Şimdi Ara

maçtaki yanlışlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bana göre maçtaki yanlışlar.öncelikle carusca teknik bir adam ama idman yemesi lazım.bence ikinci yarı oyuna girmesi daha iyi olurdu.ön liberoda mehmet doğru tercih.bu çocuk gelecek vaadediyor.pas yüzdesi çok yüksek ve akıllı toplar atıyor.neden hala cihan ısrarı gerets neden.arda bu takımda çok rahat ilk onbir oynar.sadece biraz kondisyon eksikliği var.penaltı konusuna gelincce hakanda necatide penaltı konusunda sabıkalı adamlar.neden acaba gerets iliçe idmanlarda penaltı çalıştırıp iliçin bu yöndeki yeteneğini görmüyor.iliçin gol vuruşlarına dikkatinizi çekerim hep ölü noktalara yani kalecinin çıkaramayacağı noktalar.ayrıca kaleci hakan arıkanı kocaelispor maçlarından tanıyorum.inanın kocaeli maçlarında hiç böyle bir klaecilik yapmadı.bunlar benim tespitlerimsizlerde tespitlerinizi yaparsanız memnun olurum.son olarak bu takıma herkez karşı çıkabilir ama yırtıcı bir forvet lazım.gol vuruşları çok iyi olan.

• Necati, Ümit, Hakan, Hasan hatta İliçi de sayabiliriz. Bu kadar forvet varken bir tane daha alınmamalı bence. Gerci üzerime vazife degil ama neyse.
  • bence artık yok tecrübeli yok kaptan yok ufaklıların abisi filan yemez bunlar.adamlar futbol için yaşlandı.hakan ve ergün bence artık futbola son noktayı koymalı.ve okan bence her maç ilk 1 oynamalı.çünkü adam heralde 32 yasında ama bitmemiş köpek gibi koşuyor ve hırslı.ben hazırlık maçlarında böyle gördüm.aslında hersey 4üncü haftadan sonra belli olcak.hem transfer sezonu kapanıp gelen gidenler belli olcak hemde kadrolar biçimlencek ve iskelet kadro bulunacak.
  • orta saha çok eksik bence mehmet güven ön libero için yeterli değil tamam iyi pas yüzdesi yüksek falan olabilir ama daha tecrübesiz topa basmıyo ön liberoya mutlaka iyi biri alınmalı forvet dersen zaten daha penaltı kullanmayı beceremiyolar topa gelirken ayağının içiyle hangi köşeye atacağanı resmen kaleciye gösteriyolar adamlar. kaleciyi tebrik ederim bu arada çok iyiydi akşam hayatının macını oynadı. carrusca ilk izlenimlerim olumlu çok güzel bir şutu ve hakana aptığı güzel 2 asist vardı bir ara topu bir orta ama tam hazır değil ilerde iyi olcak inşallah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ömer41

bana göre maçtaki yanlışlar.öncelikle carusca teknik bir adam ama idman yemesi lazım.bence ikinci yarı oyuna girmesi daha iyi olurdu.ön liberoda mehmet doğru tercih.bu çocuk gelecek vaadediyor.pas yüzdesi çok yüksek ve akıllı toplar atıyor.neden hala cihan ısrarı gerets neden.arda bu takımda çok rahat ilk onbir oynar.sadece biraz kondisyon eksikliği var.penaltı konusuna gelincce hakanda necatide penaltı konusunda sabıkalı adamlar.neden acaba gerets iliçe idmanlarda penaltı çalıştırıp iliçin bu yöndeki yeteneğini görmüyor.iliçin gol vuruşlarına dikkatinizi çekerim hep ölü noktalara yani kalecinin çıkaramayacağı noktalar.ayrıca kaleci hakan arıkanı kocaelispor maçlarından tanıyorum.inanın kocaeli maçlarında hiç böyle bir klaecilik yapmadı.bunlar benim tespitlerimsizlerde tespitlerinizi yaparsanız memnun olurum.son olarak bu takıma herkez karşı çıkabilir ama yırtıcı bir forvet lazım.gol vuruşları çok iyi olan.

Bir forvet daha alin tabi umit hakan hasan kabze ilic hasan sas bi tane daha alin onuda gerets ilk onbire alsin gorelim bakalim bu sefer nasil olcak_? orta sahayi da biz iner yapariz artikin.

• Galatasaray ın bence orta sahaya yada forvete yada kanatlara mevki önemli değil 1tane yıldıza ekstra özellikleri olan oyuncuya ihtiyacı war bence.Taraftarı takımı ateşleyebilecek biri..Galatasaray da Hasan dışında böyle bir oyuncu yok o yaptığı zaman tam yapıyor bu işi ama dünkü gibi kendiyle mücadele edip durduğu maçta çok...Bence yönetim maddi olanakları çok zorlayıp böyle bir transfer yapmalı.Alex,Yattara,Delgado gibi bir oyuncuya ihtiyacı war takımın taraftarın.Yine sahada didinip duran birtek Hakan vardı dün.Helal olsun walla ben bıraksın artık diyordum ama diğerlerini görünce Hakan daha çok iş yapar takımda.Carrusca hakkında ilk maçı olması nedeniyle yorum yapmak belki yanlış olabilir ama bindirme yapmayan çok deparlı bir oyuncu değil gibi geldi.Yani Ribery gibi bir oyun yapısı yok.Gerçi iyi kötü karar wermek adam hakkında haksızlık olur..

Bu arada Ankaraspor un da hakkını vermek lazım..Aykut oynadığı zamanda en sevdiğim futbolcuydu teknik direktör olarakta bence yerliler içerisinde en çok gelecek vaad edeni.İstanbul-Konya şimdi de Ankaraspor.Adamın takımları dikkat edin iyi pres yapıp ayağa kısa paslar yapıp hücuma çıkıyor bunuda gittiği takımlara aşılıyor.Dün de Ankaraspor böyle oynadı fakat golü erken atınca 2.yarı çok yasladılar geriye.Aykut ta bundan şikayet etmiş....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subsonic -- 5 Ağustos 2006; 10:01:27 >

• mehmet güven formanın hakkını verdi ama tecrübe lazım....
    cihan lüzumsuz...
    carrusca kaliteli ,,zaman lazım...
    iliç ,,tek başına mücadele verdi..
    hakan şükür....kralsan penaltıyı atarsın kötü oynadı...
    necati ...geçen sezonun son haftalarında gitmişti hala yok ..ilk geldiği günleri mumla arıyoruz..
    hasan ....offfff
    ümit karan ve kabze iyi ikili olucak dönünce forvette..
    ön elemeden gitgide endişe duymaya başladım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.