Şimdi Ara

maddi konuda çok sıkıntıdayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sayın dh ailesi. Bu konumda size bir sıkıntımı anlatmak istiyorum, varsa dermanı yardımcı olmanız dileğiyle..
    Hepinizin de bildiği gibi seneye dersaneler kapatılacak, fiyatları 9bin ila 14bin tl arasında değişen temel eğitim liseleri geliyor. Ben de bu konuda seneye için aileme yardım etmek istiyorum.
    Şimdi geleyim sıkıntıma, toplam birikmiş param net217,8 tl. Bu parayı seneye eylül başlarına kadar
    kadar nasıl artırabilirim, aileme yük olmak istemiyorum, ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum açıkçası.
    Okulda arkadaşıma anlattım iddia oyna dedi ama bilmiyorum oynamayı kaybederim yani kesin,
    Çalışmayı düşündüm ama yazın ne kadar yapabilirim bilmiyorum,
    Part time iş bulmuştum geçtiğimiz dönem(2hafta), ama notlar sürünmeye başladı ve öyle ağam şağam bi para kazanamadım, kazandığım parayı da bu dönem kitap aldım seneye için, iyi oldu aslında, neyse konumuz bu değil.
    Gerçekten işin içinden çıkamıyorum, bayağıdır müzikle uğraşıyorum ama şimdi herşeyimi satışa çıkarttım ana gitarım elimde duracak şekilde;amfi klasik gitar falan herşeyi.
    Şimdi ne yapmam gerekiyor ailem 10bin lira falan ödeyemez zaten ev borcudur falan
    filan ay sonunu zor görüyolar. Hayır kendimi acındırmak istemiyorum ama şu anda bulunduğum okulda hiçbir şekilde başarılı olamicam. O yüzden temel lise de şart. Açıkcası ne yapmam gerektiğinden tutun nasıl yapmam gerektiğine kadar her konuda yardımlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• okumayın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek çare ders çalışmak

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

Tek çare ders çalışmak

Çalışıyorum zaten ama bu büyük bi yarış ve insanlar temel liseden başlamayarak 1-0yenik başlıyo, ben kendi okulumda kalırsam 2-0yenik başlicam.

• Devlet lisesine git sen de

• Temel lise şart değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: ReeTMiC

Devlet lisesine git sen de

Anadolu lisesindeyim zaten. Ama bu hocalarla olmaz yani, kimya dersane sayesinde biyoloji kendi çabamla ne oluyorsa.

• Polyphia kullanıcısına yanıt
    Sanırsam gitar çalabiliyorsun. Senden küçüklere ders verebilirsin. Öyle birşey mümkün mü bilmiyorum ama bir ilkokula gidip gitar dersleri hakkında müdürle konuşabilirsin.

• Temel lise nasıl biliyor musun ki ?
    Yeni geçilecek bir uygulama belki okulundan kötü olacak.
    Okulun kötüyse ve paran yoksa tek çaren başka devlet okuluna geçmek olur.

• turbo sananlar eksilesin

• Iyide oraya gitmek zorunda değilsin ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Polyphia

quote:

Anadolu lisesindeyim zaten. Ama bu hocalarla olmaz yani, kimya dersane sayesinde biyoloji kendi çabamla ne oluyorsa.

Temel lise denen saçmaliga bu yil gittim. Berbat ötesi hayatinin hatasini yaparsin. Memnun olanda yok zaten. (farkli ozel okullara giden arkadaslar dahil)
    Okuluna devam et. Trollük vb. bir amacla yazmiyorum bunu.

• Napak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kandorfeyta -- 27 Mart 2015; 23:39:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lion

quote:

quote:

Temel lise denen saçmaliga bu yil gittim. Berbat ötesi hayatinin hatasini yaparsin. Memnun olanda yok zaten. (farkli ozel okullara giden arkadaslar dahil)

Bu sene nasıl gittin hocam seneye açılmıyor mu? Bilmiyorum okulumuzun hocalarından anlamıyorum, dersanedir etüttür bi şekilde tutturuyorum sadece okul olursa kendi çalışmamla o kadar anlamayla ne olur bilmiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lion

quote:

quote:

Bu sene nasıl gittin hocam seneye açılmıyor mu? Bilmiyorum okulumuzun hocalarından anlamıyorum, dersanedir etüttür bi şekilde tutturuyorum sadece okul olursa kendi çalışmamla o kadar anlamayla ne olur bilmiyorum

Dersaneler okula gecen sene donusmeye baslamisti zaten. Neyse sen bilirsin ama gidersende ustteki sozlerimi hatirlayacaksin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.