Şimdi Ara

Mad Max: Fury Road | 2015 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
3
Favori
16.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acaip merak ettim. imdb ve meta puanları inanılmaz.
  • Baya bi aksiyon var gibi görünüyor.Sinemada izlemek isterim bu filmi.IMDB puanı da yüksekmiş.Yorumlar gelsin bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmax gelmiyor galiba ?
  • Filmin IMAX'i mevcut fakat sanırsam ülkemizde IMAX olarak gösterilmeyecek

• Yarın gidiyorum filme niye bu konu rağbet görmedi acaba. Yarın görüşlerimi yazarım.
  • Ön gösterim den az önce çıktım.... Bu film ortalığı karıştıracak hazır olun...... saniye aksiyon durmuyor...

• Bence kesinlikle izle ilk 3 filmi 720p sitesinde izleyebilirsin ... Daha iyi anlarsın çılgın max in hayat hikayesini

• Filmin normalde imax versiyonu yok, olsaydı imax.com ve youtube imax sayfasında reklamı vs. olurdu.

Chip sağolsun izledik bu akşam, aksiyon olarak 10 numara, hızlı öfkeli 7 de aksiyonun tepesi demiştik, bu çıtayı çok daha yükseltmiş. Gidin izleyin derim.
    2 saatin 1.5 saati o büyük savaş tırı üzerinde ve çevresinde kavga dövüş çatışma halinde geçiyor.

Genel olarak 8-9 arası derim.

• Film bütçesi 100 milyonn dolarmış ve çok eski ve geniş kapsamlı düşünülmüş bir proje.....özellikle 2. Max filmi efsanedir

• Efsane bir serinin yeniden yorumlanması ve oldukça iyi yorumlar olması çok iyi.

Bu arada ilk filmde ''Toecutter'' rolundeki Hugh Keays-Byrne'da oynuyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 15 Mayıs 2015; 1:13:34 >
  • Aynen ilk filimdeki kötü karekterlerin lideri...keşkr 2 ve 3 teki captan gyro da olsaydı hani uçan bi makinası vardı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: seker1adam

Aynen ilk filimdeki kötü karekterlerin lideri...keşkr 2 ve 3 teki captan gyro da olsaydı hani uçan bi makinası vardı :)

2. filme saklıyorlardır belki. Mad Max: Furiosa
  • quote:

Orijinalden alıntı: seker1adam

Bence kesinlikle izle ilk 3 filmi 720p sitesinde izleyebilirsin ... Daha iyi anlarsın çılgın max in hayat hikayesini

tamam hocam o zaman izleyip giderim yorum için teşekkürler :)
  • EFSANE olmuş

• 19.15 seansina girecegim birazdan yorumlara bakinca beklentim cok artti

Edit: Bu arada salon neredeyse bombos

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 15 Mayıs 2015; 18:47:50 >
  • 6 seans var 6'sı da dublajlı

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman

6 seans var 6'sı da dublajlı

Ne saçma iş o Mersin'de ki cinemaximum'da da Türkçe Dublaj yazıyor.Tüm seanslar öyleyse gitmem bende.

@Rodin
    Recep olsa o salon taşardı bile hocam,klasik Türkiye'ye hoş geldin durumu işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 15 Mayıs 2015; 18:55:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

quote:

Ne saçma iş o Mersin'de ki cinemaximum'da da Türkçe Dublaj yazıyor.Tüm seanslar öyleyse gitmem bende.

@Rodin

Sadece salon degil suan cinemaximumda da bir bosluk var. Sanirim kandilden olabilir ya da filmi pek bilen yok. Neyse benim icin daha iyi rahat rahat izleyecegim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

quote:

@Rodin

Sadece salon degil suan cinemaximumda da bir bosluk var. Sanirim kandilden olabilir ya da filmi pek bilen yok. Neyse benim icin daha iyi rahat rahat izleyecegim.

Keyifli seyirler,filmden sonra yorumları bekliyoruz

• Arkadaşlar filme ben de gitmeyi düşünüyorum, 2D ve 3D seçeneği var gideceğim sinemada, izleyenler filmin 3D'si nasıl gerek varmı 3D izlemeye yorumlarsa sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.