Şimdi Ara

Mad Max: Fury Road | 2015 (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
3
Favori
16.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Full aksiyonu vasat hikayesiyle ortalama bir film. O kadar çok haraketliki bir yerden sonra fazlasıda sıkıyor aksiyonun. Dur durak yok filmde diyebilirim. Araçları falan mükemmel yapmışlar yalnız alıcısı çok çıkar satılsa. Zaman geçirmek için izlenebilir evde izlemeye 1080p bekleyin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seker1adam

Hocqm Konuyu baştan ele almışlar demişsiniz ama alakası yok devam filmi niteliğinde olmuş....max ben eskiden polistim diyor ilk filmden bahsediyor burda...izlediyseniz farketmişsinizdir ilk filmi izleyenler hatırlar zaten

OO noktadan bakarsanız doğru ancak şunu demek istedim tam olarak , ilk filmleri izlemeden giden bir şey kaçırmaz, konu anlamında organik bir bağ yok, karakter tabiki devam karakteri.

• _AMADEUS_ kullanıcısına yanıt
    Orası öyle aynen...ben oyunculuk ve diyalog olarak eksik buldum ilk max filmleri daha iyiydi...

• Ben çok beğendim. Film hiç durmuyor her an aksiyon var. Son zamanların en kaliteli aksiyonu, belki de tüm zamanların en kalitelileri arasındadır.. Dövüş sahnelerindeki hızlandırmalar hoşuma gitti. Sanki karakterler ve konu, aksiyondan azıcık taviz vererek biraz daha derin işlenebilirdi ama yine de bu hali de çok iyi. Sanırım en kısa zamanda Mel Gibson'lı seriyi izleyeceğim.
  • Arkadaşlar filmde eminemin bir şarkısı vardı bulamadım yardımcı olurmusunuz ?
  • Fragmanı izledim muhteşem. Tom Hardy'de filme tam gidecek adam. IMDB'de 25. sıraya yerleşmiş.
  • O nasıl bi aksiyondu öyle filmin başından sonuna kadar çok başarılı buldum filmi oyunculuklar da iyiydi

Gitariste bayıldım
  • bugün gitmeyi düşünüyorum yorumlar çok heyecanlandırdı
  • itibariyle bu kadar övgüye nail olan ve otomatik olarak beklentileri üst seviyelere taşıyan filmi ben de izleme şerefine nail oldum dostlar;

Film adına ''bir hışımla geldi geçti'' diyebilirim kısaca ve cast,görsellik,anlatım açısından ise herhangi bir ekleme yapamayacağım.Zira fevkalade olmakla beraber ilk 3 serinin devamı niteliğinde arşivlenebilecek bir yapım olmuş.

Tüm izleyenler gibi ben de ''gitarist abi'' kompozisyonuna bayıldım. smile.gif

Küçük bir dipnot ise Charlize Theron için açmalıyım ki;Bu kadın kadın haliyle fevkalade iken,erkek haliyle bile baştan çıkarıcı olmuş.

Bitirirken filmin soundtrack albümü için de birkaç kelam edilmeli diye düşünüyorum ki;Film ile gayet uyumlu ve ENFESS....

Fakat filme damgasını vuran ve biz izleyenleri kah heyecanlandırıp,kah ise koltuklara çivileyen şarkıyı da es geçmemek gerek diye düşünüyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=g8lebbgyopg

Not: Eski seriden tam 30 yıl sonra,küllerinden yeniden doğan seri 3 devam filmi ile yoluna devam edecek.

• Filmi izleyip olumsuz yorum yapan görmedim.Beklentim çok yükseldi.
    Tom Hardy'nin performansını da merak ediyorum.
  • Arkadaşlar bu filme gideceğim. Fakat önceki filmleri izlemek gerekiyormu acaba ?
  • Kesinlikle izlemeni tavsiye ederim ilk filimden itibaren izlersen...daha iyi kavrarsın olayları...yoksa bu olaylar neden böyle bir mekanda geçiyor...diye kafana takılabilir...720p sitesinde 3 filmde mevcut sırası ile

• seker1adam kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam 3 filmde 1080p olarak bluray arşivimde mevcut. Bu akşam başlıyorum izlemeye.

• Filmi tek orta seviyede bulan ben miyim acaba ? Herkes muhteşem filan yazmış kendimden şüphe etmeye başladım. Aksiyonu dışında tek düze, konusuz, boş ve amaçsız bir olmuş bence .Filmin en çok beğendiğim kısmı kızlar oldu onun dışında ortalama bir filmdi puan verecek olursakta 7 puandan üzerini almayı hak etmeyecek bir film bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phazeX -- 18 Mayıs 2015; 22:37:51 >
  • İzledikten sonra düşüncenizi belirtin banada :)

• Bende katılıyorum sana kısmen....ama kötü bir film diyemem.... eski seriler çok daha güzel

• bu filmden avengers a göre çok daha memnun olarak çıktım.8.5/10
  • Bugün filme gittim, çoğu gelen yorumun aksine açıkçası hiç beğenmedim filmi, tamam 3. filmde çok iyi değildi, ki ben severim.Filmi direk The Road Warrior ile kıyaslıyacak olursak çok ama çok geride kalıyor zaten de, serideki diğer filmlerin yarısı kadar da iyi değildi bence, beklentilerimi hiç karşılamadı benim.Baştan sona aksiyon dışında pek de bir şey içermeyen, hatta Max'in ön planda olmadığı bir yapım olmuş, beni o kadar sarmadı.
  • film gerçekten nefes aldırmayacak şekilde aksiyon dolu. kendimi en son böyle hangi filmde hissetmiştim hatırlamıyorum bile..

filmin neden imax girmediğini şimdi anlıyorum film sonu herkes hastanelik olurdu

mutlaka sinemada izleyin 3d izlemenize gerek yok
  • Tek kelimeyle süper şimdi:

Çılgın dizaynlı arabalar, durmak bilmeyen gerçekçi aksiyon sahneleri, harika makyajlar kıyafetler, nefis çekim teknikleri ve en önemlisi filmin ikonu devamlı rock solo atan gitarist . Hepsi toplanmış filmde bayıldım . Kesin sinemada izlemeniz gereken bir film. Aksiyondaki gerilimi tv'da bu kadar iyi yaşayamazsınız NET !
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.