Şimdi Ara

Mad Max: Fury Road | 2015 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
3
Favori
16.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben hayatımda böyle aksiyon görmedim
  • Filme dair söylenecek tek bir şey var, muh-te-şem, açıkcası pek ümitli değildim, ama yanılmışım, 2,5 saat saf aksiyon, her şey yerli yerinde, izleyin, kesinlikle izleyin, net.

3d yi çok güzel kotarmışlar, baş ağrısı yok, yorgunluk yok, tam müthiş yine, benim puanım 8 dir bu filme, 2 puanı da mel usta ya ve eski filmlere saygımdan kırdım desem yeri var.
  • yorumlar iyi gitmeyi düşünüyordum şimdi kesin giderim avengers' ın yaşattığı hayal kırıklığından sonra umarım istediğimiz hazzı alırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_virüs -- 16 Mayıs 2015; 14:35:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

Filme dair söylenecek tek bir şey var, muh-te-şem, açıkcası pek ümitli değildim, ama yanılmışım, 2,5 saat saf aksiyon, her şey yerli yerinde, izleyin, kesinlikle izleyin, net.

3d yi çok güzel kotarmışlar, baş ağrısı yok, yorgunluk yok, tam müthiş yine, benim puanım 8 dir bu filme, 2 puanı da mel usta ya ve eski filmlere saygımdan kırdım desem yeri var.

hocam 3d yi hangi sinema türünde izlediniz?imax,reel vs.

birde ben diğer mad max filmlerini izlemedim.bu filmi anlar mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: altı ok

quote:

Filme dair söylenecek tek bir şey var, muh-te-şem, açıkcası pek ümitli değildim, ama yanılmışım, 2,5 saat saf aksiyon, her şey yerli yerinde, izleyin, kesinlikle izleyin, net.

Ben reel 3d de izledim, gayet iyiydi , diğer mad max leri izlememek bir handikap oluşturmaz, zaten konuyu baştan ele almışlar harmanlayarak , devam filmi niteliğinde değil yani.

Keyifli seyirler.

• _AMADEUS_ kullanıcısına yanıt
    Hocqm Konuyu baştan ele almışlar demişsiniz ama alakası yok devam filmi niteliğinde olmuş....max ben eskiden polistim diyor ilk filmden bahsediyor burda...izlediyseniz farketmişsinizdir ilk filmi izleyenler hatırlar zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 dk sonra başlıyor
    Bitince editlerim.

Edit: Kelimenin tek anlamıyla MUHTEŞEM!!
    Baştan sona aksiyon vardı ben 3d izledim inanın 4-5 kere irkildim.. İzleyenler bilir şu gitarcının düştüğü sahne havada uçuşan gitar direksiyonlar felan.. Abi tam bir görsel şölen.. Zaten müziklere söylenecek kelime yok. Yalnız sonunda çok merak içinde bıraktılar 2. Filmin geleceği kesin keşke merakımızı az giderselerdi.. Bu arada beyaz adamlar favorim Şahit Ol!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John-Reese -- 17 Mayıs 2015; 1:09:15 >

• Film şimdi bitti sinema salonunda çıkınca ilk 20 dk kalp ritimlerim normal değildi içerideki heyecanı üzerimden zor attım bu kadar uzun bir film insanı hiç mi sıkmaz bide 3d izledik kelimler yetmiyor yani harika ötesi.

• Gitarcı beni benden aldı

• Aksiyon istiyorsanız gidin, kaçırmayın kafayı fena dağıtıyor ara çabucak bitsin istiyorsunuz.

Arkadaşlar filmin sonunda biz söz çıktı cast başlamadan önce ne yazıyordu hatırlayan var mı ?
  • Arkadaşlar film sadece 3D Türkçe dublaj geldi, dublajı nasıl gidilir mi ?

• BU ÇÖLDE YAŞAYAN BİZLER......İÇİMİZDEKİ İYİLİĞİ BULMAK İÇİN NEREYE GİTMELİYİZ ?.....
    İLK TARİH İNSANİ

Yukarda yazılmıştı zaten tekrar yazayalım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: altı ok

quote:

Ben reel 3d de izledim, gayet iyiydi , diğer mad max leri izlememek bir handikap oluşturmaz, zaten konuyu baştan ele almışlar harmanlayarak , devam filmi niteliğinde değil yani.

Keyifli seyirler.

Daha önce karayip korsanları 4'ü 3d izlemiştim 2d den farkı yoktum.umarım bu iyidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bu filme dün gittim şansıma sadece bir tek ben vardım sinemada ne filmdi ama o gitarcı varya gitarcı fena ya
    muhteşem beyfendi haremin fıstık gibi hatunlarla süslemiş motorsikletliler uçarak bomba atmaları en sevidigim sahnelerden biriyti film sürekli aksiyon durmak yok filmde filme gidin pişman olmasınız kesin
    not=bu filmin devamı gelicekmi
  • Aksiyon sahneleri çok övülüyor filmin, pazartesi izleyeceğim artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STMUS -- 16 Mayıs 2015; 22:50:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk saniyeden son saniyeye 2.5 çok çok iyi bir aksiyon filmi kesinlikle izlenmeli.
  • Yorumlar fena yarın gidiyorum nasipse
  • Muhteşem bir filmdi. Son yıllarda bu kadar nefessiz film izlediğimi hatırlamıyorum.

Aksiyon sahneleri inanılmazdı.
    Oyunculuklar harikaydı.
    Yapımcı ve yönetmen resmen yeni bir evren yaratmışlar, klişelerden uzak orjinal emsalsiz bir evren olmuş resmen.
    İnşallah devam filmi gelir.
  • 2 saat önce filmden çıktım. Tek kelimeyle muhteşemdi ya. Hayatımda izlediğim en aksiyonlu filmdi sanırım.. Müzikler olsun , 3d sahneleri olsun herşey harikaydı.. 1 dk bile gözünüzü ayıramıyorsunuz filmden öyle diyim. 10/9 veriyorum. Filmin bütçesini bilen var mı ?

Edit: Önümde iki kız vardı , 3d gitar ve birkaç sahnede ayağıyla boşluğa tekme atıyordu çok güldüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peaky -- 17 Mayıs 2015; 0:19:12 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.