Şimdi Ara

Mad Max: Fury Road | 2015 (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
3
Favori
16.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nux'un öldüğü yer çok üzüldüm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk günden gişede iyi bir açılış yapamadı ama gönülleri kazandı...
    Şahit olun!
    http://images.techtimes.com/data/images/full/79967/iq3syn6py16tt-gif.gif?w=600

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped Vigilante -- 17 Mayıs 2015; 0:57:19 >
  • fredydexter kullanıcısına yanıt
    Filmin devamı gelecek....iki film 3 film olarak planlandı bu seri çok önceden ve aralıklar uzun tutulmayacak

• Barbar kullanıcısına yanıt
    Devam filmi gelecek önceden açıklanmıştı...

• Çok iyi filmdi bence. Non stop aksiyon vardı. devam filminide merakla bekliyorum.

• BÜTÇE 100 milyon dolar hocam...120 adet araç özel olarak modifiye edildi ayrıca efekt yerine her şey gerçekci olarak tasarlandı bir çoğu hemen hemen

• Harika bir filmdi. Daha yeni geldim eve hala etkisindeyim.
  • Devamı çok yakında

• Filmde replik yok nerdeyse.

Aha öldü ölecek aha düştü düşecek aha kafası çarptı aha ölecek mi ulan nasıl düştü kaç lan oha lan karıya bak kaç kaç kaç ulan vur vur düşme kaç vay be oha efekt süper kaçın kaçın vur patlat yık

Filmin özeti böyle

Ben de beğendim ancak mad max karakteri biraz çılgın olmalı yahu, tamam tom hardy abimiz gayet karizmatik bi abimiz çok da iyi oynamış ama ne bileyim senaryoya biraz daha çılgınlık ekleyeydiler daha orijinale yakın olurdu
  • Entropi Canavarı kullanıcısına yanıt
    Bencede katılıyorum....oyunculuk namına bişey yok ve Max geri planda kalmış gibiydi.....gerçek max i izlemek isteyenler 720p sitesinden 3 lü seri filmi izlesinler kel gibson oynuyor......yinede bu film sıkılmadan izlenebilecek kategorisinde

• Başrolün en az diyalog rekorunu kırdığı film olması dışında güzel bir aksiyon filmi olmuş. Yönetmenlik ve görsel efektleri az kullanılmış olması süper. Filmin adını sadece fury road koysalardı gene izlenirmiş mad max karakterinin filme neredeyse hiç etkisi yoktu.

• Bitsede gitsek diyeceğiniz bir film.
    Rekor düşük puan alsa gerek. ilk günleri olmasına ve seyirci çekmediği için küçük salon verilmesine rağmen salonlar boş.
    Film sürekli kendini tekrar ediyor, hatalar, fikirsiz rahatsız edici bir aksiyon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rikudou -- 17 Mayıs 2015; 20:09:54 >
  • Eski seriyle bağlantısı var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu filmi nasıl beğenmediniz anlamış değilim...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLOWDIVE

Eski seriyle bağlantısı var mı?

Var ama öyle eski karakterler, olaylar yok. Sadece bir yerde "Eskiden polistim" diyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oray

Bu filmi nasıl beğenmediniz anlamış değilim...

Dekorlar, köstümler, araçlar tamam ama bu kadar.

Filmin ilk yarısında kaçıyorlar, diğer yarısında kaçtıkları yere geri dönüyorlar, ve başından sonuna kadar kaçış, aynı sahneler vurdu kırdı, kuru aksiyon. Max' in yardımcı oyuncu olduğu bir Mad Max'i de gördük. Eksik, sığ, boş ve basit buldum.
  • kız arkadaşım aksiyon sevdigi icin tercih ettim bir de tom hardyi severim
    gerçekten cok cok fazla aksiyon vardı.soluksuz izledik diyebilirim
    hatta silah sahnesi herkesi yerinden hoplattı

filmin üç boyutlu olması ne kadar iyi tartışılır
    görüntüyü ben tam begenmedim oturmamış gibi birde cok karanlıktı
    acaba sinemadan sinemaya fark ediyor mu bilmiyorum
    kol gibi olan bilet fiyatlarına bu kalite az!

max diğer serilerini izlemedim ama batmandeki bane olmuş cıkmış gibi
    mahzene kapatma ve agızlık takılması

tom hardy vucudunu göstermedigine göre küre girmemiş anlaşılan

ayrıca konu olarak az kalmış sanki
    film daha acıldıkca acılabilecekken sıg kalmış

ama yine de eglenceli ve bol aksiyonlu bir gün gecirmek icin güzel bir tercih olur

• Ben şahsen diyecek kelime bulamıyorum, anca aksiyon filmleri arasında rahatlıkla bir başyapıt olduğunu söyleyebilirim.

Gitmeyen çok şey kaçırır, altunizade capitol'de izledim de cidden puffff, ne diyiyim, valla gidin izleyin.

akşam seansına gitmeniz daha iyi olur, ergenler, mısır yiyen dingiller, çoluk çocuk felan olmasın etrafınızda...

film yarın öbür gün camrip'e düşer de oradan izleyip beğenmeyen olursa boynunu felan kırmak lazım...

edit: Yönetmen seçimi çok isabetli olmuş, adam zaten eski serileri de yönetmiş. Helal valla, o bilgi birikimi ve yıllar içinde biriken

fikirler ile adam başyapıt çıkarmış..

filmin daha finaline gelmeden ben içimden 3. filmin yapılmasını umut ediyordum. Bu neydi be, fiuvvv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 17 Mayıs 2015; 22:45:04 >
  • @ICooperI bütçe 150 milyon dolar.

@fredydexter devamı gelecek. Daha en başından beri 2 film olarak planlanıyordu hatta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ürüng Ayığ Toyon -- 17 Mayıs 2015; 22:42:47 >
  • saf aksiyon.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.