Üstadlarım kolay gelsin... İşim gereği makinama Final Cut programını kurmam gerekiyor. Ve makinanın mac olması gerekiyor... Günlerdir deniyorum ama daha sonuç alabilmiş değilim... Sonuca en çok iATKOS_7i ile yaklaştım... Bu konuyu bilen bu işi yapmış olan arkadaşlar bana yardımcı olabilirse çok mutlu olurum.... Yoksa işi kaçırıcam buda 1 ay açım demek :( ÖRN:
Bios'tan nunu bunu yapcan.. Kurarken buna dikkat edicen ve senin donanıma bu daha iyi olur diyen olarsa daha iyi olur. :)
dostum pcye leopard yada macos x kurupta verim alabilen görmedim uyumsuzluklar oluyormuş galiba. final cutunda pc versiyonu yok malesef. anca apple makinede uygun çalışabilirsin gibime geliyor. ben bi final cut kullanıcısıyım. iş tam olarak ney.
Valla Show Max'e bi Reality show mantıgı. Benim yarın teslim etmem gerekiyo stoklu gidicez diye erken başladık ama para alıp bi i mac kurucam ilk başta böyle bi çözüm düşündüm....
Normalde Edius ve Avid kullanıcısıyım ama talep bçyle :(
Yardımcı olabilecekmisin?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme