Şimdi Ara

Mad Max: Fury Road | 2015 (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
3
Favori
16.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Filme gelicek olursak diğer filmleri izlemediğim için biraz üstü kapalı olarak izledim. Ama yine de keyifliydi. Bol aksiyon arayan varsa kesinlikle gitmeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmin çok abartıldığını düşünüyorum, aksiyon sahneleri güzeldi ama bence 8 puan çok fazla olsa olsa 6.5-7 arası bir puan alır. İkinci kez izletmez kendini.
  • Film balon durumunda şuan bana göre. IMdB'de 8,8 puan almış.
    Sürekli aksiyon, aksiyon, aksiyon hiç aklıma gelmezdi ama sıktı maalesef. Baş role bir türlü ısınamadım. Filmin en sevdiğim tarafı ise kuşkusuz gitar çalan adamdı.
  • 3d ve altyazı olarak izledim, 120dk'nın 100 dakikası aksiyondu. arabalar, valhalla aşkıyla yanıp tutuşan elemanlar ve gitarcı efsaneydi

şu zeker diye çevirdikleri şeyi merak etmiştim, şimdi bakınca anladım

bu arada önceki filmleri izlememiştim, bir sorum var

max'ın gördüğü küçük kız çocuğun hikayesi önceki filmlerde mi anlatılıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 20 Mayıs 2015; 0:00:35 >
  • Max eskiden polisti ve eşi ile çocuğu vardı ilk filimden itibaren izlemeni tavsiye ederim....ilk filim biraz eski ama güzel yinede ikinci filim hepsinden iyi

• şimdi filmi böyle yapmaları daha güzel. sondan başa giden kurgular da mükemmel oluyor hani.. Hangi trilojide sondan başa gidiş var hiç hatırlayamıyorum...

mad max aslında çılgın değil deli olması gerekiyor. Max filmde zaten çok da akıl sağlığı yerinde değildi. Ailesinin olayını en son filmde açarlarsa ne güzel olur ha...

Bir şey merak ettim, filmi beğenmeyen herkes sinemada mı izledi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 20 Mayıs 2015; 1:31:00 >

• Kendimi Rammstein konserinde hissettim film boyunca

Mad Max: Fury Road | 2015
     Mad Max: Fury Road | 2015

• Durmak bilmeyen aksiyon demek.Tam benim tarzım.Sınav zamanı olmasa giderdim :(

• Filmin öncesi de mi var? İlk filmi izlemesem çok şey kaybeder miyim? Kaybedersem gitmeyeceğim sinemaya
  • .Meraxes. kullanıcısına yanıt
    İlk film derken 3 film var tavsiyem herkese olduğu gibi sanada 3 filmi sırası ile izle ve sinemaya sonra gitmen

• Aksiyon iyidi ama fazla abartılı film 6-7 puanı hak ediyo
  • filmin 3D performansı nasıl,birkaç yerde fake 3D olarak okudum gidenlerden yorum alalım.
  • punk war + post apocalyptic . iki tarzın muazzam uyumu bitmek bilmeyen aksiyon bu tür filmler çok sık gelmiyor . bu iki türünde fanıyım 8 puan alması gayet doğal

dandik 3D ile izlemeyin filmin içine ediliyor . 3D ayağına bulanık bulanık film izlettiriyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R.Romanoviç -- 21 Mayıs 2015; 0:00:15 >
  • Imax olarak cikmadi mi bu film?

• Filmin puanının yüksek olmasının sebebi klasik aksiyon filmlerinin aksine kendine has bir evren yaratılmış olması. Bu evreni her diyalogda her olayda görebiliyorsunuz. Ayrıca görsel efektlere çok önem verilmiş, herşey çok gerçekçi olmuş. Sahte olmadığını ve bilgisayar başında yaratılmadığını görüyorsunuz.
  • sasaell kullanıcısına yanıt
    gerek yok mümkünse 2 izleyin
  • Ben baya beğendim filmi full aksiyon demişsiniz ama dandirik jason statham aksiyon filmleri gibi değildi en azından.Görsel efektler muazzamdı.Kendine has bir evreni olduğu için sıkmadı film.Önceki filmlerini izlemedim benim için yeni evrendi o yüzden de güzel geldi.Avengers'dan daha zevkliydi diyebilirim.Bence yüksek bir puan ve gişeyi hakediyor.
  • Çok fazla gereksiz sıkıcı aksiyon vardı, senaryo basitti.Zorla bitirdim. Puanım 2

• quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

Çok fazla gereksiz sıkıcı aksiyon vardı, senaryo basitti.Zorla bitirdim. Puanım 2

marjinal olma çabaları
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTFO

quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

Çok fazla gereksiz sıkıcı aksiyon vardı, senaryo basitti.Zorla bitirdim. Puanım 2

marjinal olma çabaları

Post kasma çabaları

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.