Olası Ceza Durumu Hk.
Merhabalar öncelikle herkese iyi forumlar diliyorum. Kafamı söz konusu süreç hakkında ciddi şekilde karıştıran durumlar var. Ortada çok ciddi bir bilgi kirliliği mevcut ve bu duruma istinaden desteğinizi rica ediyorum. Normal şartlarda tecilim 31.12.2023 tarihinde bitiyor ve 03.12.1995 doğumluyum. Bedelli askerlik hizmetinden yararlanabilmem adına kredimi çektim ve 31 Aralık tarihine kalmadan muayene başvurumu yaptım. Yarın sabahtan muayeneye gireceğim fakat birçok kişiye ortada sebep yokken tecilli olmalarına rağmen baka cezası ilettiklerine rastladım. Kütüğümün olduğu askerlik şubesini bile aradım fakat herhangi bir cezam olmadığına dair bilgilendirme aldım. Bu durumda ortada herhangi aksi bir durum ile karşılaşma olasılığım var mı? 2 yıllık önlisans mezunuyum ve şuan açıktan İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım lisans tamamlama olarak devam ediyorum. Açıktan okumanın her ne kadar tecil etse bile ceza sebeplerinden biri olduğu iletilmiş. Gel gelelim 2014 yılından beri askerlik şubesine mümkün oldukça giderim ve tüm süreçlere dair gerekli bilgilendirme vs. gibi yazılar elimde mevcut. O kadar para çektikten sonra böyle bir cezai süreç ihtimalinin olması ciddi anlamda canımı sıkıyor. Umarım süreci iyi şekilde ifade edebilmişimdir. Desteklerinden ötürü herkese şimdiden teşekkür ediyorum.
Arkadaşımın bilgisayarındaki garip sorun
Öncelikle merhaba yakın bir arkadaşım geçen hafta bir bilgisayar topladı. İlk 1 ay falan herhangi bir problem vb. gibi durumlara rastlamadık. Her oyunu oynuyor ve benchmarkları sıkıntısız şekilde yapıyordu. Hala yapıyor konuda bir sıkıntı yok. Fakat işin sıkıntılı yanı şu, bilgisayarda bazı programları kurmaya ve açmaya çalışınca bilgisayar kendi kendine reset atıyor. Sayısız kes format atmayı denedik, fakat format attıktan sonra bile aynı sorun devam ediyor. LINUX kurduk belki bir değişiklik olur diye, LINUX tarafında herhangi bir problem yaşamadık. Discord, GHUB, Steam veya Origin gibi progamlar açılırken oluyor bu sorun. Bunun gibi daha denemediğim birçok program var, sorunun yazılımsal durumdan ziyade, donanımsal olabileceğinden ötürü hemen hemen bütün bileşenleri stres testine soktuk. Bütün driverları, sildik ve tekrardan kurduk. Safe mod ile kullanmaya çalıştığımız zaman, sıkıntısız bir şekilde kullanabiliyoruz ilginç bir şekilde. Ne strest testte ne de oyun oynarken herhangi bir problem çıkmadı. Sistem ise şu şekilde, yardımlarınızı bekliyoruz. Teşekkür ederiz.
GPU : Aorus Master 3070ti
CPU : Ryzen 5800X
SSD : Samsung 980 PRO NVME 1TB
Motherboard : MSI B550 Gaming Pro Plus
RAM : Crucial Ballistix BL2K8G36C16U4W 3600 MHz
PSU: Corsair RM750
Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Öncelikle merhaba arkadaşlar yakın zamanda monitör almayı düşünüyorum fakat ASUS VG259QM ve DELL Alienware 2521HFL modelleri arasında gidip geliyorum. Reddit vs... gibi çeşitli platformlarda durumu araştırmakla beraber, size de danışmak istedim. Her iki modelinde beni asla pişman etmeyeceğini biliyorum, önerilerinizi bekliyorum. İyi forumlar...
|
Xbox One S Controller Sorunsalı
|
8700K H100i UYUMLULUK
|
Corsair H100i v1 8700k
|
IBZ1G-U Cızırtı Problemi
|
Önerilerinize ihtiyacım var!!!
|
Anlamdıramadığım sorunsal,ne yapmalıyım
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.083
İkinci El Bölümü Mesajları: 16
Konularının görüntülenme sayısı: 7.480 (Bu ay: 63)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 20 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware