Cidden çyle oldu hayatımda ilk kez böyle bir şey görüyorum. Kim beğeniyor ki tüm mesajları |
Mad Max Türkçe Yama | Sixth Sense Çeviri [PC ve PS4] (2. sayfa)
-
-
Ben beğeniyorum mesela 👍 Tam destek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinnerclown -- 7 Şubat 2021; 18:18:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben mesajı attım siz biliyorsunuz ne yapacağınızı.Sabah kontrol ederim.Tekrar kolay gelsin çeviri yapan arkadaşlara:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çeviriri konusuna katkıda bulunmak isterim hocam
-
Şimdiden ellerinize sağlık, umarım en kısa sürede tamamlanır...
-
destekleriniz için teşekkür ederim
-
quote:
Orijinalden alıntı: wombadestekleriniz için teşekkür ederim
Kolay gelsin dostum umarım sorunsuz yama çıkar.
-
Bu beğeni yağmuru garip ama helal olsun devamını bekliyoruz hocam -
Etkisi var mı bilmiyorum ama belki konu yukarı çıksın diye çeviren arkadaşlar beğeniyordur. Bu arada kolay gelsin.
-
nesine taktınız bu kadar beğenilerin konuya bakan insanlar beğeniyor işte basit.
-
yama ne durumda
-
Devam ediyor, buradan gelişmeleri pek aktaramıyorum ancak Discord'da her hafta gelişmeleri duyuruyorum. İsterseniz oradan takip edebilirsiniz.
-
Teşekkürler ellerinize sağlık. Kanalımda oynanış serisini yapacağım. Bu yamanın çıkmasını bekliyorum (:
-
Arkadaslar yamanın son durumu hakkında bılgınız var mı ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: SinanKaradayiArkadaslar yamanın son durumu hakkında bılgınız var mı ?
%52 dediler en son.
-
gardeşler yama beklenmekte ....
-
Ne zaman yayınlanıcak ücretsiz mi olucak? Yıllardır ağız tadıyla Türkçe oynayamadık bu oyunu. Çevirenlerden de Allah razı olsun.
-
Test için gönüllü arkadaşlar arıyorum. Siz sormuşken konuyu görecek herkese duyurmuş olayım buradan. Test için ne kadar çok arkadaş bulabilirsem test aşaması o kadar çabuk bitecek, test aşaması ne kadar çabuk biterse yama da o kadar çabuk yayınlanacak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Test süreci için ne yapmamız gerekiyor?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X