Şimdi Ara

Macrobotu / %80 Tahmin Oranı Gelişmiş Algoritma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir üstünde durduğum iddaa analiz algoritmasını sorunsuz şekilde oluşturduk. İsmini ise Macrobotu yapmaya karar verdik.Macrobotu geçmiş maçlara, oyuncu performanslarına, hakemin yönettiği maçları , ev sahibinin kendi sahasındaki performansı ve aynı şekil deplasman takımın deplasmandaki performansı gibi tüm faktörleri belli bir algoritmayla hesaplayarak analiz yapmaktadır.Yaptığı analizleri banko&altust seçenekleri olarak yapmaktadır.Macrobotu algoritması %80 TAHMİN ORANIyla maçı doğru tahmin etmektedir.İddaa %80 Algoritma %20si şanstır.Tabi ki Macrobotu geliştikçe şans oranı düşüp algoritma oranı yükselicektir.Şimdilik kısa geçiyorum.Macrobotu’nu 2.99 TL ye Google Play’den satın alabilirsiniz.
    Google PLAY Macrobotu ‘nu İndirmek veya Görüntülemek İçin Tıklayın.
    Tanıtım Videomuz :https://www.youtube.com/watch?v=wqIqnxa_mOY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egladorsy -- 28 Ocak 2017; 15:41:28 >

• Uygulama içi satın alma olsa idi daha iyiydi, bu haliyle pek çekici gelmiyor.
  • neden böyle düşünüyorsunuz ?
  • Egladorsy kullanıcısına yanıt
    şimdi 3 lira verip indireceğim ve yanlış anlamayın ama belki de berbat bi programla karşılaşacağım ve belki de %80 olayı da hikaye olacak? halbuki indirsek süreli veya başka bir şekilde paket alsak, ilk gün ücretsiz olsa daha güzel olurdu. beğenen ücretini verir paket alır devam eder, beğenmeyen siler. ha siz de haklısınız diğer türlü beğenmeyen adam bir daha para vermez uygulamaya. ama böyle oldu mu merak edip alacak
  • alpmirza kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum .
  • Satin aldim denedim ama yararlimi degilmi yakinda yazarim fena degil gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle uygulamanız hayırlı olsun. Daha önce hayatımda hiç iddaa oynamamış biri olarak oynamayı düşündürttünüz bana

Mantıken düşündüğümde eğer bahsettiğiniz algoritmayı gerçekten oturtabilmişseniz çok güzel bir uygulama olmuş, ben eşini görmedim, belki vardır. Uygulama videonuzdan yapabileceğim tek eleştiri keşke bir takıma yüzde verirken neden o yüzdenin verildiğini de açıklasaydınız. Örneğin %54 çünkü son 5 maçta sonuçlar şöyle şöyle ve daha önce bu iki takımın karşılaşmalarında sonuçlar şu şu şekilde gibi bir açıklama eklenseymiş daha iyi olurmuş.

Ama yukarıda da yazıldığı gibi algoritmanızın sorunsuz çalışıp çalışmadığını bilmeden gidipte uygulamaya para vermem. Eğer gerçekten de bu kadar güvenilir bir algoritmanız varsa uygulamanın fiyatı 60 kuruş gibi bir rakama çekinhem adını duyurmuş olursunuz. Gerçekten başarılı bir uygulamaysa zaten ilerde 20-30 liraya da satsanız alınır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herkese yorumları için teşekkür ederim . @alpmirza dediğiniz şey de cok haklısınız bunu bir kaç güne yapmayı planlıyorum. @mustafa_eser memnun kalıcağınıza eminim kalmazsanız geri ödeme yapacağım. @animetrk Algoritma geçmiş maçlardaki ev sahipliğinde kaç gol atıp yediğini deplasman takımın kaç gol atıp kaç gol yediğini, hakemin yönettiğini maçlarda ev sahplerinin ve deplasmandaki takımın gol atma gol yeme oranları gibi nerdeyse tüm istatistikleri belirli bir algoritma ile hesaplamaktadır %80 ordan gelmektedir ama şöyle bişey varki cok emek gitti bu uygulama için twitterdan @macrobotu yazabilirsiniz kendim denediğim kuponları falan paylaştım deneme maçlar olarak şimdilikhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.iddaatahminleri438274 şöyle bir uygulama çıkardım 3 maç otomatik veriyor sistem tahminler bizim algoritmamıza göre çıkmaktadır . Dediğiniz gibi uygulamaya güven sağlamaya çalışıyoruz şuanlık.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.