Ae101 performans arttırma
Merhaba. 97 Corolla 1.6 enjeksiyon 4AFE motorlu aracim var. Performansi tatmin etmiyor, hizlanmasini begenmiyorum. Araci suan icin degistirecek durumum yok. Toyota kullanim kilavuzunda BKR7EYA buji oneriyor. APR veya NGK R8 atesleme bobini almak istiyorum. Bu bobinlere de BKR7EIX buji takacagim. K&N Universal acik hava filtresi takacagim kapali kutu. Hizlanma vb. Bir nebze daha artar mi? Mekanige mumkun mertebe girmeden performansi arttirmak icin baska neler yapabilirim? Golf, Scirocco araclar icin yuksek basincli benzin pompalari var fakat bu arac icin bulamadim. Ne onerirsiniz?
Sağ sinyali kontak açıkken verdiğimde çalışıyor. Sol sinyal de çalışıyor. Dörtlüler ve korna çalışmıyor. Dörtlü düğmesi açıkken iki sinyal de çalışmıyor. Arabayı kitlediğimde bütün sinyaller 1, kilit açtığımda 2 sefer yanar. Kilitleyip açtığımda sol sinyal olması gereken şekilde yanarken sağ sinyal hiç yanmıyor. Ancak görünürde değil, göstergede de yanmıyor. Anlamadım gerçekten :D
Merhabalar. 97 model Corolla'm var. Hoparlörlerini değiştireceğim. Arkada 4 hoparlör var. Pionner marka alayım dedim. 4 tanesi, sanırım koaksiyel hoparlör, 3500-4000 civarına geliyor. Biraz baktım, piyasada bayağı sevilen Reiss, For - X, Boschhmann gibi markalar da buldum. Aynı fiyat aralığında daha yüksek watt ve RMS değerine sahip hoparlörler var bu markaların. Pionerra bağlı kalmak o zaman saçma dedim. Aynı W ve RMS değerine sahip hoparlöre düşer, artan parayla amfi alırım dedim. Öneriniz ne olur? 5000 TL'ye kadar böyle hoparlör öneriniz olur mu? Nasıl bir yol izleyeyim? İkinci ele girmek istemiyorum çok açıkçası ancak on yargımı giderebilirsiniz.
Meslek: Öğrenci
Merhaba, ben DHForum kullanıyorum! |
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 522 (Bu ay: 522)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Otomobil ve Otomotiv Dünyası Genel