Bildirim
8700K H100i UYUMLULUK
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hiçbir sıkıntı yaşanmaz.
1151 soketin aynısı zaten birebir uyumlu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 19 Kasım 2018; 19:36:34 > -
Oh be içimi rahatlattın vallahi,teşekkür ederim. Birde soğutucu biraz eski 3-4 senelik falan...quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123
Hiçbir sıkıntı yaşanmaz.
1151 soketin aynısı zaten birebir uyumlu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beeeyk -- 19 Kasım 2018; 19:54:13 > -
Destek verdiği soket yapısı aynı olduğu sürece problem yaratmaz, 3-4 sene daha çalışır o soğutucu.quote:
Orijinalden alıntı: Beeeyk
Oh be içimi rahatlattın vallahi,teşekkür ederim. Birde soğutucu biraz eski 3-4 senelik falan...
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 19 Kasım 2018; 20:0:10 > -
-
8600k ile h110i var bende canavar gibi çalışıyor maşallah -
Kaç derece görüyorsunuz hocam ve kaç ghz'de kullanıyorsunuz?quote:
Orijinalden alıntı: anka356
8600k ile h110i var bende canavar gibi çalışıyor maşallah -
4.7 ghz'de tüm çekirdekleri %100 kullanırken 65-70 arasında geziyor -
Doatum sıvı soğutucudan memnunmusun? Kaç yıldır kullanıyorsun ve pompa,fan sesi rahatsız ediyor mu ? -
8 aydır kullanıyorum, fanlar yüksek devirlerde ses yapıyor. Ancak devirlerini yazılımla düşürmen mümkün. ben yaklaşık 500 rpm'e düşürdüm şuan neredeyse hiç ses çıkmıyor. pompadan ilk aldığım zamanlar ses geliyordu fakat zaman geçtikçe o ses kayboldu. genel anlamda memnunum işim gereği yaklaşık 200-300 saat %100 6 çekirdeği de çalıştırdım, sıcaklık değerleri 70'i geçmedi. Aylık temizliğinin gelmesini de idle sıcaklığın 35 derecelere geldiğinde anlıyorum ve temizlikten sonra 27-28 derecelere düşüyor. -
Bende evga clc 240 ve 110i qrasında kaldımda.peki bu ses işlemci yüksek yükte çalışırkende geliyormu ? Birde pompa sesini merak ettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alprux -- 22 Kasım 2018; 8:39:33 > -
Eğer rpm değerlerin 500'de ise ses gelmiyor. ama 500'de kalırsa sıcaklık değerlerin biraz artabilir. -
-
Evet bu, iki tane 140 mm fanı var
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X