Şimdi Ara

Macro Nedir ? Buyrun içeri (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
19.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bloodyde aynı yazılım ile yapılmıyormu? Onunda oscar yazıyo yazılım.Ne farkları var?
  • macro hile değildir, ama legal de değildir. zira bilek becerisi olmayanlar için vs. birebir uygulamadır. macro kullanmayı ve yazmayı bilen adam recoil olayında inanılmaz sonuçlar alabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: immeLmann

macro hile değildir, ama legal de değildir. zira bilek becerisi olmayanlar için vs. birebir uygulamadır. macro kullanmayı ve yazmayı bilen adam recoil olayında inanılmaz sonuçlar alabilir.

Bilekle de bir noktaya kadar gelinebiliyor . İstediğin kadar iyi ol karşındaki de en az senin kadar iyi üstüne macro su varsa kafa tutmak istiyorsan mecbursun sen de macroya.
    Zaten beceriksiz birine en iyi macroyu ver yine hiç bir şey yapamaz.

@ryuden10
    Sen bu soruları soruyorsan macro yapsan bile bu muymuş diyeceksin.Hiç bir fark yapmayacak üstüne önündekini vuramayacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GREAT EMPEROR -- 28 Haziran 2015; 3:24:40 >
  • Battlefield 4 için Logitech 500s macro nasıl oluyor ? yada oluyormu?
  • Bende g300 var logitech mouselarda macro yazılımı olmaz arkadaşlar harici programlarla belki olabilir.
  • Bu kadar dır dır yapıcağınıza gidin 100 tl ye filan alın bi macro lu mouse bakın dalganıza :D Bende var zamanında KO, Karahan tarzı oyunlarda kasmak için almıştım hiç FPS oyunlarına ayar atmadım ama şimdi bi düşünmedim değil :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazymania56

quote:

Orijinalden alıntı: Cheerub

Hiç utanmıyor değil mi?, EA sistemini biraz daha iyi bilsem bu arkadaşı uygun yerlere postalardım bir de video paylaşmış, BF3 henüz tam olarak uzmanlık alanıma girmiyor.

Ama bunu No Recoil Hack şeklinde postalarsa herhangi biri EA bir şeyler yapar diye düşünüyorum, yapmaz ise de şaşırman gerçi çok duyarsızlar.

Bütün firmalar Nexon'u örnek almalı, Biraz pahalı ama Parayla Verdiği çoğu şeyi oyun parasıyla da sağlıyor hatta neredeyse herşeyi, bunu bir yana bırakırsak
    çok iyi çalışıyorlar hatta Vip Hile sitelerine savaş başlatan firma da Nexon şu anda bir dava sürüyor, o davayı kazandığı takdirde bütün Vip hile sitelerini tek tek indirecek o davayı örnek göstererek.

Her ne kadar Nexon şöyle Nexon böyle desem de, Yine de saygı duyulması gerek.

Bu oyun bir Nexon oyunu olsaydı yukarıdaki arkadaşın ban yemesi 3 gün sürmüştü, BF3 de bunu nereye gönderirim, ne yaparım ilgilenirler mi bilemiyorum.

Aradan yıllar geçmesine rağmen yazıyorum.Bence o adam makro değil aimbot.

• Bundan 2 yıl önce konuyu açarken hile olamadığını ancak haksızlık olduğunu belirtmişim bazı ilk okullu arkadaşlar buraya gelip aa hileci tarzı yazılar yazmış kendinizin ve benim vaktimi böyle gereksiz yazılarla tüketmeyin arkadaşlar .
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.