Şimdi Ara

maddi durumu yetersiz olan hangi marka modelden almalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, kiracı olduğum için ve eşim de şu an için çalışmadığından, ufak, az yakan, ancak ARIZA çıkartmayan bir araba almak istiyorum.

Sizce ne almalıyım? Eşim Vosvos alalım diyor. Ben ARIZA çıkartır diye korkuyorum ancak yine de çok güzel görünüyor gözüme Vosvoslar :)

Tavsiyeleriniz nedir?

• Bütçeniz nedir belirtmemişsiniz ama "arıza" çıkarmama ihtimali olmayan araç yoktur. Eğer illa araba almanız gerekiyorsa, parçası ucuz ve tamiri kolay olan Tofaş kuş serisi düşünebilirsiniz...
  • Vos vos arıza cıkarmaya cok meyillidir. Tercihiniz kus serisi olabilir ya da renault un eski modelleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütçem 5000-6000 tl arası diyebiliriz. ama daha fazlası değil kesinlikle..
  • Katılıyorum kuş serisi arıza çıkarsa bile çok hesaplı bir şekilde onarım yapılabilir lpg ile az yakar
  • Japon araçlarına bakmanızı öneririm. Bir arkadaşımızda 90küsür model 323 vardı, afedersiniz eşşeğe biner gibi biniyordu araç tık demedi. Birkaç ay önce satıp 2004 Honda Civic aldı.

Örnek ilan: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-sahibinden-temiz-mazda-323-sedan-55057950/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nrglife -- 25 Haziran 2012; 10:56:17 >
  • R11 GTS olabilir.

R9'lar gereğinden fazla pahalı. Nedense hemen hemen aynı araçlar olmasına rağmen R11'ler daha ucuza satılıyor. Flash ve Flash S motorları ithal olduğu için ustasını bulması zor. R11 GTS'lerde 1.4 motor Broadway ve Spring'le aynı olduğu için bakımı ve ustasını bulmak daha kolaydır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • R11 flash oluyor değil mi?

bu araçla ilgili fren sorunu olduğunu okudum forumda.
  • Vosvoslarin cogu hava sogutmali, hava sogutmalilara lpg takilmiyor takilsa bile muayende falan problem cikma ihtimali buyuk. Ayrica parcalari belli yerlerde var. Bi yere gittiginizde ariza yaparsa oranin sanayisinde vosvos ustasi bulmak zor olanilir. Reno ve tofas serilerinin uygun olani size uyar.
    Ayrica bilin ki ol bol ariza yapacaktir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rumelian

Vosvoslarin cogu hava sogutmali, hava sogutmalilara lpg takilmiyor takilsa bile muayende falan problem cikma ihtimali buyuk. Ayrica parcalari belli yerlerde var. Bi yere gittiginizde ariza yaparsa oranin sanayisinde vosvos ustasi bulmak zor olanilir. Reno ve tofas serilerinin uygun olani size uyar.

Cevabınız için çok sağolun. Ancak bu cümle ile hangi araçları kastettiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KUB1LAYHAN

quote:

Orijinalden alıntı: rumelian

Vosvoslarin cogu hava sogutmali, hava sogutmalilara lpg takilmiyor takilsa bile muayende falan problem cikma ihtimali buyuk. Ayrica parcalari belli yerlerde var. Bi yere gittiginizde ariza yaparsa oranin sanayisinde vosvos ustasi bulmak zor olanilir. Reno ve tofas serilerinin uygun olani size uyar.

Cevabınız için çok sağolun. Ancak bu cümle ile hangi araçları kastettiniz?

Dusuk butcelyele alacaginiz tum vosvoslari

• ben vosvos almaktan vazgeçtim diyebilirim. çok arıza yaptığından başka bir şey duymuyorum haklarında.

ancak rt11 tipi arabaları, kışın soğuk havalarda çalıştırması zor mudur?

bir de ben çalıştı mı normal giden araba istiyorum. çalıştığım şirkette bol bol yeni reno symbollerden kullanıyorum. onlarda hiçbir sorunla karşılaşmıyorum..
  • broadway bence en mantıklı seçim ama 7.000 -8.000 civarı geziyorlar genelde ama sizi hiç üzmez
  • broadway ve arkadaşın link attığı mazda 323 güzel, alınabilir araçlar düşük bütçe ile
    saygılar
  • ben de oyumu japondan yana kullanırdım bu durumda.Hem öyle yada böyle kuş serisinden daha kaliteli sağlam bir araca binmiş olursun.
  • verdiğin bütçe ile arıza çıkarmama ihtimali yok gibi birşeydir.siz en iyisimi kuşlara yada samara bakın.bulabilirsenizde uno bakın...
  • 323, 626'lara ciddiyetle bakın hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence araç almayın masrafı bitmez ya da masraf çıkarmasını göze alarak kuş serisi olabilir.
  • Hyundai excel veya ford festiva olabilir mi?

• Bütçe düşükse kuş serisi en iyisi.

Belki çok sorun çıkartır ama çok da ucuza halledersin. Elinden çıkarması da kolay olur.

Ama konforlu mu? Hayır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.