|
macOS Monterey tanıtıldı: Evrensel kontrol, AirPlay to Mac, Shortcuts
-
-
Eh, pek fazla bir şey yok. Küçük bir güncelleme gibi olmuş ama sürümü büyük atlıyor; 11.0'dan 12.0'a.
-
benim gibi 3-5 bilgisayar ile çalışan birine mac aldıracak bir yenilik. windows da biz daha ağ kuramıyoruz, dosya paylaşamıyoruz. adamlar sürükle bırak ile dosya paylaşıp kullanıyor.
böyle bişeymişTechno VoyageryoutubeUniversal Control Keynote — MacOS Monterey & iPadOS 15 — WWDC 2021https://www.youtube.com/watch?v=3PcKvaW5jzw
ama ne gereği var dimi. burası win7 sevicilerin platformu. bu tür yenilikler onlar için "çöp". bir şeyi kabul edin. windows macos un çok gerisinde. şimdi burada dosya yönetimi, paket yönetimi, çekirdek, dosya sistemi gibi konulara girip tartışmak istemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khrmndgn -- 8 Haziran 2021; 2:47:33 >
-
Onlar daha windows10 a alışamadılar hocam dur :D win7 tasarımını yapın geçin diyorlar win11 için :Dquote:
Orijinalden alıntı: khrmndgn
benim gibi 3-5 bilgisayar ile çalışan birine mac aldıracak bir yenilik. windows da biz daha ağ kuramıyoruz, dosya paylaşamıyoruz. adamlar sürükle bırak ile dosya paylaşıp kullanıyor.
böyle bişeymiş
https://www.youtube.com/watch?v=3PcKvaW5jzw
ama ne gereği var dimi. burası win7 sevicilerin platformu. bu tür yenilikler onlar için "çöp". bir şeyi kabul edin. windows macos un çok gerisinde. şimdi burada dosya yönetimi, paket yönetimi, çekirdek, dosya sistemi gibi konulara girip tartışmak istemiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: onkuba
Onlar daha windows10 a alışamadılar hocam dur :D win7 tasarımını yapın geçin diyorlar win11 için :D
Alıntıları Göstertamam çıktığı zamana göre çok iyi idi ( 2009 ) özellikle xp müdavimleri zor alıştı hatta çoğu inatla geçmedi. vista çıktığında facia dediler. biraz düzeltilmiş haline taptılar. -ki bu windows 7 oluyor. ben o zamanı da hatırlıyorum. o zaman da başlat menüsü çok karışık anlamıyoruz diye şikayet ediyorlardı. xp gibi başlat olsun diye az diretmediler.
kimse onlara neden kullanıyorsunuz diye sormuyor. chrome, firefox, ne bileyim bir çok program artık windows 7 için destek vermeyi bırakıyor. microsoft bile vazgeçmiş durumda. hala diretiyorlar. illede windows 7. ben normal de windows işletim sistemini sevmiyorum. ama adamlar kullanımı oldukça kolaylaştırmış.
ayarlar da bişey bulamıyorum diyor. kardeşim aramanın gücüne inan. o kutucuğa amale araması yap. "lütfen bilgisayar lütfen açıl" yaz yine sana sonuç çıkartır. bunu bile kullanamıyorsan ne diyeyim sana. ayrıca ne yapıyorsunuz bu bilgisayar da herhalde denetim masasından çıkmıyorsunuz. arayüz 95 ile 2021 yılı arasında hiç değişmedi. pencere yapısı, animasyonu, rengi, tipi, işleyişi hep aynı kaldı. sadece daha modern bir hale geldi. windows 7 de olupta windows 10 da olmayan ne var. diyeceksin ki widget geldi. yutubu aç 100 tane windows 7 ile ilgili video izle. ancak bir tanesinde o widgetleri açık bırakan birine denk gelirsiniz.
bence abi bunlar narsist kişiler. istedikleri olmuyorlar diye strese giriyorlar. çünkü bunlar her şeyin en iyisini bilerler. bizden daha üstün oldukları için tabi biz cahil kullanın windows 10 gibi saçma bişeyi sevmemizi anlamıyorlar. hele mac dedin mi sanki onları.. öpüyorsun. aman sakın diim yanlarında mac falan demeyin.
-
adamları taktir etmeli !
MS gibi büyük pazara hitap eden işletim sistemleri
her donanımın bir biriyle olan sorunu analiz ederseniz
örneğin PC 10 parça ise ; toplama bir PC yaparken
10x9x8x7x6x5x4x3x2= 3,628,800 maksimum olası sorundan sadece 1 tanesini yaşama ihtimaliniz baya yüksek gibi !
ama diğer tarafta tek bir fabrikadan çıkan tek bir donanım
ya %100 düzgün çalışır rahat edersiniz
yada hiç çalışmaz ! en azından ortada tam bir netlik var. ! :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 8 Haziran 2021; 9:42:8 >
-
Güya 3-5 bilgisayar kullanıyormuşsun, halen Mac almamışsın. Doğru ise demekki Windows kullanıyorsun. Ama Windows kullananlara da laf sokuyorsun. Mac de MacOS'da onyıllardır var.
Windows 7 isteriz diyenler mi Mac almana engel oldu. Teknoloji markete gittin MacBook'a elini uzattın da sopayla eline mi vurdular?
Şurada Mac alanlara, MacOS'a olumsuz bir yorum bile yokken kendi kendine saçma sapan bir polemiğe girmene, kavga çıkarma çabana diyecek söz bulamıyorum. Trollük bu olsa gerek. Bi tane de troll kanka bulmuşsun kendine.
-
quote:
Orijinalden alıntı: myhotyro
Güya 3-5 bilgisayar kullanıyormuşsun, halen Mac almamışsın. Doğru ise demekki Windows kullanıyorsun. Ama Windows kullananlara da laf sokuyorsun. Mac de MacOS'da onyıllardır var.
Windows 7 isteriz diyenler mi Mac almana engel oldu. Teknoloji markete gittin MacBook'a elini uzattın da sopayla eline mi vurdular?
Şurada Mac alanlara, MacOS'a olumsuz bir yorum bile yokken kendi kendine saçma sapan bir polemiğe girmene, kavga çıkarma çabana diyecek söz bulamıyorum. Trollük bu olsa gerek. Bi tane de troll kanka bulmuşsun kendine.çok güzel ön yargılısın.. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak böyle bişey sanırım. ben c# yüzünden windows kullanıyorum. ayrıca mac kullanmadığımı nereden biliyorsun. kendi kendine gelin güvey olmuşsun. sırf bana laf atacaksın diye bi güzel saçmalamışsın. nezaketten dolayı sana cevap veriyorum. kendimle polemiğe girmem, seninle girmemden daha faydalı olur bana.
sana yazdığım bu cevabı bi lütuf olarak gör ve konuyu uzatma.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khrmndgn -- 9 Haziran 2021; 5:47:56 >
-
Herkesin memnun olması imkansız ama umarım artık kullanıcıların %60-70'inin memnun kalacağı sistem olur.Halen Mojave kullanıoyurz
-
full sürüm bekliyoruz şimdiden :D
-
XP en iyisi hocam. tek geçerim
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
böyle bişeymiş https://www.youtube.com/watch?v=3PcKvaW5jzw ama ne gereği var dimi. burası win7 sevicilerin platformu. bu tür yenilikler onlar için "çöp". bir şeyi kabul edin. windows macos un çok gerisinde. şimdi burada dosya yönetimi, paket yönetimi, çekirdek, dosya sistemi gibi konulara girip tartışmak istemiyorum. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X