik buydu halbuki.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- idm for mac
- mac office crack nasıl yapılır
- macbook harici disk görmüyor
- iphone virüs taraması
- macbook exe dosyası açma
- autocad sistem gereksinimleri
- windows 10 şifre kaldırma
- klavyede olmayan semboller
- gmail for mac
- parolalar iphone
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X