Şimdi Ara

Mad Max: Fury Road | 2015 (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
3
Favori
16.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oscar adayları açıklandı. En iyi film dahil aday olmadığı dal yok neredeyse ki bu türde bir filmi kolay kolay aday yapmazlar. Film kötü diyen arkadaşlarada selam olsun. Buda mı gol değil?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redunay -- 14 Ocak 2016; 16:24:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle hakediyor iyi filmdi.
  • 88. Oscar ödüllerinden 6 tane oscar almış....

En iyi film kurgusu: Margaret Sixel (Mad Max: Fury Road)

En iyi kostüm: Jenny Beavan (Mad Max: Fury Road)

En iyi yapım tasarımı: Mad Max: Fury Road

En iyi makyaj ve saç tasarımı: Mad Max: Fury Road

En iyi ses kurgusu: Mad Max Fury Road

En iyi ses miksajı: Mad Max: Fury Road
  • Bu gece bu filmi izlim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu filmi izlemek için eski seriyi izlemek şart mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SonSadrazam

Bu filmi izlemek için eski seriyi izlemek şart mı ?

Hayır.

• O kadar çok Oscar'ı hak etmediğini düşünüyorum şahsen ben.
  • teknik konularda oscar aldı hep. haketmişti de.

belki film kurgusu başkasına verilebilirdi. diğerleri tartışılmaz

evinde ufacık ekranda 360p çözünürlükte izleyip de gelip bu filme beğenmediğini söyleyenlere aldırış etmeyin.
  • İlk izlediğimde de bayılmıştım ve böyle bir başarı bekliyordum zaten ilk sayfalarda da uzun uzun yorumlarım mevcut. İnşallah devam filmlerini de görürüz başarılı bir filmdi.
  • kurgu ödülü neye göre verilir gidin bi araştırın sonra söyleyin kurgu verilirmi verilmezmi diye sonuna kadar haketti kazandığı ödülleri bana kalırsa en iyi filmi bile almalıydı da işte mağdur edebiyatı ve propaganda yapıcaksın abicim eğer en iyi filmi almak istiyorsan
  • 3 kere izledim bu filmi. Hayranıyım sirf bu film icin tum gece oscar izledim sabaha kadar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teknik dallarda ödüller almış. Hakediyor bence. Çok güzel, farklı bir aksiyon filmiydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknik ödülleri anladık da kurguyu ne diye bu filme verdiler ki? The Revenant almalıydı kesinlikle.

Oscar ödüllerini ciddiye alırım da arada böyle saçmalayabiliyorlar.

• 6 dalda Oscar kazandı "En İyi Kostüm Tasarımı", "En İyi Yapım Tasarımı", "En İyi Makyaj", "En İyi Kurgu", "En İyi Ses Kurgusu" ve "En İyi Ses Miksajı"

Uzun süredir 80 lerin uyarlamaları çekiliyordu ama hiç bu kadar başarılı olanı yapılmamıştı gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 1 Mart 2016; 11:07:52 >
  • Teknik alanda aldığı bütün oskarları hak etti ama kurgu bana göre gereksizdi.Saf aksiyon sevenleri ve kaotik ortamdan hoşlananları oldukça tatmin edecek bir yapım.
  • Aldığı ödüllerin hepsini sonuna kadar hak eden bir filmdi, tebrik ederim set arkasında çalışanlara kadar. Tüm teknik dallardaki tek favorimdi ve izlediğimde kurgusunun da eşsiz olduğunu görünce düşünmeksizin yazmıştım.

Kurgu ödülünü eleştirenler kurgunun ne olduğunu tam olarak biliyor mu onu merak ediyorum şahsen. Sinemada kurgu denen şey tamamen montaj, planları birbiri ardına sıralama şekli. Film; kısır döngü bir kovalamaca ortamında öyle iyi bir kurguyla bezenmiş ki, zaten bunu görmek çok basit. Görsel efekti de alması gerekiyordu ancak sürprizin de ötesinde bir Ex Machina seçimiyle çıktılar karşımıza.

Şuradaki renk tonlaması bile bana göre şaheser. Filmdeki emek çok büyük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed Wood -- 1 Mart 2016; 13:12:10 >

• Fury Road'ı iki defa izledim üçüncüyü de izlerim hiç sıkılmadan efsane benim için.Şimdi arşiv yapmak için ilk filmlerini de indirecem.Ed Wood'un dediği gibi görsel efekti de alması gerekirken gidip saçma sapan bir şekilde Ex Machina'ya verildi.Bence göz doktoruna görünmeleri gerekiyor o ödülü verirken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 1 Mart 2016; 20:13:34 >
  • Filmi 1080p kalitesinde izledim , filmin sonunda mal gibi kaldım ne ara bitti diyerek

No Escapeden sonra izlediğim en aksiyonlu ve gerilimli filmdi. Puanım 10/9

• quote:

Orijinalden alıntı: SonSadrazam

Filmi 1080p kalitesinde izledim , filmin sonunda mal gibi kaldım ne ara bitti diyerek

No Escapeden sonra izlediğim en aksiyonlu ve gerilimli filmdi. Puanım 10/9

No Escape'i ben izlememişim, fragmanını izledim çok hoşuma gitti, indirme listesine eklendi

• Kef14 kullanıcısına yanıt
    Tabi zevk meselesi fakat son ana kadar gerilim üst düzey bir an önce izlemelisin

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.