Şimdi Ara

Madam Coco'da Çalışıyorum Soruları Alayım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
25.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yacatisma

quote:

Orijinalden alıntı: lTUBORGl

quote:

max 2 ay çalışıcam yazmışım 6. aya giriyoruz hala çalışmaktayım :DDDD

sorulara gelirsek
    @ceyhunistanbul
    Çok isteyen var fakat franchise vermiyor maalesef.

@lTUBORGl
    Başvuru şartı yok. Evet part-time çalışabilirsin fakat 3 ay çalışıp çıkıcam gibi bişi söyleme genelde kalıcı eleman alıyorlar.

Yeni zam ile part-time maaşı 125 lira yemek parası hariç 700 küsur. Full-time ise 250 lira yemek parası hariç 1200 lira.

Part - haftada 30 saat
    full - haftada 45 saat

Peki 2-3 ay sonra ayrıldığım zAman bana sıkıntı yaratmazlar dimi yani sonuçta sigorta yapacak sıkıntı çıkmaz sanırım

Hayır herhangi bir sıkıntı çıkarmıyorlar.

Hocam mülakatta neler soruyorlar

Part ve full time çalışma saatleri nedir yani saat kaçta başlıyo kaçta bitiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Albert Enisten

Madam coco bir english home cakmasi midir?

Evet öyledir

• Saatleri belirleyebiliyor muyuz kabul edilince?Okul olduğundan öğleden sonra çalıştırırlar mı?

• Madam coco adam mıdır?
  • @ne diyorum
    evet çok geliyor, tabi nişantaşı olmasınında etkisi var. fatih şubesi öyle değildir muhtemelen :D

@lTUBORGl @daxtor55
    Okuyorsan okulun hakkında, okumuyorsan ise daha önce çalıştığın yerler hakkında soru soruyorlar. Zorlu bir mülakat yapılmıyor merak etme, genelde yetkili firmayı ve zorluklardan bahsediyor biraz.Diksiyonun düzgün ise direk alırlar işe, kendinden emin konuşman gerek çünkü kadınlara satış yapıyorsun, e kadınlarda net ve düzgün konuşan insanları sever genelde.

Part haftada 30 saat. İstersen 3 gün sabah 9 akşam 9 çalışıp doldurabilirsin kotanı. Yada günde 5 saat çalışıp 6 günde doldurursun kotanı. Okumuyorsan eğer genelde yayıyorlar saatleri.
    full ise hafta 45 saat. İki seçeneğin var, ya 9-18 yada 12-21 arası çalışabilirsin. Pazartesi ve salı hariç istediğin bir gün izin oluyor.

@21.06
    Küçük bir bilgi vereyim sizlere english home ve madam cocoyu kuran kişi aynı. İlhan Tanacı adındaki bu abimiz 90ların sonuna doğru english homeu kuruyor fakat 2008 krizinde satıyor ve 2010da ise madam cocoyu kuruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: basssonic

Hangi siteden başvuru yaptın bnde işsizim önerirsen bi başvuruda bn yaparım

yanlış hatırlamıyorsam secret cv den yapmıştım. mağazaya gidipte başvuru yapabilirsin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Pozisyonun nedir ? Nasil calisma sartlarin ? Kolay kaptij mi işi ? Ise alinirken ne tur bi mulakata girdin ?

part-time satış elemanıyım. kariyer sitelerinden başvuru yaptım ve 1-2 hafta içinde geri dönüş yaptılar. mülakat gayet iyiydi, oldukça samimi bir yetkili ile yaklaşık 10-15 dk görüştüm ve aynı gün işe aldılar beni. çalışma şartları pek iyi değildi ilk haftamda çünkü çok eleman eksiği vardı ve her yere koşturmak zorunda kalıyordum fakat şuan yeni elemanlar var ve bi nebze rahatım. ev tekstil ürünleri sattığı için mağaza müşteri kitlesi bayanlar ve bazen çok kıl olabiliyorlar :DD tek kötü ve zor yanı sürekli müşterilerin arkasını topluyor olmamız. şöyle ki kadın katlı duran 200x220 battaniyeyi açıyor bakmak için sonra aynı şekilde yerine koymak yerine bi kenara fırlatıyor veya üst katta bulunan havlular girişten çıkabiliyor yani kadın eline havluları alıp mağazayı dolaşıyor eğer vazgeçerse almaktan bi kenara bırakıp gidiyor.

Şimdi bu soruna mağazaların çözüm bulması lazım bende yada sende bir mağazaya girdiğinde böyle katlanmış şeyleri açmak zorunda kalmışsındır adamın görevi onları katlamak olsa bile yinede istemeye istemeye bozup bakmak zorunda kalıyorsun. Zaten senin katlamana izin vermiyorlar verseler bile düzgünce katlayamazsın. Yani kısaca buna mağazalar çözüm bulmalı müşteride suç yok.

Soruma gelince parttime çalışırsan ne kadar maaş veriyorlar ve işin zorlukları neler ve yoğun ve az yoğun saatler hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sybercomp -- 31 Ocak 2015; 1:31:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sybercomp

quote:

quote:

Pozisyonun nedir ? Nasil calisma sartlarin ? Kolay kaptij mi işi ? Ise alinirken ne tur bi mulakata girdin ?

part-time satış elemanıyım. kariyer sitelerinden başvuru yaptım ve 1-2 hafta içinde geri dönüş yaptılar. mülakat gayet iyiydi, oldukça samimi bir yetkili ile yaklaşık 10-15 dk görüştüm ve aynı gün işe aldılar beni. çalışma şartları pek iyi değildi ilk haftamda çünkü çok eleman eksiği vardı ve her yere koşturmak zorunda kalıyordum fakat şuan yeni elemanlar var ve bi nebze rahatım. ev tekstil ürünleri sattığı için mağaza müşteri kitlesi bayanlar ve bazen çok kıl olabiliyorlar :DD tek kötü ve zor yanı sürekli müşterilerin arkasını topluyor olmamız. şöyle ki kadın katlı duran 200x220 battaniyeyi açıyor bakmak için sonra aynı şekilde yerine koymak yerine bi kenara fırlatıyor veya üst katta bulunan havlular girişten çıkabiliyor yani kadın eline havluları alıp mağazayı dolaşıyor eğer vazgeçerse almaktan bi kenara bırakıp gidiyor.

Şimdi bu soruna mağazaların çözüm bulması lazım bende yada sende bir mağazaya girdiğinde böyle katlanmış şeyleri açmak zorunda kalmışsındır adamın görevi onları katlamak olsa bile yinede istemeye istemeye bozup bakmak zorunda kalıyorsun. Zaten senin katlamana izin vermiyorlar verseler bile düzgünce katlayamazsın. Yani kısaca buna mağazalar çözüm bulmalı müşteride suç yok.

Soruma gelince parttime çalışırsan ne kadar maaş veriyorlar ve işin zorlukları neler ve yoğun ve az yoğun saatler hangisi?

Eylül ayında yani ilk girdiğimde şu şekildi maaş,

480 maaş + 80 yol + 133 lira setcard (yemek kartı) + 80 AGİ= 773 lira

son asgari ücret zammı ile 800 liranın üstünde olması gerek.

İşin en büyük zorluğu mağazaya çok fazla ürün gönderilmesi ve bunları düzenlemenin bazen can sıkıcı ve yorucu olması. Yoğunluk yerine göre değişiyor, Nişantaşı saat 11 den sonra hep yoğun mesela. En yoğun zaman ise 1-5 arası.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sybercomp

quote:

quote:

Eylül ayında yani ilk girdiğimde şu şekildi maaş,

480 maaş + 80 yol + 133 lira setcard (yemek kartı) + 80 AGİ= 773 lira

son asgari ücret zammı ile 800 liranın üstünde olması gerek.

İşin en büyük zorluğu mağazaya çok fazla ürün gönderilmesi ve bunları düzenlemenin bazen can sıkıcı ve yorucu olması. Yoğunluk yerine göre değişiyor, Nişantaşı saat 11 den sonra hep yoğun mesela. En yoğun zaman ise 1-5 arası.

Yol ücreti neden o kadar az, yani 6 gün gitsen 24tl bir ayda 96tl eder ki adamlar 170tl aylık mavikart vermeliler bence her halükarda.

• quote:

2 haftadır çalışıyorum, gelsin sorular.

nişantaşı magazasında memeti tanıyormuydun
  • daha çalıştığın yerin adını bilmiyorsun doğrusu Madame Coco.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VatandA.Ş. -- 16 Haziran 2015; 0:50:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hortlatmış olucam biraz ama ben de madame coco'da part time işe girmeyi düşünüyorum. Diğer sitelerde çalınan ve kırılan malların ücretini personelden kesiyorlar diye bir sürü yorum gördüm doğru mudur?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.