|
Bildirim
Hemen indirin de yine zibilyon tane hata ile karşılaşın sonra güncelleme bekleyin.
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flashpoint -- 26 Ekim 2021; 11:0:32 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Beta'da sorunlar nedeniyle Big Sur'a geri dönmüştüm. İnsallah düzeltmişlerdir. Uygulama uyuymluluk sorunları vardı bazılarında. Apple Macbook Air M1 cihaz. Heralde ben de arkadaşlar gibi birkaç ay bekler öyle güncellerim. |
leş intel işlemcili i7 16" MacBook Pro bilgisayarıma yükledim. Şu an herhangi bir sorun görünmüyor. İphone ekranını macbook ekranına paylaşma özelliği ilginç ve güzel olmuş. |
macbook air m1. 11.6.1 ve monterey gelmiş. monterey kurdum. wifi internete bağlanamadı. reset attım şuan bağlandı. sanırım ufak tefek aksaklıklar var |
M1 macbook güncelleme aldı,indiriyor. |
ben de şimdilik bir hatayla karşılaşmadım. |
12.13 GB güncelleme mi olur be :) |
Hocam IINA video player'de ilerlerken takılma oluyordu. Bir de bluetooth kulaklıkta pıt pıt ses geliyordu IINA player'de video ilerlerken (beta + M1 Air). Öyle bir sorun var mı? Bir de app cleaner uyumsuz diyordu. |
bahsettiğiniz programları kullanmıyorum, bir bilgim yok ne yazık ki |
Early 2015 MacBook Pro kullanıyorum. Senelerdir hala Catalina'dayım (her güncellemede cihazların daha da yavaşlatıldığına inanan birisiyim). Sizce bu yaşlı bilgisayarıma Monterey'i yüklemeli miyim, cihaz hızlanır mı yoksa daha da yavaşlar mı? Zaten performansı oldukça düştü. Ama yine de tavsiyelerinize açığım. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Cihazın doğal versiyonu görünüyor, bunu aşabilmek için hackintosh için yapılan monterey imajını indirin ve usb'ye yazdırın, daha sonra opt. başlangıcı ile usb'den kurulum yapın. |
biz yine iyisiniz ben hala sierra kullanıyorum. Sierradan Mojaveye geçerek bi hata ettim o gün bugündür güncellemeler kapalı çünkü yeni sürüm cihazı efsane yavaşlatıyor. Açılış ve kapanış yavaş, programlar arası geçişte takılmalar oluyodu, adobe ps sierrada hızlı açılırken mojavede geç açılıyodu, geri sierraya dönüş yaptım. |