Şimdi Ara

Macro ları kullanabiliyormusunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni patch ile kendi yazdığım macroları kullanamıyorum Feed Pet gibi :
    " A macro script has been blocked from an action only avaliable to the Blizzard UI "
    uyarısı çıkıyor.
    Bu durmda nedir durum ?
    Macro kullanımı yalan mı oldu artık yada ne şekil de kullanacağız macroları ?
    iyi oyunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megulsar -- 10 Aralık 2006; 19:13:37 >

• hayır sadece izin verdiği stiller değişti mesela decursive gibi addonun yapısı değişti..oyuncular isyan ediyor sanırım bc ile eski haline doner(umarım doner)
  • umarım döner yoksa böyle resmen oyunun kullanımı oynanabilirliği çok zorlaşmış durumda
    aynı anda yada peşpeşe yapacağın ( combo ) skill ler yada instant cast lar mümkün değil ki bu kadar skill ve cast e dayanan oyunu gayet zevksiz kılar
    bu durumbir mob alacağım diye artarda 10 tuşa mı basacağım ???
    bu arada fee-o-matic i de çalıştıramadım !!
    yani gayet sıkıntılı bu arada oyun allinone yok, auctioneer yok vb...titanın bir kısmı var bi
    r kısmı yok fast quest, monkey quest....
    bende isyandayım
    bu arada diğer bir konuda bahsettiğin bot olayı ile ilgili olabilirmi bu durum acaba Blizz script leri macroları kaldırmaya mı çalışıyor yani sadece izin verilen macrolar mı kullanılabilecek benim burnuma böyle bir koku geldi hadi bakalım umarım iyi olur
    iyi oyunlar ( demek geliyor içimden ama...)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.