Şimdi Ara

Macro yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fury warriorum main handde Death's Bite offhandde ise Armageddon vardı, spell reflect için aşşağıdaki macroyu kullanıyordum;

/cast [stance:2,equipped:Shields] Spell Reflection; [stance:3] Defensive Stance; [stance:1] Defensive Stance
    /equip Hero's Surrender
    /cast [mod:shift] Shield Wall
    /cast [stance:1/2] Berserker Stance
    /equipslot 17 Armageddon

Sorunsuz çalışıyordu fakat şuan 2x Death's bite kullanıyorum ve macro çalışmıyo shieldı almıyo eline 1 tane 2h kalıyo elimde macroya bastığımda. item isimlerini doğru yazdığıma eminim sorun sizce ne olabilir? yada nasıl düzeltirim veya warsa başka macro öneriliriz yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

• item slotu da aynı mı?
  • Selam, anladığım kadarıyla şöyle olabilir
    Önce armageddonu almayı deneyebilirsin veya 2h'yi "/unequip" ile çıkarabilirsin.
    Elinde 2h varken offhand giydirmiyordu galiba.
  • Sorun şu son satırı /equipslot 17 Death's bite olarak değiştirdim, main handde de Death's bite war o yüzden bi karışıklık oluyor shieldı eline almıyor, 2. kez bastığımda normalde silahları geri alması gerekirken main handdeki Death's bite ı offhande alıyor.
  • bende de buna benzer bir sorun var,berseking,rapidfire,bestial wrath,imdilation,kill command ve trinketi macroluyorum ama rapidfire hiçbir zaman çalışmıyor ilk ayarladığımda çalışıyordu sonradan bozuldu anlam veremedim
  • /cast defensive stance
    /equip hero's surrender
    /cast spell reflection

en basitinden bunu dene bakalım bi
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheKing87

/cast defensive stance
    /equip hero's surrender
    /cast spell reflection

en basitinden bunu dene bakalım bi

bu çalışırda tekrar silahları eline alması problem olur bu defa. Benim macroda önce spell reflect yapıp sonra tekrar 2h weaponları eline alıp berserker stance'a geçiyodu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bloody makro ayarlama
    7 yıl önce açıldı
    Macro Recorder kullanma
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • edit: yanlış anlamışım. iki eldeki silah isimlerinin aynı olması macronun çalışmasına engel oluyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheKing87 -- 2 Şubat 2009; 22:15:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.