Benim 6 yaşında bir kızım var..Kendisine "Activision - Madagascar" isimli içinde bol hayvan karekterleri olan güzel bir oyun yükledim...XP..Bilgisayarım P4 1GB ram i var..yeni nesil bilgisayarlardan anlayacağınız...Bu bilgisayarımda bir sürü oyun var...hiç bir oyunda problem yaşamadım..Fakat bu oyunda "F" tuşuna bastığımda hayvanların sesini alamıyorum..oyun içerisinde bonus lar var onları alırken yine ses çıkmıyor..Bundan başka 3 makineye daha aynı oyunu yükledim..Onlarda bir problem çıkmadı..lakin bu oyunda benim makinede böyle bir sorunla karşılaştım..Ses kartı creative...belki problem ses kartından olabilir diye ses kartını yeniden yükledim..Windows içinde ses efekti ve ses aygıtlarınada baktım..Ayrıca oyun içinde ayarlarıda kontrol ettim...lakin derdime derman bulamadım..Windows un codec leri mi eksik yoksa eksik olan başka bir şeymi var bilemiyorum...Aynı zamanda şunuda belirtmekde fayda görüyorum..Oyunun diğer bütün bölümlerini rahat kullanıyorum oyunun kendi müziği ve animasyonları sorunsuz çalışıyor..Bu işe kafayı taktım..Bana bu işlerden anlayan bir dostumun tavsiyelerini bekliyorum...Saygılarımla
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme