madden deki amaç zaten bu . Elinde top olan oyuncuyu touchdown yapmadan yere indirmek yere düşerse oyuncu, oyun durur ve yeniden başlamak için pozisyon alınır ve yanlış hatırlamıyorsam her takımın touchdown yapmak için 10 hakkı bulunuyor. Pozisyon almadan önceki gelen ekran ise taktik ekranı oradan da touchdown yapacak adamı ve oyun stratejisini belirliyorsunuz
hayir.3 hakkin var. 3 hakkinda 10 yardi gecmen lazim. boyle boyle ilerliyorsun. 3 hakkinda da 10 yardi asamazsan topu ileriye dikersin ve diger takim topu alip baslar tuttugu yerden.
Teşekkürler ama bana hangi tuşlar ile oynandığını söylermisiniz
space tuşuyla oyunu başlatırsın.C tuşuna basarak takım arkadaşlarına nasıl pas atacağını görebilirsin.size tavsiyem pas tuşlarını 1 2 3 4 5 6 7 diye düzenleyin fareyi kullanmanıza gerek kalmayacak daha zevkli oluyor.
beyler bu oyunu hala oynayan varsa yaz günlerinde vakit geçirmek için hamachi den gelip maç yapcak var mı? :)
quote:
Orijinalden alıntı: konvict
beyler bu oyunu hala oynayan varsa yaz günlerinde vakit geçirmek için hamachi den gelip maç yapcak var mı? :)
aslında olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: ParZ
quote:
aslında olabilir
usta sen bu zamana kdar nerelerdeydin ya :) oynayabiliriz yani mümkün :)
quote:
quote:
quote:
aslında olabilir
oyunu yükleyeyim dedim az önce dx11 var bende dx9 yüklemen gerekiyor diyor yüklemiyor , dx 9uda tekrar yükledim yine olmadı
quote:
quote:
quote:
quote:
aslında olabilir
oyunu yükleyeyim dedim az önce dx11 var bende dx9 yüklemen gerekiyor diyor yüklemiyor , dx 9uda tekrar yükledim yine olmadı
yüklersen iyi olur oynarız da o sıkıntı nasıl çözülür bilmiyorum
konuyu hortlatıyım joystickle oynanabiliyor mu oynanırsa zorluğu artarmı
Zamanında New England Patriots ile çok oynamışlığım var. Can sıkıntısına yeniden başlıyım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme