Şimdi Ara

Mad Açık parfüm 2 adet 50 cc 20-TL 2 adet 100 cc 35-TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.451
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gün için geçerli imiş fiyatlar yıllardır kullanırım baya memnunum ankarada olanlar iyi bilir firmayı.Yüzde 99 garantisi veriyorlar.İnternetten satışları mevcuthttp://www.madparfum.com/

50 tl üzeri kargo bedava 4 adet aldım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katash -- 31 Aralık 2013; 1:19:07 >

• issey miyake %99 benziyorsa bütün stoklarını alırım. deneyen var mı
  • Vallaha denediklerim 212 sexy man, dior jadore, black xs. bunlara ben garanti veririm.
  • 55 ml parfüm 3 gün kalıcı parfümler 5 tl ye satılıyor heryerde. kazık bence bunlar.
  • Firmanın temsilcisi olsam bu kadar övmem ama 3 tane ukrayna şubesi var antalyada 2 tane izmirde 1 tane osmaniyede 1 tane ankarada 9 tane var. Kazık ve kötü olsa bu kadar şube açamazlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: katash

2 gün için geçerli imiş fiyatlar yıllardır kullanırım baya memnunum ankarada olanlar iyi bilir firmayı.Yüzde 99 garantisi veriyorlar.İnternetten satışları mevcuthttp://www.madparfum.com/

50 tl üzeri kargo bedava 4 adet aldım..

Online satış yokmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DHinferno D kullanıcısına yanıt
    hocam ben ankarada oturduğum için online almadım ama kapıda ödeme yapıyorlar sanırım.Sitede numaraları var.
  • online olmaması kötü
  • telefonla mı sipariş alıyorlar mail attım bakalım cevap bekliyorum
  • Liste bari olsa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet ne liste var ne birşey mail attım cevapta yok telefonla sipariş veriyoruz heralde ödemeyi kredi kartıyla mı alıyor kapıda nakit mi alıyor
  • vallaha ben aradım telefonla listeleri olmadığını söylediler. Hayal kırıklığına uğradım telefonla bilgi alabilirmişsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.