Şimdi Ara

Mad Max: Fury Road | 2015 (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
620
Cevap
3
Favori
16.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yarıda bıraktım kötü bir film bence aksiyondan başka bir şey yok tipler,konusu falanda çok saçma
  • quote:

Orijinalden alıntı: histrio

yarıda bıraktım kötü bir film bence aksiyondan başka bir şey yok tipler,konusu falanda çok saçma

Hocam film aksiyon filmi zaten :/
    Bence de beş para etmez bir film ama başka şeyler beklememek gerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Owaki

quote:

Orijinalden alıntı: histrio

yarıda bıraktım kötü bir film bence aksiyondan başka bir şey yok tipler,konusu falanda çok saçma

Hocam film aksiyon filmi zaten :/
    Bence de beş para etmez bir film ama başka şeyler beklememek gerek.

Guardians of the Galaxy de aksiyon ama sevmiştim onu

• film 2015 yılındakı fılmler arasında açık ara bir numaradır. sinemada izlemekle pc den izlemek arasında bu film açısından çok çok fark vardır..mükemmel bi filmdi gerçekten sinemada izlerken 2 saat su gibi akıp gidiyor.bu filmi beğenmeyenler filmin f sinden anlamıyor demektir.onlara tavsiyem gidip çılgın dersane serisini izlemeleri:)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrbaronx -- 6 Eylül 2015; 0:57:25 >
  • Bir filmi beğenirsin, beğenmezsin bu kadar basit. Ama bu sitede üyeler adam gibi yorum bekliyor. Beğeniyorsan neden beğendiğini yazarsın. Beğenmiyorsan da nelerini beğenmediğini yazarsın. Ama onun yerine " Film konuşulduğu kadar iyi değil, çerezlik vs " diyince millet merak ediyor bu filmi beğenmeyenler nasıl filmleri beğeniyor acaba diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 6 Eylül 2015; 3:41:21 >
  • Filmi sinemada izlemekle filmi evde izlemek arasında büyük fark var, ama gel de bunu bizim millete anlat kolaysa. Bu filmin gerçekten hakkını verebilmek için sinemada ya da çok iyi bir home theater sistemiyle izlenmesi şart. Diğer türlü filmi korsan indirir sonra da 22 inçlik monitorunde izlersen millet bunu nesini beğenmiş , konu filan yok diye filme bok atarsın . Klasik Türk işi
  • Aynen öyle. Kesinlikle katılıyorum. Forum genelinde uyuz olduğum bir durum bu.
  • Sadece aksiyon odaklı bir film olduğu için ve filmdeki tiplemelerden dolayı yarım saat anca dayanabildim. Sadece aksiyon severler izlesin beğenirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerika'da film IMAX sinemalarında tekrar gösterilecekmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metroid

Filmi sinemada izlemekle filmi evde izlemek arasında büyük fark var, ama gel de bunu bizim millete anlat kolaysa. Bu filmin gerçekten hakkını verebilmek için sinemada ya da çok iyi bir home theater sistemiyle izlenmesi şart. Diğer türlü filmi korsan indirir sonra da 22 inçlik monitorunde izlersen millet bunu nesini beğenmiş , konu filan yok diye filme bok atarsın . Klasik Türk işi

Çok doğru evdeki atmosfer ve görüntü ne yazıkki sinemanın yerini tutmadığı için .... Ordaki tadı vermez

• ya nasıl sevmiyorsunuz anlamıyorum.Bendemi sorun var ki.720p küçücük monitörde izledim ve gayet beğendim

• Bir film hakkında sizinle aynı görüşte olmayanlara , "nesini beğendin" ya da "nesini beğenmiyorsun" veya "filmden anlamıyorsun" gibi klişe yorumdan başka birşey yazmayan gereksiz takım ; Artık kabak tadı veriyorsunuz. Ya adam gibi , filmler hakkındaki düşüncelerinizi yazın ya da ortamı kirletmeyin.

Filme gelince ;

30-35 yıl önce izlediğim ilk seriden aldığım zevki bundan alamadım. Belki de film zevkim farklılaşmıştır bilemiyorum ama sanki öncekiler konu açısından daha zengindi diye hatırlıyorum. Bu film , "A noktasından B noktasına git ve geri dön" den ibaret. Film sadece aksiyon. "Bana aksiyon yeter" diyenler için ideal olabilir. Tercih meselesi tabi. Bundan , "film kötü" dediğim anlaşılmasın. Kötü değil fakat vasat. Bence şu anki 8.3 lük imdb puanını hak etmiyor. Benden ancak 6.5 işler.
  • Film her şeyden öte biraz mide bulandırıcıydı. Senaryo vasattı, kurgu idare ederdi ama şu yolculuk insanın başını dolandırıyor. Aksiyondan ve Tom Hardy'den başka bir şey yoktu. Onun hatrına sonunu getirebildim.
    5/10

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Witness me bloodbag!!! Witness!!!

Birde gitarist var ki

• 7,5/10 iyi filimdi gayet

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • tamam milletin zevkine karışılmaz ama artık bu forumdaki yorumların ciddiye alınmayacağını düşünüyorum.
    yuh yani bu filmi de beğenmiyorsanız...

İmdb puanını sonuna kadar hak ediyor.
    metascore'u da 100/89.
    89 lan doğru düzgün hangi filmin metascore u 80 i geçiyor

metascore puanını kimlerin belirlediğini biliyorsunuz (tabiki de hiçbir şeyi beğenmeyen eleştirmek için yazan forum üyeleri değil.)

http://www.imdb.com/title/tt1392190/criticreviews?ref_=tt_ov_rt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wade T. Wilson -- 18 Eylül 2015; 23:13:00 >
  • Allahım yılın en iyi aksiyon filmine yapılan yorumlara bak ya. Beş para etmez yerli absürd komediler için sinamaya koşa koşa giden insanlardan başka türlü yorum beklenmez zaten. Size o filmler müstehaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: obili

Bir film hakkında sizinle aynı görüşte olmayanlara , "nesini beğendin" ya da "nesini beğenmiyorsun" veya "filmden anlamıyorsun" gibi klişe yorumdan başka birşey yazmayan gereksiz takım ; Artık kabak tadı veriyorsunuz. Ya adam gibi , filmler hakkındaki düşüncelerinizi yazın ya da ortamı kirletmeyin.

Filme gelince ;

30-35 yıl önce izlediğim ilk seriden aldığım zevki bundan alamadım. Belki de film zevkim farklılaşmıştır bilemiyorum ama sanki öncekiler konu açısından daha zengindi diye hatırlıyorum. Bu film , "A noktasından B noktasına git ve geri dön" den ibaret. Film sadece aksiyon. "Bana aksiyon yeter" diyenler için ideal olabilir. Tercih meselesi tabi. Bundan , "film kötü" dediğim anlaşılmasın. Kötü değil fakat vasat. Bence şu anki 8.3 lük imdb puanını hak etmiyor. Benden ancak 6.5 işler.

Mel gibson un max filmleri daha başkaydı bencede.... bende o tadı alamadım ama film kötü değildi izlettiriyor ve sıkılmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: sioner

Allahım yılın en iyi aksiyon filmine yapılan yorumlara bak ya. Beş para etmez yerli absürd komediler için sinamaya koşa koşa giden insanlardan başka türlü yorum beklenmez zaten. Size o filmler müstehaktır.

Oturup 17 inç bilgisayar ekranında 1+1 speaker.le,bir elinde cep telefonu kurcalarken filmi izleyip gelip burda yorum yapıyorlar hocam..Bu filmi sinemada ızlemediyseniz zaten filmin etkisinden %50 hele bide yukarıda dediğim gibi izlediginizde %70 fedakarlık yaptınız demektir.film tartışmasız yılın en iyi filmidir uzak ara..

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.