Şimdi Ara

Madden NFL 08 Nasıl Oynanır ? [Yardım]

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
8.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu oyunun ipuclarını vb gibi şeylerini söyleyebilir misiniz ? Internette pek bir bilgi yok bu oyun hakkında. Daha Kick Off Şutunu yani başlama şutunu nasıl yapacağımı bilmiyorum (: çok zor bi oyun ama bi o kadar da zevkli ..

• Bende bilmiyordum ama öğrendim insan zamanla alışıyor beni şuan Madden'de kimse yenemez iddaa ediyorum..

Ama sana tavsiye options'tan tuşların yerine bak..
  • krdeşim tek problem şu şut'u nasıl halledeceğiz ? öğrendiğine göre biliyosundur nasıl yapılıyor ?
  • sanırım(ne zamandan beri oynamıyorum ama) "w" veya "a" dı..

Şimdi oyun yükleniyor sana söylerim..
  • bende çok merak ediyorum ya bu oyunu.ama karışık olmuo taktik işi falan.
  • oyun gayet basit aslında 1 hafta düzenli oyna kurcala çözersin hatta taktikleri otomatik bile yapabiliyorsun uğraşmak istemezsen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Madd_Wexd

oyun gayet basit aslında 1 hafta düzenli oyna kurcala çözersin hatta taktikleri otomatik bile yapabiliyorsun uğraşmak istemezsen

HADİ YA TAKTİK OLAYINDAN HEP UZAK DURDUM BU OYUNDAN EN KISA ZAMANDA deniycem saol
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Madden acayip bir oyun yaaa..En son NFL 2000 oynamaya çalıştım ama kuralları bilmeyince kalıyosun
  • Tavsiyeyle falan değilde 1-2 saat antremanda falan oyna kaıosn olayı ben de zamanında baya oynamıştım süperde zevkliydi hatta oyuncuları tanımadığım için ismimle bi oyuncu oluşturup lige dalmıştım quarter back yani oyun kurucu olarak, sonra zamanla süper taktikler geliştirerek hemde oyuncuları tanıyarak lig şampiyonluğu falan yaşamıştım hatta benim adam mvp olmuştu:D gzel oyundu valla 2009 çıkınca oynamaya başlıyacağım belkide çıkmıştır ama haberim yok.
  • 2009 daha çıkmamış krdeşim ..

ben oyunu biraz çözdüm taktikleri filan gayet de zevk alıyorum şu an da oyundan. Diğer oyunlar gibi çabuk sıkmıyor, en zevk verense oyundan kemik sesleri gelmesi (: odun gibi birbirlerini çarpışmıyorlar.. Şu başlama tuşunu da joystick'in sağ analoguyla yapıyosun ... ingilizce olarak bir şeyler eklemişler ama topa nasıl vuracağını değil nasıl yön vereceğini söylemişler.. taktikleri iyice çözdükten sonra buraya bi rehber yapmayı düşünüyorum (: gece gündüz Madden artık (:
  • Arkadaşlar oyunu çözebilen birisi varmı acaba? Ben topa ayakla vurmaa çalışırken gamepa ile vuramıyorum topa. Ama klavye de D tuşu ile yapabiliyorum .Yardım edbilecek birisi varmı acaba?
  • Madden NFL 09 PSP ye çıkmış arkaşlar. psp si olanlar hemen indirsin
  • Bu oyunu çözmek için delirecektim az daha tuşlarından
  • Ya ben oyunu başlatıyorum adamlar diğer adama dalıyor tekrar başlıyor böyle böyle oyun bitiyor ne yapacağız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imn0body -- 5 Eylül 2009; 2:59:36 >
  • bende indirmiştim beceremeyip silmiştim.alışması zor biraz
  • Arkadaşlar ben play diyince sanki ben oyamıyorum gibime geliyor takım kendi kendine oynuyor sanki ama öbür yerlere girince bir evde doğuyorum evde bir kaç antremian filan var ama adamın nasıl üstüne atlıyorsun filan hiç bilmiyorum bana lütfen yardımcı olurmusunuz powerkingon@hotmail.com buyrun ekleyin lütfne bana yardımcı olun
  • quote:

Orijinalden alıntı: powerkingon

Arkadaşlar ben play diyince sanki ben oyamıyorum gibime geliyor takım kendi kendine oynuyor sanki ama öbür yerlere girince bir evde doğuyorum evde bir kaç antremian filan var ama adamın nasıl üstüne atlıyorsun filan hiç bilmiyorum bana lütfen yardımcı olurmusunuz powerkingon@hotmail.com buyrun ekleyin lütfne bana yardımcı olun

dostum sen kurallari bildigine eminmisin
  • Fazla bilgim yok bu oyunda powerkingon@hotmail.com eklermisin orada anlatırsan sevinirim
  • madden deki amaç zaten bu . Elinde top olan oyuncuyu touchdown yapmadan yere indirmek yere düşerse oyuncu, oyun durur ve yeniden başlamak için pozisyon alınır ve yanlış hatırlamıyorsam her takımın touchdown yapmak için 10 hakkı bulunuyor. Pozisyon almadan önceki gelen ekran ise taktik ekranı oradan da touchdown yapacak adamı ve oyun stratejisini belirliyorsunuz
  • Madden'i bende kurdum ama grafikler next-gen olmadıgından pek oynayasım gelmiyor acıkcası.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.