Merhabalar. 97 model Corolla'm var. Hoparlörlerini değiştireceğim. Arkada 4 hoparlör var. Pionner marka alayım dedim. 4 tanesi, sanırım koaksiyel hoparlör, 3500-4000 civarına geliyor. Biraz baktım, piyasada bayağı sevilen Reiss, For - X, Boschhmann gibi markalar da buldum. Aynı fiyat aralığında daha yüksek watt ve RMS değerine sahip hoparlörler var bu markaların. Pionerra bağlı kalmak o zaman saçma dedim. Aynı W ve RMS değerine sahip hoparlöre düşer, artan parayla amfi alırım dedim. Öneriniz ne olur? 5000 TL'ye kadar böyle hoparlör öneriniz olur mu? Nasıl bir yol izleyeyim? İkinci ele girmek istemiyorum çok açıkçası ancak on yargımı giderebilirsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Belirli bir bütçede hoparlör almak, markalar vs.
-
-
Reiss, For - X, Boschhmann gibi markalar genellikle mid range denilen orta sesleri ve tizlerin bir kısmını üretebilen bass sesleri üretemeyen hoparlörler bunları çaıştırmak için amfi elektrik sinyal tesisatı lazım
yada pioneer alpine hertz focal vs gibi full range bir hoparlör alıp direk aracın teybine bağlayarak bass da dahil bütüncül bir ses alabilirsin
-
Tesekkurler. Pionner marka hoparlor alsam, teyp de pionner, bir de amfi alsam sese faydasi olur mu ? Yoksa amfi alacaksam zaten Pionner degil de diger markalari mi alayim? Nasil bir fikir onerirsiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanıtlayacak kimse yok mu?
-
Amfi sesi yukseltir ve baslari baslara tizleri tizlere midleri midlere gonderir. Amfi alirsan amfiye baglanan komponentli hoporlorler alman lazim direk tesisata baglananlar olmaz. Bende focal k2 ve v2 var cok iyi ses veriyor audioson amfi ile beraaber.
hiç bilgim olmamakla birlikte massive cx 5 mi neydi fabrikasyon yerine bunu çok önermişlerdi memnundum ben. önlere almıştım 16 cm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir.ksk -- 10 Aralık 2024; 17:30:57 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hem amfi hem kaliteli hoparlor almayi düşünüyorum. Teyp pionner zaten, degistirmeyecegim onu. Tesekkurler.
Valla biraz baktim ama bulamadim.
4 tane pionner oval al
trendyol.comPioneer TS-A6978S Oto Oval Hoparlör 650watt 100rms Orjinal Ürün Kutu İçeriği 2 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/pioneer/ts-a6978s-oto-oval-hoparlor-650watt-100rms-orjinal-urun-kutu-icerigi-2-adet-p-54878572anfi budur
trendyol.comJameson Usa-764 4 Kanal 4000w Oto Amfi 4x60rms Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/jameson/usa-764-4-kanal-4000w-oto-amfi-4x60rms-p-288225918kablo olarak
trendyol.comFOREX 12ga Bass Ve Hoparlör Kablosu - For-x Xy-12 Cca Amfi Bass Kablosu 12ga - 1 Metre Fiyatı, Yorumları - Trendyolhttps://www.trendyol.com/forex/12ga-bass-ve-hoparlor-kablosu-for-x-xy-12-cca-amfi-bass-kablosu-12ga-1-metre-p-339000173
-
amfi senin ne kadar yüksek sesle tatmin olacağınla da ilgili 4 hoparlörün araç içindeki ses seviyesi seni kesiyorsa bence amfi işine girme , yok ben yüksek ses istiyorum dersen sadece alacağın amfi hoparlör değil kullanacağın kablonun kesitinden aracın yalıtımından aküne alternatörüne kadar uzayabilecek bir iş
-
Teşekkürler. Araç içinde ses beni kesiyor ama net değil. Basslarım patlak, ek olarak eski hoparlör, o yüzden sesi çok cızırtılı veriyor.
-
Yanıtınız için teşekkürler. Arabamda arkada 2 oval, 2 tane de 16Cm. hoparlör var. Pandizot değişmek istemiyorum. Aynı zamanda önde de 13 cm'lik 2 hoparlör var. Hoparlörleri tekrar gönderir misiniz bahsettiğim ölçülerde?
-
arka pandizotun resmini atar mısın
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X