Şimdi Ara

maçtaki Atatürk resmi dikkatinizi çektimi [ ss li ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hırvatistan maçında takımımızın kulübesindeki Atatürk resmi maçta dikkatimi çekmişti hem güzel bişi olduğunu düşündüm hemde yerde ne işi var diyede aklımdan geçirdim.. bugünde bi haber sitesinde bunla ilgili haber okudum haberde A milli futbol takımı idari sorumlusu Sükrü Hanedarın uzun zamandır kullandığı bir dosyanın kapağıymış.. ben sadece bi poster tarzı bişi sanmıştım değilmişş . .
     maçtaki Atatürk resmi dikkatinizi çektimi [ ss li ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EST_tim -- 24 Haziran 2008; 14:12:04 >

• bende oyuncu değişikliği yapılırken görmüştüm dikkatimi çekmişti
  • Haberdede çıkmışki Atatürk'te maçı izliyordu onun sayesinde kazandık.

Ya tamam anladık Atatürk Türkiye'nin kurucusu ve bugün ki modern türklerin atası. Fakat birazda abartıyorlar.Böyle giderse Asyadaki bazı ülkeler gibi olucaz.Bu ülkelerde devlet başkanları Tanrı gibi hörmet görüyor.Hergün okullarda ve evlerde onun resmine bakıp dua ediliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ImbaLanceD

Haberdede çıkmışki Atatürk'te maçı izliyordu onun sayesinde kazandık.

Ya tamam anladık Atatürk Türkiye'nin kurucusu ve bugün ki modern türklerin atası. Fakat birazda abartıyorlar.Böyle giderse Asyadaki bazı ülkeler gibi olucaz.Bu ülkelerde devlet başkanları Tanrı gibi hörmet görüyor.Hergün okullarda ve evlerde onun resmine bakıp dua ediliyor.

• Atatürk ayaklar altında.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

Atatürk ayaklar altında.

Akp hükümeti değil mi

• CHP Anayasaya başvursun Atatürk ü ayakalr altına alıyolar maçı iptal ettirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ImbaLanceD

Haberdede çıkmışki Atatürk'te maçı izliyordu onun sayesinde kazandık.

Bu kadarda abartılmaz ama yav
  • beyler partı isimlerini kullanmasak olmazmı.. böyle giderse konu kapanır
  • bir önderi sevecekseniz ilkeleriyle , yaptıklarıyla, düşünceleriyle , öğretileriyle sevin.Puta tapar gibi resimlerine bakıp değil.

Tamam normalde böyle bir durum yani Atanın resminin olduğu bişeyin yerlerde gezmesi hiç yakışık almayacak bir dururmdur ama sonuçta kimsenin ayaklar altına alıp çiğnediği falan yok. Onun istenilerek yere konumuş olabileceğinide düşünmüyorm.Maçın heyecanıyla olmuş olan aksilikten öte bişey değil bence..
  • Maç sırasında o heyecanla gördüm ve sinirlendim.İzlediğim maçtan da zevk almadım o dakkadan sonra.Görmeden bilmeden düşürdüyse bile o resmi daha dikkatli kollamaları gerekiyordu.Hiç olmadı bu.
  • dengesiz şekilde yorum yapanları kınıyorum

ATATÜRK İLKE VE DEVRİMLERİNİ SONSUZA DEK KORUYACAĞIZ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.