Şimdi Ara

MAD MAX|PS4 ANA KONU|1 EYLÜL 2015 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
545
Cevap
9
Favori
22.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Jeet's Stronghold'a gidince Jeet bazı araç gereçler yapmanı istiyor, zaten o görevi alınca oyun yapılacak araç gereçleri tanıtıyor tek tek. Yapılmayanlar silik gözüküyor, yanına gidince ne işe yaradığı ve yapmak için hangi malzemelerin gerekli olduğunu gösteren bir açıklama çıkıyor. Belirtilen tuşa basılı tutarsan da o malzemeleri haritanın neresinde bulacağını görebilirsin. Jeet'in dışındaki diğer üç stronghold içinde geçerli bunlar.

Water storage, su sağlıyor
    Oil well, benzini dolduruyor
    Maggot, sağlık barını dolduruyor
    Armory, kurşun sağlıyor
    Stockpile, scrap deposunu artıyor ama bunu bir getirisi yok, tamamen geliştirmek sanıyorum oyunu %100 bitirmek için gerekli
    Scrap crew, oyun kapalıyken sana scrap topluyor
    Cleanup crew, araçları patlattığın zaman etrafa dağılan scrapler otomatikman sana geliyor, inip tek tek toplamana gerek kalmıyor ama sadece araçlar için geçerli mesela kuleleri falan yıktığında düşen scrapleri yine toplamak zorundasın
    Survey crew, kampları düşmandan arındırınca o bölgedeki stronghold'un adamları kampı kontrolü altına alıyor
    Dog and buggy, haritadaki mayınlı bölgedeki loot ve mayınları bulmanı sağlıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 4 Eylül 2015; 16:08:19 >

• melkor23 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PSN'deki aptal ödeme sorunları nedeniyle oyunu 5 gündür alamadım, denemekten hesap bloke olmuş. İncelemeler çok iyi olmasa da buradaki yorumlar iç açıcı görünüyor. MGS'den sıkıldığınızda ilaç gibi gelecektir.
  • Beyler ben yeni cikan mad max filmini izlemedim. Oyunu almadan önce bi izlesem mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıl oyun fiyatları arkadaslar ? Ben anlamiyorum ya endo psn de bile 170 TL oyun. Kardeslikle alsan sec hesap pc surumunden pahaliya geliyor. Bu nasıl bir sektör ya.
    Bunu aldin, mgs pp aldin, nfs aldın sonra uncharted ciksa.
    En ucuz ölücü yontemleriyle bile şu dört oyuna 300 tl harcama yapmak gerekiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rorschach_ -- 4 Eylül 2015; 16:50:55 >
    Hocam pinkin bölgesinde terorist aktivitelerini durdurun diyor konvoy bölgelerinimi ele geçirecez

• Hocam vallahi anlattiklarin tam istedigim türde bir oyun olduğunu gösteriyor. Özellikle balon olayını cok beğendim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler reduce threat in pink eyes territory diyor konvoylarama saldıracaz?
  • Merhaba arkadaslar wasteland classic görevinde baby bar eklentisini takmamı istiyor fakat wasteland classic görevini yapmalısınız diyor oyun bug da kaldı araştırdım çoğu kişinin başına gelmiş.çözümü bilen yada aynı şekilde bug da kalan varsa yardımcı olabilir mi?
  • Beyler bi tane balon'da benzin yok uyarısı veriyor ve balon yükselmiyor ama benzin doldurmak istediğimde jeneratöre benzin dolmuyor.O balon kaldı öyle bir anlam veremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

Beyler bi tane balon'da benzin yok uyarısı veriyor ve balon yükselmiyor ama benzin doldurmak istediğimde jeneratöre benzin dolmuyor.O balon kaldı öyle bir anlam veremedim

Bidaha deneyin hocam jenaratöre benzon koymaniz gerekiyor. Sonra kolla balonu aşağiya indiyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Gran Turismo 7

Beyler ben yeni cikan mad max filmini izlemedim. Oyunu almadan önce bi izlesem mi.

Kesinlikle izle ortami canli canli gör. Sonra oyuna başla

• quote:

Orijinalden alıntı: Erkan0192

Beyler reduce threat in pink eyes territory diyor konvoylarama saldıracaz?

Pink Eye's territory'nin tehdit derecesini düşürmesini istiyor, o bölgedeki tehdit oluşturan her şeyi yok et. Konvoylar, kuleler, kamplar vs.

@Uncle Trevor

Mantık jenaratöre yönlendiriyor tabii ama orada dolmuyor, aynı şey benim de başıma geldi, elinde bidonla balonun yanına git, refuel yazar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 4 Eylül 2015; 20:58:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: byvolcan

quote:

Orijinalden alıntı: Uncle Trevor

Beyler bi tane balon'da benzin yok uyarısı veriyor ve balon yükselmiyor ama benzin doldurmak istediğimde jeneratöre benzin dolmuyor.O balon kaldı öyle bir anlam veremedim

Bidaha deneyin hocam jenaratöre benzon koymaniz gerekiyor. Sonra kolla balonu aşağiya indiyorsunuz

Yok hocam olmuyor kaç kere denedim benzini doldurmuyor ilginç şekilde o balonu yükseltemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

quote:

Orijinalden alıntı: Erkan0192

Beyler reduce threat in pink eyes territory diyor konvoylarama saldıracaz?

Pink Eye's territory'nin tehdit derecesini düşürmesini istiyor, o bölgedeki tehdit oluşturan her şeyi yok et. Konvoylar, kuleler, kamplar vs.

@Uncle Trevor

Mantık jenaratöre yönlendiriyor tabii ama orada dolmuyor, aynı şey benim de başıma geldi, elinde bidonla balonun yanına git, refuel yazar.

Hadi yaaa bug var demek orada başka bir jeneratöre jeneratörün yanındayken doldurmuştum benzini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uncle Trevor -- 4 Eylül 2015; 22:06:15 >

• Uncle Trevor kullanıcısına yanıt
    Bug değil muhtemelen çünkü iki farklı işleyişi var. Bazı zamanlar senin de rastladığın gibi balonların benzini olmuyor, bidonu balonun yanına götürüp dolduruyorsun. Bazı yerlerde ise balon havada oluyor, onu indirmek içinde bu sefer benzini jeneratöre koyuyorsun.
    Bak buda mantıklı doğru diyorsun

• Oyunu %100 bitirmeyi düşünüyorum sanırım rahat 50 saat sürüyordur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scrap sıkıntısı çekenler için ufak bir tüyo vereyim, stronghold'larda ilk olarak Survey Crew inşa edin, sonra da Scrap Crew. Survey crew sayesinde müttefik kamplar size bol bol scrap topluyor ve otomatikman size gönderiyor, scrap crew'de siz oyunda olmadığınız zaman topluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Oyunu %100 bitirmeyi düşünüyorum sanırım rahat 50 saat sürüyordur.

bende oyunu bitirip platin kupa alma peşindeyim. eylül ayını yicek gibi gözüküyor :)
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.