ben bitirdim oyunu çok güzeldi film gibiydi hiç sıkılmadım gerçekten uzun zamandır böyle pürüzsüz yağ gibi akan saçmasapan görevlerle can sıkmayan bir oyun görmek sevindirdi oyun çıktığında askerde olduğum için oynayamamıştım bitirmek şimdi kısmet oldu. |
Mad Max (2015) [ANA KONU] (29. sayfa)
-
-
Evet bence hikayesi bayağı iyiydi. Sonlara doğru iyi ters köşe yaptı. Askerlik başa bela ya. Ben de 2019 temmuzundan 2020 ocağına kadar yaptım da kurtuldum. 1.5 sene geçti hala arada ben ne yapmışım öyle diyorum. Hakkarideydim ben sınırda.
-
gog versiyonu ile oyunu oynuyordum. steam üzerinden satın aldım. ancak gel gör ki save dosyasını açmıyor. nasıl çözebilirim bu durumu?
-
Save dosyası belgelerimde değilse oyunun ana klasöründedir. Gog sürümünden steam sürümüne taşırsan çözülebilir.
-
Oyunu üç sene önce bitirmişim. Hatta konuya da son mesajı ben atmışım gene. Kardeşimin oynaması için kütüphanemdeki oyunlara bakarken Mad Max'i anımsadım geçenlerde ve o oynayıp bitirdikten sonra bir de ben tekrar üzerinden geçeyim dedim. Baktım, başarımların çoğu duruyor. Max'i son seviyeye getirmemişim mesela üç yıl önce oynadığımda. Kardeşim bitirdi oyunu 25 saat civarı bir süreyle, ben de dün Mad Max filmlerinin beşini de peş peşe izleyip bugün sabah oyuna daldım. Haritadaki işaretleri görür görmez de buz gibi oldum. Muhtemelen üç yıl önce oynarken ana hikayeyi rushlayıp bitirmişim 15 saatte. Diğer türlü, bütün o etkinliklere ne vakit yeter, ne de vakit ayırsan bile elle tutulur bir tatmin hissi verecek. En son ne zaman bir oyunun haritasından ürkmüştüm, sanırım Ac Odyssey haritası açıldığında h...tir demiştim. Kafamda otuz saatlik bir süreyi ayırmıştım esasında ama devasa, birbirinin kopyası mekanlardan oluşan bomboş bir haritada araba sürüp birbirinin aynısı düşman tiplerini öldürerek birbirinin aynısı görevleri yapmak ve o lanet olası hurdaları toplamak -yerleri de belli olmayınca ara ki bulasın- bir yerden sonra camdan atlama isteği uyandırabilir. Farkındayım bu mesajı 7 sene önce yazmışsın ve sonrasında oyunu bitirdin mi bilmiyorum ancak yüzde 100 takıntısı olan, ya da en azından çoğu şeyi yapmak için oynayanlar için gerçekten çok ciddi külfet, tam bir angarya. Yine de en azından hikayeyi bir kez daha bitirmeyi ve karakteri son seviyeye getirmek gibi bir iki başarımı yapmayı düşünüyorum.
Diğer taraftan, bütün bu angaryasına rağmen, hele de sistemi yetersiz olanlar için bugün bile oynanabilecek bir oyun. Arkham oyunlarıyla popüler olan dövüş sistemi ve grafikleriyle hiç de fena yaşlanmamış bu oyun.
-
Merhaba hocam, öncelikle hayır zamanında bıraktıktan sonra bi daha hiç geri dönmedim. Daha birkaç hafta önce takip ettiğim bi YouTube sayfası oyundan birkaç tane saf combat gamplay’i paylaşınca ‘ya acaba tekrar bi şans versem mi’ diye düşündüm ama hem listem kalabalık olduğu için hem de açık dünyasının bayık olduğunu hatırladığım için vazgeçmiştim. Buraya yazdığımı da tamamen unutmuşum, sen alıntılayınca hatırladım Evet dediğin gibi dövüş sistemi, araç savaşları, görselliği falan günümüz için bile yeterli denilebilir. Keşke lineer ilerleyen bi yapım olsaymış diyeceğim ama temelinde araç kullanmak olan bi evrende biraz saçma olabilirdi o da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
35 saatte 41/49 başarım yüzdesiyle bitirdim (!) Geriye bütün sarı renkli hurdalık alanları lootlamamızı isteyen (Abartısız yüzlerce falan olması lazım bunlardan) ve buna benzer bir takım angaryanın da ötesinde başarımlar kaldı. Aslında şu hurdaları akıllıca kullanabilsem hem ekstra bir iki başarım açıp hem de iki saat önceden oyun kafamda bitirebilirdim. Akşamdan beri son başarım için hurda biriktiriyordum. Hurdaya erişim çok zor. Kamp alanlarını açınca yarım saate bir mi ne hurda veriyor ama hem miktar az hem süre çok geniş. Buna rağmen keyifle oynadım ve 35 saatin hiçbir anında sıkılmadım. Sanırım ihtiyacım varmış bu oyuna biraz da. Gelişmiş güncel grafik ve mekaniklerle bir devam oyunu veya spin-off tarzı bir oyun harika olurmuş ki bir ara geliştirme aşamasına da geçmişler galiba. Belki çıkar bir gün.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X