Şimdi Ara

Mad Max: Fury Road | 2015 (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
3
Favori
16.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dram filmi diye gitmişler de aksiyonla karşılaşmışlar gibi yorumlar var. tamam beğenmezsin de aksiyon filminde neden aksiyon var denilince biraz değişik oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarcusAntonius

Çok fazla gereksiz sıkıcı aksiyon vardı, senaryo basitti.Zorla bitirdim. Puanım 2

Cool görünme çabaları
  • Şu an detaylı yazmaya zamanım yok kısaca şunu söylemek istiyorum:Filmi çok çok çok abarttılar.Her sitede filme övgü yağıyor.Dostlar,tamam aksiyon sahneleri güzel eyvallah da,filmde senaryo YOK doğru düzgün.Film size hiçbir şey anlatmıyor.Anlatacak bir şey yok çünkü neyi anlatsın? Senaryo beklentimiz yok dediysek bu kadar da değil yani.Diyalogda yok o onun yüzüne bakıyor o onun yüzüne bakıyor öyle geçiyor film.

Aksiyon sahneleri de çok yüceltiliyor...Dostlar,bunlar yapılmamış şeyler değil.Ben daha aksiyonlusunu veya bu seviyedeki aksiyonu barındıran 500 tane film izledim.Hiç mi film izlemiyorsunuz ilk kez mi sinemaya giden insanlarsınız anlamıyorum ki bu kadar hayran kalıyorsunuz? Zor ölüm diye bir seri var mesela duymadınız mı acaba? Yapılmamış şeyler değil yani araçlar uçuşuyor o kadar.Onu geçtim,en önemlisi film kesintisiz aksiyon yaşatmıyor ki! Yani bir başta bir de sonda olmaz üzere geniş çaplı aksiyon sahneleri var toplasan 80 dk'nın altında kalıyor siz neyin kafasındasınız ya! Farklı filmler mi izliyoruz aloo?! Yok abi full aksiyon maksiyon saçmalıyorsunuz iyice ya.Arabada gitmeleri mi aksiyon nedir yani nasıl bir aksiyon algınız var sizin?! Velhasıl-ı kelam ben etkilenmedim.SENARYO DA YOK.TOM HARDY'NİN UYGUNLUĞUNU GEÇTİM MAX'İN ETKİSİ DAHİ YOKTU HANİ VARLIĞIYLA YOKLUĞU BİRDİ. E NEYİNİ SEVİM ABİ ŞİMDİ O YOK BU YOK ŞU YOK!

3D güzel kullanılmış ama dediğim gibi ben beğenmedim olmamış.Tek beğenmeyen de benim herhalde önüne gelen mükemmel damgasını yapıştırıyor filme.Mükemmel nedir abi?! Garip garip insanlarla doldu ortalık ya!!

EDİT:İMLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaRaHaN96 -- 22 Mayıs 2015; 14:45:00 >

• Şu filmi beğenmeyenlerinde eleştrileri o kadar saçma ki

Ya kardeşim önce gittiğin filmin ne olduğunu bilerek git öyle eleştir. Git önceki mad maxleri izle bak bakayım hangisinde hikaye anlatılıyor? Zaten george miller'ın tarzı bu, bizi direk hikayenin ortasına atıyor ve olayları kavramaya başlıyoruz. Hikaye kötü demişsin git önceki filmleri izle sonra tekrar izle ve hikaye kötü falan değil gayet derin ve anlamlı bir hikayesi var anlanaya. Diyalog konusunda katılırım ona bir şey diyemem.

Aksiyon sahnelerinde de yüceltilen bir şey yok burda. Denilen şey sizi gram sıkmadığı ve aksiyonun hiç durmadığı. Burda kim demiş ''ooo arabalar uçuyor'' ''ooo aksiyon sahnesine bak'' falan diye? Herkes sıkmayan gerilimli ve aksiyonun hiç bitmediği soluksuz bir film olduğunu yazmış. Ve uzun zamandan beri aksiyon adı altında bu derece iyi bir film izlemedik.

Bak tekrar ediyorum ''AKSİYON'' adı altında. Bu film bir aksiyon filmi ve mad max serisini de bilen biliyor o yüzden bunları göze alarak eleştirirseniz neyin ne olduğunu daha iyi anlarsınız. Böyle yaparak sadece kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rodin

Şu filmi beğenmeyenlerinde eleştrileri o kadar saçma ki

Ya kardeşim önce gittiğin filmin ne olduğunu bilerek git öyle eleştir. Git önceki mad maxleri izle bak bakayım hangisinde hikaye anlatılıyor? Zaten george miller'ın tarzı bu, bizi direk hikayenin ortasına atıyor ve olayları kavramaya başlıyoruz. Hikaye kötü demişsin git önceki filmleri izle sonra tekrar izle ve hikaye kötü falan değil gayet derin ve anlamlı bir hikayesi var anlanaya. Diyalog konusunda katılırım ona bir şey diyemem.

Aksiyon sahnelerinde de yüceltilen bir şey yok burda. Denilen şey sizi gram sıkmadığı ve aksiyonun hiç durmadığı. Burda kim demiş ''ooo arabalar uçuyor'' ''ooo aksiyon sahnesine bak'' falan diye? Herkes sıkmayan gerilimli ve aksiyonun hiç bitmediği soluksuz bir film olduğunu yazmış. Ve uzun zamandan beri aksiyon adı altında bu derece iyi bir film izlemedik.

Bak tekrar ediyorum ''AKSİYON'' adı altında. Bu film bir aksiyon filmi ve mad max serisini de bilen biliyor o yüzden bunları göze alarak eleştirirseniz neyin ne olduğunu daha iyi anlarsınız. Böyle yaparak sadece kendinizi komik duruma düşürüyorsunuz.

Hikayede sorun yok mu sizce? 1. bölümde kaçıp, 2. bölümde kaçtığın yere dönmek ve aynı sahneleri tekrar izlemek, koca filmin yolda geçmesi garip değil mi? Bence oldukça başarısız bir filmdi, hikaye sıradanlaşınca, aşırı aksiyonda sıkıyor, bitsede gitsem dedim içimden.
    Bu film iyi veya mükemmel ise bundan çok çok daha iyi filmleri nasıl nitelemek lazım merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 22 Mayıs 2015; 19:07:14 >

• İyi film, özellikle Tom Hardy sevdiğim bir aktör olduğundan beğendim filmi fakat abartılmamalı filmi izledikten günler sonra aklımda kalan şuan için çılgın gitarist , güzel kızlar çöl falan öyle efsane bir film falan olmamış ama beklentiyi düşük tutup bir de dingin bir kafayla giderseniz eğlenebilirsiniz, çünkü öyle gürültülü bir film ki 1-2 kez sinema salonunda sessizlik oldu onda da arkalarda derin derin nefes alanların sesini duydum , gerçekten çok gürültülü bir film olmakla beraber izlemeye değer, ayrıca Mad Max isimli filmde Max'in sanki yan kahraman gibi kalması biraz tuhaf geldi. Bence 7.8/10 ( evet hassas terazi ile ölçtüm )
    İyi seyirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Svensk8 -- 22 Mayıs 2015; 19:14:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Hikayede sorun yok mu sizce? 1. bölümde kaçıp, 2. bölümde kaçtığın yere dönmek ve aynı sahneleri tekrar izlemek, koca filmin yolda geçmesi garip değil mi? Bence oldukça başarısız bir filmdi, hikaye sıradanlaşınca, aşırı aksiyonda sıkıyor, bitsede gitsem dedim içimden.
    Bu film iyi veya mükemmel ise bundan çok çok daha iyi filmleri nasıl nitelemek lazım merak ediyorum.

Kesinlikle katılıyorum
  • Arkadaşım filmin kendi tadı var en azından kendine has bir havası.Kült diye bile nitelendirebilirsin hatta.Bir aksiyon filmi olarak gayet güzeldi.Siz ne beklediniz merak ediyorum.İyi aksiyon filmi dediklerinizi söyleyin de karşılaştıralım bari.
  • Bu filmi izleyen tarantino ne düşünmüştür acep film gerçekten epik hava ve çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

quote:

Filmi henuz izlemedim ama eski serileri videolu donemler de izlemistim konu zaten yok direk aksiyon ve filmin ana temasi zaten yol da geciyor eski filmler de oyleydi.Bence film yolda geciyor demeniz biraz sacma olmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Filmden şimdi çıktım cidden abartılıdığı kadar varmış çok beğendim fırsatı olan gitsin izlesin pişman olmazsınız

• Yolda geçmesinden rahatsızlığım şu, istanbul' dan ankara' ya gidene kadar araba savaşı (kabaca) var, eh güzel, sonra yine aynı yoldan , yine aynı adamlarla savaşarak geri dönüyorsun, kendini tekrar etmesi sıkıcı.
    Kostüm, mekan seçimleri, araçlar, dekor vs şeyler güzel.
    Yüksek puanlar alan filme puan verecek olsam 6.5 - 7 derdim.
  • Zevk meselesi :)

• kötü yorumlarda fazla iyi yorumlarda haftaya sinemaya gidip kendim görmeye karar verdim beğenmesem bile aksiyon filmi izlenir bir şekilde herhalde :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaRaHaN96

Şu an detaylı yazmaya zamanım yok kısaca şunu söylemek istiyorum:Filmi çok çok çok abarttılar.Her sitede filme övgü yağıyor.Dostlar,tamam aksiyon sahneleri güzel eyvallah da,filmde senaryo YOK doğru düzgün.Film size hiçbir şey anlatmıyor.Anlatacak bir şey yok çünkü neyi anlatsın? Senaryo beklentimiz yok dediysek bu kadar da değil yani.Diyalogda yok o onun yüzüne bakıyor o onun yüzüne bakıyor öyle geçiyor film.

Aksiyon sahneleri de çok yüceltiliyor...Dostlar,bunlar yapılmamış şeyler değil.Ben daha aksiyonlusunu veya bu seviyedeki aksiyonu barındıran 500 tane film izledim.Hiç mi film izlemiyorsunuz ilk kez mi sinemaya giden insanlarsınız anlamıyorum ki bu kadar hayran kalıyorsunuz? Zor ölüm diye bir seri var mesela duymadınız mı acaba? Yapılmamış şeyler değil yani araçlar uçuşuyor o kadar.Onu geçtim,en önemlisi film kesintisiz aksiyon yaşatmıyor ki! Yani bir başta bir de sonda olmaz üzere geniş çaplı aksiyon sahneleri var toplasan 80 dk'nın altında kalıyor siz neyin kafasındasınız ya! Farklı filmler mi izliyoruz aloo?! Yok abi full aksiyon maksiyon saçmalıyorsunuz iyice ya.Arabada gitmeleri mi aksiyon nedir yani nasıl bir aksiyon algınız var sizin?! Velhasıl-ı kelam ben etkilenmedim.SENARYO DA YOK.TOM HARDY'NİN UYGUNLUĞUNU GEÇTİM MAX'İN ETKİSİ DAHİ YOKTU HANİ VARLIĞIYLA YOKLUĞU BİRDİ. E NEYİNİ SEVİM ABİ ŞİMDİ O YOK BU YOK ŞU YOK!

3D güzel kullanılmış ama dediğim gibi ben beğenmedim olmamış.Tek beğenmeyen de benim herhalde önüne gelen mükemmel damgasını yapıştırıyor filme.Mükemmel nedir abi?! Garip garip insanlarla doldu ortalık ya!!

Saçmalamada yeni bir çığır açtınız tebrik ederim. Mad Max'i Zor Ölüm'le karşılaştırıyor ya ahahaha.

• quote:

Orijinalden alıntı: Herr Goethe Pergel

quote:

Orijinalden alıntı: KaRaHaN96

Şu an detaylı yazmaya zamanım yok kısaca şunu söylemek istiyorum:Filmi çok çok çok abarttılar.Her sitede filme övgü yağıyor.Dostlar,tamam aksiyon sahneleri güzel eyvallah da,filmde senaryo YOK doğru düzgün.Film size hiçbir şey anlatmıyor.Anlatacak bir şey yok çünkü neyi anlatsın? Senaryo beklentimiz yok dediysek bu kadar da değil yani.Diyalogda yok o onun yüzüne bakıyor o onun yüzüne bakıyor öyle geçiyor film.

Saçmalamada yeni bir çığır açtınız tebrik ederim. Mad Max'i Zor Ölüm'le karşılaştırıyor ya ahahaha.

Herr Goethe Pergel

• Yahu film uzerinden bile tartışma polemik oluyor beğenen beğenmiştir...beğenmeyen de beğenmemiş tir....herkesin fikrinin ayni olma ihtimalimi var.... Ne diye bir birbirimizle atisip cevap veriyorsunuz.... Herkesin yorumuna saygılı olalim

• Bugün filme başka bir arkadaşımla bir kez daha gittim. İlk filmdeki olumsuz eleştirilerimi geri alıyorum. İkinci kez izlememe rağmen sıkmadı, süperdi. Filmi daha iyi anladım, seri hakkında detayları öğrendim.
  • quote:

Hocam ben filmi izledim çok beğendim ama önceki filmleri bilmedigim için hikayeyi tam anlamadım.Şimdi bu hamile kadınlar neden kaçırılıyor ? Bu doğacak olan çocuğun kaliteli olacağı savaş çocuğu , mothers milk falan onların hikayesi nedir tam anlatır mısın

• quote:

Orijinalden alıntı: M.O.D.O.K

quote:

Hocam ben filmi izledim çok beğendim ama önceki filmleri bilmedigim için hikayeyi tam anlamadım.Şimdi bu hamile kadınlar neden kaçırılıyor ? Bu doğacak olan çocuğun kaliteli olacağı savaş çocuğu , mothers milk falan onların hikayesi nedir tam anlatır mısın

Hocam bu filmin aslında önceki filmlerle bir alakasyı yok. Bu filmin içinde geçen her şey aslında bu filmde olan şeyler.

-Hamile kadınlar kendi istekleriyle kaçıyorlar çünkü köle/eşya olmak istemiyorlar. Immortan joe kendine harem kurmuş en güzel kızları almış ve onları hamile bırakıp kusursuz hastalıksız çocukları olsun istiyor. Hatta karılarına bekaret kemeri bile takıyor bu da filmde gösteriliyor. E kadınlarda haliyle böyle bir şeyin altında kalmak istemiyorlar ve baş kaldırıyorlar, o çocuklar senin kölen olmayacak bizde olmayacağız diyip furiousa'nın da yardımıyla haremden kaçıyorlar.

-Denildiği gibi o dünyada insanların çoğunun ömrü yarıya düşmüş çünkü toprak zehirli soludukları hava zehirli her şey hastalıklı ve organik sebze meyve et'de yok. Bunların olmasının sebebi ise bu filmden önce nükleer savaşların olması ve bütün kaynaklar için çetelerin savaşıp her şeyin tüketilmesi. Bu nükleer savaş nedeniyle çoğu hastalık kapıyor ve ölüyor, ama immortan joe kendi kusursuz çocukları olsun istiyor o yüzden kendine en iyi kadınlardan bir harem kurmuş ve onları yeşilliklerin olduğu bir odaya hapsetmiş. Tek amacı sağlıklı çocuklarının olup soyunu devam ettirmesi.

-Mothers milk'in olayını bilmiyorum, onu da ilk defa bu filmde gördüm sanırım önemli bir besin kaynağı olan süt'ün ineklerin nesli tükenmesi üzerine kadınlardan çekilmesi üzerine tekrar üretilmesi. Yoksa bir numarası yok diye düşünüyorum. Aynı zamanda susuzluğu da gideriyor.

Bana kalırsa ilk üç filmi izleyin, ilk filmi izleyince bu seri neymiş ne olmuş diyeceksin çünkü ilk filmin şimdi ki izlediğin filme alakası yok. Hani filmde ufak flashbackler oluyor ya, eski polis olduğunu falan öğreniyoruz. Bunlar hep ilk filmde olan şeyler. Yani ilk filmde dünya normal dünya, daha savaşlar başlamamış ama petrol tükenmiş ve ufak çeteler benzin için soygunlar ve cinayetler işliyor.

İkinci filmde ise nükleer savaştan sonrası anlatılıyor, her yer çöl olmuş ve çeteler büyüyüp yaşam savaşı veriyor. İkinci film güzeldir gayet.

Üçüncü filmi ise daha izlemedim ben o yüzden belki bazı şeylerin cevabını veremiyorumdur. Üçüncü film serinin en kötü filmi diyorlar ama bilmiyorum izlemek lazım.

Bana kalırsa sizde izleyin eski filmleri sonuçta bu seri devam edecek geçmişini bilmek güzel oluyor. Aklınızda olan başka soru varsa sorun açıklamaya çalışayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodin -- 24 Mayıs 2015; 16:42:18 >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.