Şimdi Ara

Madden NFL 08 Nasıl Oynanır ? [Yardım] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
8.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ghost Knight

madden deki amaç zaten bu . Elinde top olan oyuncuyu touchdown yapmadan yere indirmek yere düşerse oyuncu, oyun durur ve yeniden başlamak için pozisyon alınır ve yanlış hatırlamıyorsam her takımın touchdown yapmak için 10 hakkı bulunuyor. Pozisyon almadan önceki gelen ekran ise taktik ekranı oradan da touchdown yapacak adamı ve oyun stratejisini belirliyorsunuz

hayir.3 hakkin var. 3 hakkinda 10 yardi gecmen lazim. boyle boyle ilerliyorsun. 3 hakkinda da 10 yardi asamazsan topu ileriye dikersin ve diger takim topu alip baslar tuttugu yerden.
  • Teşekkürler ama bana hangi tuşlar ile oynandığını söylermisiniz
  • space tuşuyla oyunu başlatırsın.C tuşuna basarak takım arkadaşlarına nasıl pas atacağını görebilirsin.size tavsiyem pas tuşlarını 1 2 3 4 5 6 7 diye düzenleyin fareyi kullanmanıza gerek kalmayacak daha zevkli oluyor.
  • beyler bu oyunu hala oynayan varsa yaz günlerinde vakit geçirmek için hamachi den gelip maç yapcak var mı? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: konvict

beyler bu oyunu hala oynayan varsa yaz günlerinde vakit geçirmek için hamachi den gelip maç yapcak var mı? :)

aslında olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

quote:

beyler bu oyunu hala oynayan varsa yaz günlerinde vakit geçirmek için hamachi den gelip maç yapcak var mı? :)

aslında olabilir

usta sen bu zamana kdar nerelerdeydin ya :) oynayabiliriz yani mümkün :)
  • quote:

quote:

quote:

aslında olabilir

oyunu yükleyeyim dedim az önce dx11 var bende dx9 yüklemen gerekiyor diyor yüklemiyor , dx 9uda tekrar yükledim yine olmadı

• quote:

quote:

quote:

quote:

aslında olabilir

oyunu yükleyeyim dedim az önce dx11 var bende dx9 yüklemen gerekiyor diyor yüklemiyor , dx 9uda tekrar yükledim yine olmadı

yüklersen iyi olur oynarız da o sıkıntı nasıl çözülür bilmiyorum

• konuyu hortlatıyım joystickle oynanabiliyor mu oynanırsa zorluğu artarmı
  • Zamanında New England Patriots ile çok oynamışlığım var.
    Can sıkıntısına yeniden başlıyım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.