Şimdi Ara

Mad Max: Fury Road | 2015 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
3
Favori
16.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    IMAX olmadıktan sonra gerek yok.
  • Imdb puani nasil 9.0 olur?? Fragmandan çöp bir filme benziyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • film için yorumlar oldukça olumlu hatta 30 yıl sonra muhteşem bir geri dönüş yaptı diyorlar film için
  • Oncelikle salonda tek olmama ragmen kilmalari acmalarini istedim direk actilar cinemaximumdan ilk defa memnun kaldim.. derken bir de ne goreyim reklamlarin en sonunda akp reklami

Ilk defa karsilastim boyle bir partinin propagandasinin sinemada yapildigini, neyse.

Daha film baslar baslamaz aksiyonun icine atti beni, o kadar saykopat ve brutal ogeler var ki. Daha once hic bir filmini izlememis olarak yorum yapiyorum tabi belki o filmleri daha guzeldir. Zaten eve gidince ilk isim ilk filmlerini de izlemek olacak.

Onun disinda oyunculuklar cok iyi. Ozellikle su beyaz renkli elemanlar cilginlar gibi saldiriyorlardi. Filmdeki herkes ayri psikopat ve aksiyon bir an olsun bile durmuyor. Film cosuyor costukca bende costum oturdugum yerden.

Muzikler desen onlarda gumbur gumbur filmle cok uyumlu olmus. Konu olarakta yaratici ve postapokaliptik bir evrende gecen normal bir konuydu bence. Ama boyle bir filmden zaten interstellar gibi bir senaryo beklenmez. Senaryosuz bile gider bu film. Ama yine de kurgulari, diyaloglari ve yasam tarzlari cok iyi yansitilmis.

3d altyazili izledim ben filmi, 3d nin yine oyle aman aman bir etkisi olmadi ama diger filmlere gore derinlik acisindan daha iyiydi sanki.

Film boyunca zaten oyle bir aksiyon var ki dizlerim kasila kasila izledim resmen.

Sonuda devaminin gelecegine isaretti ve devami da gelmeli zaten. Yer yer uzuldugum duygulandigim yer yer aksiyondan yerimde duramadigim ve o caresizlik hissini her saniyesinde hissettigim harikulade bir filmdi

Ve abartisiz soyluyorum son donemde sinemada izledigim en iyi filmlerden biriydi ayni zamanda da avengers ve furious 7 den daha iyiydi.

Edit: Birde bir gitarist var ki dillere destan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 15 Mayıs 2015; 22:47:04 >

• Filmden yeni çıktım ve peşinen söylemeliyim ki film ilk saniyesinden son anına kadar izleyiciye nefes aldırmıyor. Aksiyonun çok sağlam olacağı belliydi zaten ama konu bakımından açıkçası sıfır beklentiyle gittiğim halde konu da gerçekten tatmin ediciydi. Diğer Mad Max filmlerinde olduğu gibi George Miller, önceden neler olup bittiğini anlatmadan izleyiciyi konunun ortasında dahil ediyor filme ve izleyicinin yorumlamasını bekliyor ki zaten bu durum önceki Mad Max filmlerinin en sevdiğim özelliklerindendi. Adam 30 yıl sırf şu film için beklemiş gibi. Her konuda aşmış bir film olmuş. Avengers falan çocuk filmi gibi kalıyor bunun yanında. Kesinlikle izlemenizi öneririm.
  • Filmi bu akşam izledim gayet güzel ve hız kesmeyen bir film olmuş özellikle araçlar ve dizaynları çok başarılı....ama yinede eski mad max serisindeki tadı yakalayamadım....hele 2. Filmin yeri bambaşksdır

• Filme bugün 2 seansına 3 arkadaş gittik, ikimiz çok beğendik ama bir arkadaş hiç beğenmedi sanırım eski Mad Max'leri izlemediği için beklentiler farklı yöndeydi. Max zaten eski filmlerde de klasik Hollywood kahramanlarına benzemezdi ve yine öyle olmuş
    az konuşmasını, hırlamasını bazıları beğenmeyebilir ama bence çok uygun olmuş.
    Post apokaliptik Dünyayı yansıtma şeklini de ayrıca çok beğendim tam bir steamsiz steampunk filmi tadındaydı. Bu sene çok fazla aksiyon filmi izledik ama bir çoğu beni bir süreden sonra aşırı derecede sıkıyordu fakat film boyunca aksiyondan hiç sıkılmadım.
  • Hiçbir filmde böyle müthiş bir aksiyon görmedim ben kesinlikle sinemada izlenmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Oncelikle salonda tek olmama ragmen kilmalari acmalarini istedim direk actilar cinemaximumdan ilk defa memnun kaldim.. derken bir de ne goreyim reklamlarin en sonunda akp reklami

Ilk defa karsilastim boyle bir partinin propagandasinin sinemada yapildigini, neyse.

Daha film baslar baslamaz aksiyonun icine atti beni, o kadar saykopat ve brutal ogeler var ki. Daha once hic bir filmini izlememis olarak yorum yapiyorum tabi belki o filmleri daha guzeldir. Zaten eve gidince ilk isim ilk filmlerini de izlemek olacak.

Onun disinda oyunculuklar cok iyi. Ozellikle su beyaz renkli elemanlar cilginlar gibi saldiriyorlardi. Filmdeki herkes ayri psikopat ve aksiyon bir an olsun bile durmuyor. Film cosuyor costukca bende costum oturdugum yerden.

Muzikler desen onlarda gumbur gumbur filmle cok uyumlu olmus. Konu olarakta yaratici ve postapokaliptik bir evrende gecen normal bir konuydu bence. Ama boyle bir filmden zaten interstellar gibi bir senaryo beklenmez. Senaryosuz bile gider bu film. Ama yine de kurgulari, diyaloglari ve yasam tarzlari cok iyi yansitilmis.

3d altyazili izledim ben filmi, 3d nin yine oyle aman aman bir etkisi olmadi ama diger filmlere gore derinlik acisindan daha iyiydi sanki.

Film boyunca zaten oyle bir aksiyon var ki dizlerim kasila kasila izledim resmen.

Sonuda devaminin gelecegine isaretti ve devami da gelmeli zaten. Yer yer uzuldugum duygulandigim yer yer aksiyondan yerimde duramadigim ve o caresizlik hissini her saniyesinde hissettigim harikulade bir filmdi

Ve abartisiz soyluyorum son donemde sinemada izledigim en iyi filmlerden biriydi ayni zamanda da avengers ve furious 7 den daha iyiydi.

Edit: Birde bir gitarist var ki dillere destan

Hiç şaşırmadım hocam akp nin ordan da çıkmasına,ele geçirmedikleri yer kalmadı gözümüzü açtığımız her yerde reklamları var ne yazık ki.

Bende bundan önceki filmleri izlememiştim konuya yabancı kalır mıyım diye düşünüyordum pek etkisi yoksa o zaman bende direk gideyim.3D sahnelerden dışarı çıkma bekliyordum ama neyse derinlikli de güzel olur
    İnternetten baktığıma göre Türkçe dublaj yazıyor ama gittiğimde soracam alt yazılı seanslar vardır elbet,bende altyazılı seyretmek istiyordum.Özellikle Tom Hardy'nin oyunculuğunu merak ediyorum.

Tavsiyen için teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 15 Mayıs 2015; 23:12:30 >

• bir nostalji yaşadım , film çok güzeldi. ki ben dublajlı gitmek zorunda kaldım, bütün seanslar dublajlıydı. dublajlı olmasına rağmen ben sevdim filmi. son zamanlarda izlediğim en iyi filmdi. yanımdaki kızlar film arasında "akşam spora gitmeyelim, 2 saatlik spor yapmış gibi yoruldum" dediler. dur duraksız bir film.
  • Yok böyle bir film mutlaka sinemada seyredin.
  • kasılmaktan yoruldum bacağım kolum ağrıdı o nasıl aksiyon öyle

diğer filmlerini geçen hafta izlemiştim. aradan 30 yıl geçmiş ama filme bakınca hiç ara verilmemiş gibi duruyor. teknoloji gelişti biraz daha görüntüyle oynayalım diye bir şey yok.

tek sıkıntı gerilimin azlığı. nerede ilk filmde motorcuları görünce oluşan gerilim nerede bu filmde ölümsüz joe'yu görünce oluşmayan gerilim.
  • Fragmanı izlediğimde zaten çok etkilenmiştim ve sağlam bir iş olduğunu anlamıştım. Yerli yabancı eleştirmenler filmi öve öve bitiremiyorlar. Konudaki ilk mesajlara bakın komedi adeta. Filmin yönetmeni zaten ilk üç filmin yönetmeni olan George Miller. Bu bile nasıl bir filmle karşı karşıya kalacağımızın ipucunu veriyor. Bu trajikomik yorumları yapanlarda iyi bir ders olsun bu.
  • Mad Max'in esk hiç versiyonunu da hiç sevmezdim. Çok saçma gelirdi, vhs kasette izlemiştim hiç unutmuyorum ilk olarak, sonrasında showtv'nin 90 yıllarda bol bol tv de verdiği film. O zamanda kapatırdım hemen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: etihadb

Imdb puani nasil 9.0 olur?? Fragmandan çöp bir filme benziyordu

Son zamanlarda o kadar çok aksiyon balonu filmler çıktı ki arada böyle çıkan filmlere de önyargılı yaklaşılır oldu.
    Finallerimden vakit bulduğum en küçük zaman aralığında gitmek istiyorum.
    Bu arada ben fragmanı oldukça başarılı bulmuştum.
  • Yorumlar cok iyi.. 4 hazirana kadar kalir mi vizyonda

• Film mükemmeldi arkadaşlar bu yıl içinde izlediğim en iyi filmdi

8.5
  • Güzel filme benziyor öğlene doğru gidip izliyim

• BU ÇÖLDE YAŞAYAN BİZLER......İÇİMİZDEKİ İYİLİĞİ BULMAK İÇİN NEREYE GİTMELİYİZ ?.....
    İLK TARİH İNSANİ....THE END

• Birazdan çıkıyorum filmi izlemeye ilk 2 filmi izlemedim, bakalım nasılmış. Beklentim hayvani yüksek, umarım karşılar beklentilerimi...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.