Şimdi Ara

Mad Max: Fury Road | 2015 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
3
Favori
16.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fragman beklediğimden iyi. Atmosfer çok sağlam kurulmuş gibi gözüküyor. Tom Hardy beğendiğim bir aktör umarım iyi iş kotarmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nepenthe* -- 10 Aralık 2014; 22:48:05 >
  •  Mad Max: Fury Road | 2015
  • Son dönemin en çok beklenen remake’lerinden (yeniden çevrim) olan Mad Max için yine merakla beklenen ilk fragman nihayet geldi. Başrolünde son olarak Locke filminde ve öncesinde The Dark Knight Rises’da Bane olarak karşımıza çıkan Tom Hardy’nin yer aldığı Mad Max: Fury Road, Mel Gibson’lı filmleri aratmayacak gibi duruyor.

Fragman yayımlandıktan sonra gelen tepkiler de son dönemin en iyi remake’lerinden biri olacağını gösteriyor. Bunun aslında en önemli sebeplerinden biri de Mad Max serisinin yönetmeni olan George Miller’ın kendi filminin remake’inin başında oturuyor olması. Yine yönetmenlik ve senaristlik yapan George Millet, 79 yapımı filmin havasını yeni teknoloji ile tekrar yansıtıyor.

Filmde Tom Hardy’nin yanı sıra Nicholas Hoult, Charlize Theron, Rosie Huntington-Whiteley ve Lenny Kravitz’in kızı Zoe Kravitz yer alıyor. Mad Max: Fury Road, 13 Mayıs 2015′te ülkemizde vizyona girecek. Filmin fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

• Tom Hardy hiç boş durmuyor,oyunculuğuda mükemmel ödülü hakediyor bu adam.
  • kimse beklemiyor heralde bu filmi yılın en iyi filmlerinden biri olabilir tom reyizde oynuyor
  • Tom Hardy, Charlize Theron'ın yanı sıra Days of Future Past'ten nicholas Hoult var.

Umarım güzel olur.
  • Tom Hardy ve Charlize Theron filmi izlemek için yeterli bir neden. Tom Hardy son dönemde en beğendiğim oyunculardan.Fragmanda çok iyi duruyor.Güzel bir film olacak gibi duruyor.
  • fragman bir değişik olmuş yani ne iyi ne kötü diyebiliyorum . Aksiyon sahneleri güzel duruyordu orası ayrı.
  • Bu tom hardy iyi alışmış batmandeki bane rolüne sanırım

•  Mad Max: Fury Road | 2015

• dört gözle bekliyoruz. yerimizi alalım
  • Vay beee seneler seneler. İlk mel Gibson lı filmlerini sinema da izlemiştim. Şimdi fragmanı izlediğimde o anılarım canlandı. Sanki görüntüler tanıdık ama bi o kadar da uzak geldi bana. Çok güzel bi film olacak. Keyifle izlerim ben bunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu konunun film çıkmadan en az 3-4 sayfa olmasını beklerdim konu iyi yönetmen iyi kadro iyi daha ne ?
  • Vayy benim milletim vayy..Su ilk yorumlara bak Allah askina..Daha ortada fol yok yumurta yok film yok bizim tipik insanimiz hemen aliyor eline tasi salliyor da salliyor.Hadi simdi su fragmanlardan sonra konusun da goreyim sizi.Arkadas ruh emicilerden farkiniz yok resmen ya YOK YANİ YOK!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zamandır bekliyoruz, az kaldı bakalım nasıl olacak

Bunu izledikten sonra ver elini Star Wars: Episode VII - The Force Awakens

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aseuz -- 22 Nisan 2015; 20:32:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _ULTRON_

Vayy benim milletim vayy..Su ilk yorumlara bak Allah askina..Daha ortada fol yok yumurta yok film yok bizim tipik insanimiz hemen aliyor eline tasi salliyor da salliyor.Hadi simdi su fragmanlardan sonra konusun da goreyim sizi.Arkadas ruh emicilerden farkiniz yok resmen ya YOK YANİ YOK!!

Katılıyorum ve benim o yorumlara teee 2010 da sitem ettiğim mesajımda yukarda. Fragmanıda çok beğendim ayrıca. George Milller den beklentim filmde uçan kafalar, kollar görelim. Psikopat karakterler görelim. Adına yakışır çılgın bir film olsun.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.